Spea - ToM napsal:
4 TomElefant750. Kdo te zivi. Statni sprava?
Živím se sám už asi 20 let, na silnici strávím poměrně dost času, snažím se jezdit bezpečně, ale ne nutně předpisově a samostudiem se snažím být připraven na střet se státní správou - nechci se dát bez odporu obrat za jednání které nikoho nepoškodilo.
A zatím jsem to sám pro sebe nevyužil, s PČR se většinou dá rozumně bavit na místě.
Ale znáš to, lepší být připraven a nepotřebovat, než naopak.
Čau, Tom
Na právníka kašli. Udělal jsi průser, za který by Tě v civilizované cizině rovnou ukřižovali (pominu-li, že v civilizované cizině nikoho nenapadne dvojnásobně překročit rychlost...) Běž tam, posyp si hlavu popelem a přijmi to, co tě čeká. To znamená papíry do čistírny a pokuta.
Já si na problém s Českou kanceláří pojistitelů vzal právníka, ten mi "poradil" abych jim zaplatil a řekl si za to "ze známosti" o patnáct stovek...
Právníci jsou bezpáteřní novodobé hyeny, které Tě oškubou i když ví, že Ti nepomůžou...
Buď chlap a nes svoji zodpovědnost...
jeste, ze o tech civilizovanych zemich nic nevis.
ne vazne... musis mi temer na vsechno tak kr.tensky nazory?! PROBOHA.
Spea - ToM napsal:
4 TomElefant750. Kdo te zivi. Statni sprava?
Živím se sám už asi 20 let, na silnici strávím poměrně dost času, snažím se jezdit bezpečně, ale ne nutně předpisově a samostudiem se snažím být připraven na střet se státní správou - nechci se dát bez odporu obrat za jednání které nikoho nepoškodilo.
A zatím jsem to sám pro sebe nevyužil, s PČR se většinou dá rozumně bavit na místě.
Ale znáš to, lepší být připraven a nepotřebovat, než naopak.
Čau, Tom
Samostudium nikdy neuskodi.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Na právníka kašli. Udělal jsi průser, za který by Tě v civilizované cizině rovnou ukřižovali (pominu-li, že v civilizované cizině nikoho nenapadne dvojnásobně překročit rychlost...) Běž tam, posyp si hlavu popelem a přijmi to, co tě čeká. To znamená papíry do čistírny a pokuta.
Já si na problém s Českou kanceláří pojistitelů vzal právníka, ten mi "poradil" abych jim zaplatil a řekl si za to "ze známosti" o patnáct stovek...
Právníci jsou bezpáteřní novodobé hyeny, které Tě oškubou i když ví, že Ti nepomůžou...
Buď chlap a nes svoji zodpovědnost...
jeste, ze o tech civilizovanych zemich nic nevis.
ne vazne... musis mi temer na vsechno tak kr.tensky nazory?! PROBOHA.
Nenech se vytočit
Radosek to se mnou proste umi
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hnusny na mne byli jen mestaci..vicemene bezduvodne.
---
co mi vadi je mistni samosprava + skodna jako AUTOMAT a Prazske m*dky, pardon matky.
17 cm
Ja taky proti PCR nic nemam. Mam mezi nimi i par kamaradu ( male ryby ) a myslim, ze sposta z nich to bere proste jen jako praci. Pravidla jsou nato, aby byla nejaka mez. Ja taky vetsinou obec jezdim 60 a mimo obec 100 na moto i vic. Jezdim tak, aby pri pripadnem konfliktu neslo o noty. Ale kdyz jsem videl vcera nejakeho blazna jak proficel na BMW pres nasi vesnici ( Stara Ves u Rymarova - tak se nekdo nahlaste ). Vzdyt je tam uprostred skola,zastavka a urad.....nechapu
I pád na hubu je pohyb kupředu
sorry chlape obcas taky presahnu rychlost ale tohle je proste prasarna, nehlede na to ze na tachacu jsi urcite nemel 101 ale asi vic to co ti zmerili je zkutecna rychlost, teda pokud nemas digitalni tachac ten je presnejsi jak rafickovej,
jinak o noty asi prijdes teda podku jsi to uz nejak nevyresil, jediny co se da jak nekdo psal, zpochybnit samotne mereni a ze nebylo platny kalibracni rozhodnuti, kamarad to jednou uhadal
neresim ted na ci strane jsem, ale moje zkusenost je, ze meri prave v mistech, kam si kolikrat prinesou prenosnou znacku, snizej rychlost na polovinu obvykle a tam maj kazdyho. Dle meho nazoru je to normalni loupeni na silnicich jako ve stredoveku obirali lupeznici u cest.
Jezdim samozrejme tak, abych ani sobe ani nikomu jinemu nezavazel, neohrozil a nedej boze ublizil. A nepotrebuji, aby mi nejakej kdokoliv rikal, kolik bych tam mel jet.
Samozrejme je treba PCR na silnicich, jsou i takovy magori, kteri jezdej praha-tabor za uz nevim kolik ale asi 50 min (viz internet je tech videi plnej) a takoveto samozrejme je treba odstavit. Ale nemysim si, ze by to byl tento pripad.
