Já sem pro komunismus.Když všichni všechněm všechno dáme tak budem všechno mít dohromady.
Já Preziho ani Miloše neznám,mě nezneužili,já tady plácám rád i zadarmo.
Vidím to jako osobní problém několika bývalých kamarádů do kterého jsme
zataženi všichni.
Doporučuji všem co se cítí okradeni aby se se svými nároky obrátili na dva výše jmenované.Je tu prej 3000 členů a kafráme o tom tady ve 20ti.To je opravdu malej vzorek.
sadilek napsal:
Doporučuji všem co se cítí okradeni aby se se svými nároky obrátili na dva výše jmenované.Je tu prej 3000 členů a kafráme o tom tady ve 20ti.To je opravdu malej vzorek.
opet zavadejici informace.
Aktivnich clenu je cca 200. A pres 100 z nich se vyslovilo PRO Morabovu deklaraci:
takze tve informace jsou minimalne nepresne.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Juan napsal:
Jednoduché řešení. Jestli nechcete podporovat Preziho biznis, můžete jít do stávky a po dobu stávky jít diskutovat na KTM web. www.lc8adv.cz
Tohle ale není blbej nápad,jen by nás tam nikdo nepustil.....Já bych teda neprošel a to jsem náčelník velký péro.....
Na starý web vás pustí hned po krátkém pohovoru Ale nabízím nový trucweb, bez P11. Tam se nemusíš nikoho prosit.
Juan:rad bych te pozadal,aby sis prestal brat moje jmeno do ust v jakekoliv souvislosti stejne,jako to delam uz pres rok i ja...tim mene v souvislosti s reklamou na tvuj trucweb...a dal bych te pozadal,abys prestal sirit lzi o webu lc8.cz,dekuji ti
Emilio:co kdyby ses zkusil zaregistrovat a vstoupit? jednak tam nemam zadnou moznost cokoliv moderovat,ani adminovat a druhak,pozadani o vstup a rucni udeleni prav k prispivani na foru je ciste bezpecnostnewebova zalezitost a s jakoukoliv selekci prichazejicich nema nic spolecneho,kdo chce to pochopi,kdo chce jen pomlouvat,tomu to nevysvetlime
Zaroven bych jeste konstatoval,ze web lc8.cz je nekomercni a bez reklam,tedy zcela nezavisly a veskere trenice,ktere tam kdy nastaly vznikly
proto,aby takovy i nadale zustal a nemuseli jsme resit to,co se resi zde,mozna to ted mnozi spise pochopi,dekuji za pozornost,dovolte mi odejit.
sadilek napsal:
Jsem jen řadový člen a jiné informace než tyto nemám.
Registrováno: 3,011
Nejnovější člen: asumi
Takže mé informace jsou maximálně podložené.
Kdyz to nechapes, tak si udelej resersi z vlaken za posledni 3 mesice a spocitej aktivni uzivatele.
Jako skoro jediny tu I PO TOM VSEM hajis PReziho a snazis se ruznou manipulaci degradovat nas odpor.
Je to pruhledne, citelne... navic to nedelas uplne chytre.
Toz tak... jdu konecne makat.
Upravil hicks dne 07.03.2012 08:58
17 cm
Když já bych se tam asi styděl...
Nechám si to projít hlavou a kdyžtak dám vědět!
Nemam pocit,ze stydlivost je tvoje vlastnost a vedet mi davat nemusis,staci napsat do vlakna pro vstup nove registrovanych,ze jsi Emilio a ze nemas rad KTM a sam uvidis,jak to funguje a co se stane...
hicks napsal:
Jako skoro jediny tu I PO TOM VSEM hajis PReziho a snazis se ruznou manipulaci degradovat nas odpor.
Je to pruhledne, citelne... navic to nedelas uplne chytre.
Toz tak... jdu konecne makat.
Hiksi, neblbni a premyslej.
Někde, pokud se Ti to hodí, hájíš a prosazuješ svobodu a možnost volby, jindy (zrovna teď) někdo projeví jiný názor než Ty a ty mu naprosto nesvobodně a pod tlakem cpeš ten jediný správný (svůj).
