Byl sem tam včera odpoledne cca od 16 hodin. Lidí bylo málo nebyl problém si vše prohlédnout dle chuti.
Jinak ještě že jsem měl zdarma vsutpenku jinak bych za sebe řekl že to za těch 180kč nestojí.
Jezdil jsem každým rokem na výstavu. Do Prahy a pak jak už to bylo v Brně tak tam. Minulý rok jsem si řekl že už to kašlu. Davy lidí, a navíc vystavené věci jsou každým rokem chudší a chudší. To co potřebuju si raději najdu v klidu na internetu a nebudu se potit ve strkanici houfu lidí. Takže tak
Hosi,
nekde tu padlo ze Sima mozna vystavi rozbite GSo z minuleho leta na vystave.
Predpokladam, ze ticho po pesine, ze?
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
to Dufino: každé vystavené vosmikilo je rozbité...to je konsrukční vlastnost motorky.......
V Inveltu:
- dobrý den, mám reklamaci, z vosmikila mi teče olej.
- a teče Vám to od nové motorky?
- ano teče
- tak to není vada, když to teče od nova, je to vlastnost....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
BIGR napsal:
Šíma tam doveze rovnou z Afriky KTM,na který tam teď byl na výletě. Bude na stánku ČMN.
To je fajn, ale zajima me vic story s BMW.
Vim, ze preskocil rozvodovy retez a pak kdyz to tahli bez motoru, zadreli i prevodovku. Mrzi me, ze kdyz jsem cetl v casopisech test 8kyla od nej, tak pokazde tam byla jen vymena par veci. Cemu ted mam od nej verit?
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
BIGR napsal:
Šíma tam doveze rovnou z Afriky KTM,na který tam teď byl na výletě. Bude na stánku ČMN.
To je fajn, ale zajima me vic story s BMW.
Vim, ze preskocil rozvodovy retez a pak kdyz to tahli bez motoru, zadreli i prevodovku. Mrzi me, ze kdyz jsem cetl v casopisech test 8kyla od nej, tak pokazde tam byla jen vymena par veci. Cemu ted mam od nej verit?
Až ho potkám,tak se na to zeptám.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Fanos Rusicka napsal:
Dálnice k Renocaru je zpoplatněná!
Jojo a bacha stáváme tam furt, nebo celní správa.......
jo taky sem si v lednu všiml že je to tam za peníze...ešče že tam nestáli... spoplatnijou to a pak nemá byt brno zasekaný dyž se jim tam motaj vesničani... hnus....
Upravil Bohumil dne 09.03.2012 12:50
Kupredu spatki ni krok...
Byl jsem jak v Praze tak Brně a Praha podle mě totální katastrofa, kromě Touratechu, FGR a nový Ducati nuda. V Bruně sem byl dneska ráno a určitě lepší. Minimálně Honda, Yamaha, KTM, H-D a samozřejmě BMW měli fajn stánky. Jinak by nebyla špatná Crazy Day show, ale jelikož jsou v pavilonu Z, tak to tam klukům malinko klouzalo..
Já byl dnes v Brně spokojenej. Novinky, na který jsem se chtěl kouknout jsem si v pohodě prohlídnul (kdyžtak se potom kouknu v klidu u dealera). Výstavu beru vždy jako takový "svátek" začátku nové sezóny - nejdu tam ani tak kvůli motorkám a doplňkům, ale spíše pokecat s kamarády a známými, kteří se okolo nich pohybují. Potkal jsem se z lidma z fóra, který už jsem nějakej pátek neviděl - bystřické, Bob, Emil, servisák, Zetor, Mr.Gs, LUKES......a spousta dalších. Za mě dobrý. http://tonda1200...._9.3.2012/...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
mě tam zarazila právě KTM vždy jsem si představoval kozu a ono to tak velký není
Sedlo hrozný ty němci jsou na tom líp
Ty zdvihy no nevím ale je to mašina určená spíš na ten off než na cestování.
Může mi tady někdo vysvětlit když s KTM jedou po dálnici ,proč na tom stojej
smazak73 napsal:
mě tam zarazila právě KTM vždy jsem si představoval kozu a ono to tak velký není
Sedlo hrozný ty němci jsou na tom líp
Ty zdvihy no nevím ale je to mašina určená spíš na ten off než na cestování.
Může mi tady někdo vysvětlit když s KTM jedou po dálnici ,proč na tom stojej