Tímto se nezastávám ani Preziho, ani nikoho jiného, jen ukazuji na Tvém projevu, že ani tento není úplně jednotný.
Naposledy se k tomu co tady probíhá vyjádřím- (doufám že mi to vyjde)
Nastal problém- zetor- problém sice nebyl až tak žhavý podle popisu z obou stran- jednání bylo korektní- ALe ukázalo na poměrně špatně nastavený systém- příliš černobílý a komerční.
Strhla se diskuze- vyplavaly na povrch mnohé věci- upřímně všechny jsou věcí jen a jen Miloše- ale vzhledem k tomu že se jedná o web který má být pro nás a o nás- nemuže to takhle brát. Měl by brát zřetel na přání člnů, nemusí...ale kdo ví kam by to vedlo.
Místo pokusu vyřešit, nebo pokusit se najít způsob jak z toho ven- opravit systém, navrhnout řešení- probíhá osobní boj na všech frontách.
Udělal jsem téma kde se lidé mohli pokusit napsat své představy co jinak aby bylo lépe-NUDA.
Tři stránky a smrt, jak mám věřit že vám jde o dobro stránek, ne jde o potrestání o nepřekousnutí cizího zisku o osobní nevraživost. Všude každý popisuje co je špatně, a jaký je kdo (většinou Prezi) gauner. To nám jde.
Ve všem se mísí osobní náklonost nebo odpor, jak je možné že leží na pranýři jen Prezi?
Protože máme prostě k Milošovi bližší vztah,a má samozřejmě nějaké zásluhy- bez debat- ale?.....
Ano 3X napsal Miloš byl zmanipulován, nevyzná se. Taky napsal o mě že jsem Cendurem opovrhoval (nepamatuji se) ale je možné- ale proboha proč takové žvásty, co to má společného s tímhle problémem- nic
A to je to, lidé si tady hojí dávné rány- celou dobu jsme o tom věděli- nebo spolupracovali-3X, Refi, Bystřa- tak proč teď jste překvapení, je v tom kus vaší práce, nebo jste byli jen tiší a rezignovaní? Tady začínám chápat Bystřovy odchody, proč jste zůstali když je vám to teď tak proti srsti. Nerozumím tomu, možná si to špatně spojuji- tak se omlouvám.
Zde na foru je pár jedinců ať už z jedné či druhé strany kteří mají přístup který umožnuje diskuzi, i přes hustý odpor- Vevis, Morabo atd...a z druhého konce Bubo a taky je spousta lidí co zcela respektují situaci a zákulisí je nezajímá.
Nicméně celá diskuze je devastována stupidními napadáním jen pro odlišnost názoru, a často za hranicí (když ne pravidel fora) slušného chování. Rozbíjeí nejen přínosné diskuze (dokonce vlastních přátel) zde, ale i mnohé v technických sekcích.
Jsem přesvědčen že tento problém je minimálně stejně palčivy jako Zetorgate.
Pokusil jsem se tento problém řešit s Milošem pomocí možnosti Ignor-nešlo-(doufám že na to nemělo vliv to že je Hicks-můj tehdejší problém) majitelem servru kde jede GS.
To by bylo smutné. Nešlo to, nemám s tím problém, nereaguji, ani když taky začne foru vysvětlovat kdo je má žena, a jak nám to doma klape. (ještě nevíte že máme dvě krásné děti)
Ale je spousta lidí kterí nemají tu trpělivots, nebo spíše potřebu tohle snášet, a pár z těch co stojí frontu na skalp.
Není lepší řešení pokusit se udržovat tady nějaký rámec slušného chování?
Nesnižuji tyto diskuze, a je fajn že jsou větší rafani než já, je fajn že některé věci díky tomu vyšly najevo. Stále si myslím že vnitřní věci jsou věcí majitele. A taky si myslím že bych na foru které pomáhám spoluvytvářet, měl dostat informace jestli je opravdu takové jaké se tváří. (myslím Cenduro) K tomu mimo jiné slouží dokumenty které se objevily, udělám si z nich názor jak je to se srdečností. Nezávídím peníze, jen si myslím že přijmy jsou na můj vkus moc přesahující náklady a také moc na to jak se odráží v produktech kolem fora.
Jednoduše myslím že je to opravdu kšeft.
Není mi do toho nic, ale znevažuje to hodnoty na kterých si myslím by tyto veci měly fungovat. A jak byly prezentovány.
Na tom nebudu spolupracovat. Nelámu hůl, přepošlu Prezimu, a třeba se jednou něco změní...i když se bojím že ne.
Je to škoda, jsou tam fajn lidé, a nesouhlasím se konkurováním.
Kdybych to uměl, pokusil bych se udělat web kde věci fungovaly jinak- myslím že po Vevisovu- je nejvýstižněší- ale neumím.
Kdo ví jestli takhle nezačal i prezi.
Zpět ke strojům.
Upravil Waltr dne 07.03.2012 09:30
Traverz napsal:
Hiksi, neblbni a premyslej.
Někde, pokud se Ti to hodí, hájíš a prosazuješ svobodu a možnost volby, jindy (zrovna teď) někdo projeví jiný názor než Ty a ty mu naprosto nesvobodně a pod tlakem cpeš ten jediný správný (svůj).
Tímto se nezastávám ani Preziho, ani nikoho jiného, jen ukazuji na Tvém projevu, že ani tento není úplně jednotný.
a cetl jsi, co napsali?
Pokud neco pises, zvlast v tuhle chvili.. mel bys mit proste rozumne argumenty.
Kdyz mi sadilek napise, ze vychazi z celkoveho poctu uzivatelu a nevidi nic jineho.. co na to napsat? Vsichni vime dobre, ze z tech 3000+ uzivatelu sem chodi pravidelne, pripadne vubec, jen mala/mensi cast.
---
btw: ja nemam urcite stejne nazory jako Vevis a hromada ostatnich a neminim se zbytecne hadat.
Upravil hicks dne 07.03.2012 09:44
17 cm
Pokud neco pises, zvlast v tuhle chvili.. mel bys mit proste rozumne argumenty.
Kdyz mi sadilek napise, ze vychazi z celkoveho poctu uzivatelu a nevidi nic jineho.. co na to napsat? Vsichni vime dobre, ze z tech 3000+ uzivatelu sem chodi pravidelne, pripadne vubec, jen mala/mensi cast.
---
btw: ja nemam urcite stejne nazory jako Vevis a hromada ostatnich a neminim se zbytecne hadat.
Čtu to a musím říci, že na mnoha příspěvcích nic přínosného pro toto fórum neshledávám. Ale o tom to mé "napomenutí" vůbec není.
Stejně tak netvrdím že VŠEM cpeš jedině svůj názor. Ale nesedí mi, že veliký hlasatel demokracie a svobody, někdy až "atakuje" jedince, kteří právě tuto svobodu (názoru, projevu) využívají. Byť se to Tobě nebo i jiným nemusí líbit, mají právo na názor a dokonce klidně MOHOU s chováním Preziho vnitřně souhlasit.
Traverz napsal:
Čtu to a musím říci, že na mnoha příspěvcích nic přínosného pro toto fórum neshledávám. Ale o tom to mé "napomenutí" vůbec není.
Stejně tak netvrdím že VŠEM cpeš jedině svůj názor. Ale nesedí mi, že veliký hlasatel demokracie a svobody, někdy až "atakuje" jedince, kteří právě tuto svobodu (názoru, projevu) využívají. Byť se to Tobě nebo i jiným nemusí líbit, mají právo na názor a dokonce klidně MOHOU s chováním Preziho vnitřně souhlasit.
jenomze demokracie prece neni jenom o tom sedet a poslouchat cizi nazor, demokracie JE i o te KONFRONTACI, diskuzi a to i misty drsnejsi.
Nikomu jsem nerekl, ze nema pravo na svuj nazor. Ale pokud ho mas a vyslovujes ho verejne, porad si myslim, ze bys ho mel mit podlozeny solidnimi argumenty.
17 cm
Já bych jako stěžejní větu vybral jinou než Hiks a to je.
zataženi všichni.
Jsem zvědav co bude jestli Miloš napíše,že je to tak a že má z provozu webu
cca 10000,-měsíčně a že mu to připadá adekvátní.Jeho inzertní manažer
má taky tolik a že je rád,že se mu konečně někdo o to postaral a jemu se
začínají ty hodiny vracet i finančně.
Pro mě se nic nezmění,budu sem dál chodit a sosat informace,dokud tu nějaké budou a jestli se někdo urazí a nebude sem chodit nebo si udělá
svůj vlastní web a bude schopnej a trpělivej,třeba tento nahradí a bude za vodou.Chodit sem a komunikovat je určitý druh zábavy,stejně jako sport či divadlo.
A jak jsem zmínil výše je jiná rovina v tom jestli někdo někoho zneužil.To si ale musí dotyční vyřídit mezi sebou.
to Hicks: a toto je zas co? http://www.bmwgs....ost_221521
Za poslední dva dny jsi opravdu nepřesvědčil. S demokracií nemá tvoje chování ale vůbec nic společného. Celkem jsem tě respektoval, ale teď už jsi pouhej senzacechtivej bulvár.
hicks napsal:
jenomze demokracie prece neni jenom o tom sedet a poslouchat cizi nazor, demokracie JE i o te KONFRONTACI, diskuzi a to i misty drsnejsi.
Nikomu jsem nerekl, ze nema pravo na svuj nazor. Ale pokud ho mas a vyslovujes ho verejne, porad si myslim, ze bys ho mel mit podlozeny solidnimi argumenty.
Demokracie je o možnosti projevu svého názoru a plně odpovědnosti za to co sem projevil. Nikoli jen o tom moci se svobodně vyjadřovat - tak to především.
Nutnost mít podložené argument rozhodně není, ale je to lepší pro komunikaci.
Ale i tak proto že je někdo zadtnější rétor nejsou ostaní HLUPÁCI, PITOMCI, RETARDOVANÍ a spustu jiných pěkných přízvisek. Prostě z nějakého i pro Tebe třeba neznámého důvodu jiný názor a zrovna Ty bys, jako zastánce demokracie, sice mohl vyjádřit svůj názor, ale rozhodně neosočovat a nenutit svůj.
Rozhodně bych si nedovolil ani pomyslet, že budeš mlčet či nereagovat.
Efendi napsal:
to Hicks: a toto je zas co? http://www.bmwgs....ost_221521
Za poslední dva dny jsi opravdu nepřesvědčil. S demokracií nemá tvoje chování ale vůbec nic společného. Celkem jsem tě respektoval, ale teď už jsi pouhej senzacechtivej bulvár.
Kurna Efendi koukej se probudit.
Waltr tady opakovane a celkem zretelne protlacuje cenZuru.
Ten link na Cenduru popisuje situaci, kdy to tam Prezi celkem promaznul, a mistni (tedy i Perchticka) HO JESTE HAJI.
---
TY SI MYSLIS, ZE BY PREZI ZASEL TAK DALEKO, KDYBY MEL ZASADNI A MASIVNI OPOZICI VUCI SVE CENZURE A PRISTUPU NA DOMOVSKEM FORU?
TO ZDALEKA NENI JENOM O NEM, TO JE I O TECH, CO MU NA TO KYVALI.
TAKZE -- MERME VSEM SPRAVEDLIVE.
---
citace z Cendura:
3X
Přidané 04-03-2011 08:10
zdá se mi to nebo někdo úmyslně vymazal naše příspěvky v inzertním vlákně parina?
---
tobig
To snad nééééé.... smazano? a proč? takový zásah pokládam za krajně ubohý.... Sad
----
prezi
...ano, smazal jsem příspěvky v inzerci ...omlouvám se, ale pro nedostatek času nemohu vysvětlit své důvody speciální obhajobou a proto si pomůžu citaci z pravidel stránek:
"Provozovatel webu, postupujíc podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, v souladu s dobrými mravy a v nejlepší snaze o zachování úrovně fóra, má právo mazat, upravovat a přemisťovat témata či příspěvky bez toho, aby musel svou činnost komukoli zdůvodňovat."
PS: Cenduro se snažím dělat jak nejlépe dovedu
---
Perchticka
No už aby se jezdilo. Takhle lidi sedí u internetu a řeší zhovadilosti.Sad Víc tolerance a nadhledu vůči jinak dobře vedenému fóru by bylo třeba. Sluníčko to vyřeší...Wait ,,Uřídit motorku je pohodová brnkačka. Zkuste ve zdraví ukočírovat dvě akční děti...bugsWink"
---
Perchticka
Dobré ranko!hilarious
Tak co stávající záležitost řešit konstruktivně? Komu se tu nelíbí, nechť opustí zdejší vody. Kdo s tím větší problém nemá, ať v sobě rozvine to, o čem jsem mluvila výše a zůstane...
Osobně znám dost zdejších ,,tlamiček" a žasnu nad tím, jak se jinak hrozně fajn a vyrovnaní lidé, dokáží znesvářit na webu kvůli nějaké ptákovině.hmm (A myslím tím i jiné motoweby samozřejmě.argueGrin)
Možná jsem se ale právě dotkla podstaty takových zařízení, ne? Ostatně, poslanecká sněmovna k tomu nemá daleko.Však je to podobně skoro mužská záležitost...annoyGrin
Ale proč tu ještě zase píšu. Navrhuji zamyslet se, kdo někdy nepochybil, probrat to vše u Kocóra toho 11. a zdárně to hodit za hlavu!music
Takže tak. Fajn sobotu ,,štěkny"!flower
Upravil hicks dne 07.03.2012 10:19
17 cm
sadilek napsal:
Já bych jako stěžejní větu vybral jinou než Hiks a to je.
zataženi všichni.
Jsem zvědav co bude jestli Miloš napíše,že je to tak a že má z provozu webu
cca 10000,-měsíčně a že mu to připadá adekvátní.Jeho inzertní manažer
má taky tolik a že je rád,že se mu konečně někdo o to postaral a jemu se
začínají ty hodiny vracet i finančně.
Pro mě se nic nezmění,budu sem dál chodit a sosat informace,dokud tu nějaké budou a jestli se někdo urazí a nebude sem chodit nebo si udělá
svůj vlastní web a bude schopnej a trpělivej,třeba tento nahradí a bude za vodou.Chodit sem a komunikovat je určitý druh zábavy,stejně jako sport či divadlo.
A jak jsem zmínil výše je jiná rovina v tom jestli někdo někoho zneužil.To si ale musí dotyční vyřídit mezi sebou.
To je jako kdybys rekl, ze neni dulezity OBSAH, ale FORMA.
jako zastánce demokracie, sice mohl vyjádřit svůj názor, ale rozhodně neosočovat a nenutit svůj.
mne nezajima osocovani, mne zajima PRAVDA A SPRAVEDLNOST.
17 cm
Kdyby to tak bylo, nereaguješ, protože co nemá hodnotu, jako by nebylo
mne nezajima osocovani, mne zajima PRAVDA A SPRAVEDLNOST.
To rozhodně tady nepředvádíš a mohl bys to přiznat alespoň sobě
ja se s tebou klidne pohadam.. ale mozna bychom mohli v jinem vlakne
17 cm
to Hicks: "btw: Perchticka = Walterova zenska. Kouknete na ty nazory... no nic, alespon jim to doma klape "
o tuhle větu mi šlo. zbytečná, víceméně urážející jeho i jeho partnerku
Waltr si tady říká svoje názory a ty (zřejmě v touze po svojí pravdě) používáš nesmyslné argumenty