Poslal jsem ti SZ tak se drž toho co ti radim. A až ti vrátí papíry tak Nejezdi tak rychle jak kok-ot.
Upravil swat dne 16.03.2012 01:46
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
tak dneska... 3 nebo 4 id*oti NESMYSLNE blokujici levy pruh pomalou jizdou.
Jedna souvisejici temer srazka..
17 cm
Mam v aute 24.6. 2011 o 69 na 90-ce = 159 na okresce. Jedine pravnik, 4 strankove odvolani, procesni chyby. Cekat na vyprseni 12 mesicu lhuty, neustale se odvolavat. Ja tedy kauci zaplatit odmitnul!! Hlavne se nevyhybat rizeni, jinak rozhodnou v Tvoji nepritomnosti a do 14 dnu nabude pravni moci. Bez pravnika ani prd!
bluesbery napsal:
nechci moralizovat,obcas taky prekrocim rychlost.. Ale toto je extrem,kterym ohrozujes vsechny okolo. Proto ti radit,jak snizit sankce nebudu. Spis preji opak.. !
Ja si myslim, že to moc prozivas.. Treba nepochopim posledni usek Evropske pred letistem a jeji 50tku.. Dva pruhy a ja tam mam jet pri volnem provozu 50?? Dobre, v obci jo.. V obci mysleno vesnici, male mesto, vlastne i treba Prahu, ale v mistech obydleni.. A proc na vypadovce z phy mam jet 50, nepochopim...
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure
bluesbery napsal:
nechci moralizovat,obcas taky prekrocim rychlost.. Ale toto je extrem,kterym ohrozujes vsechny okolo. Proto ti radit,jak snizit sankce nebudu. Spis preji opak.. !
Ja si myslim, že to moc prozivas.. Treba nepochopim posledni usek Evropske pred letistem a jeji 50tku.. Dva pruhy a ja tam mam jet pri volnem provozu 50?? Dobre, v obci jo.. V obci mysleno vesnici, male mesto, vlastne i treba Prahu, ale v mistech obydleni.. A proc na vypadovce z phy mam jet 50, nepochopim...
... no prece kvuli tomu vhodne umistenemu prechodu pro ty dva lidi co v okoli bydli ...
a jen pro info, nedavno na ty 50 s prechodem udelali mereny usek!!!
Bohemische Motoren Werke
bluesbery napsal:
... no prece kvuli tomu vhodne umistenemu prechodu pro ty dva lidi co v okoli bydli ...
a jen pro info, nedavno na ty 50 s prechodem udelali mereny usek!!!
Vim, tedka jezdim hodne na letiste.. Dik za info...
Magistrala, smer z centra jsou prujezdovy radary.. Na urovni pankrace.. Vsichni si myslim, že vite... Kdyz tudy jedu cca kolem 23.00hod., jako ze za teplych dni tudy jezdim dost casto, Tak pres to 50tku jedu (a opravdu se za to nestydim) 160kmh... Nechapu, proc mam na triproudove silnici, kde je v tom useku cca 6aut jet 50!! Samozhrejme, kdyz jsi v miste kde je hodne aut, lidi, prechodu apod., tak jet o 50vic je ****ina, ale takhle nekoho (bluesbrry to je pro Tebe) odsuzovat neni trefne.. Neni 5Otka jako 50tka.. A ruku na srdce.. Tys nekdy na takovym miste nejel vic? Jestli jedes snad 1.5km dlouhym usek s trema pruhama a 6ti autama 50, tak potes prdel...
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure
MOTIF napsal:
Magistrala, smer z centra jsou prujezdovy radary.. Na urovni pankrace.. Vsichni si myslim, že vite... Kdyz tudy jedu cca kolem 23.00hod., jako ze za teplych dni tudy jezdim dost casto, Tak pres to 50tku jedu (a opravdu se za to nestydim) 160kmh... Nechapu, proc mam na triproudove silnici, kde je v tom useku cca 6aut jet 50!! Samozhrejme, kdyz jsi v miste kde je hodne aut, lidi, prechodu apod., tak jet o 50vic je ****ina, ale takhle nekoho (bluesbrry to je pro Tebe) odsuzovat neni trefne.. Neni 5Otka jako 50tka.. A ruku na srdce.. Tys nekdy na takovym miste nejel vic? Jestli jedes snad 1.5km dlouhym usek s trema pruhama a 6ti autama 50, tak potes prdel...
ja jim tam v noci z trucu obcas trvale troubim.
mistni se snazi nasi sikanou zhodnotit si sve nemovitosti, ktere koupili casto za par korun vedome u magistraly.
Upravil hicks dne 16.03.2012 10:52
17 cm
lukeeno napsal:
Mě naměřili na Buchlákách 211km/h v 70km/h.... byla tam strčená bílá oktávka Vyřešila to osoba blízká a byl klid
me na magistrale za nuselakem v tech esickach v aute na 50tce 123kmh s telefonem na uchu.. Asi jsem byl pod tlakem.. :-).. Napsal jsem dopis, že jsem na 9mesicu mimo ČR a proto se nemuzu dostavit.. Pak uz mi nic neprislo, takže promlceno. :-)..
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure
MOTIF napsal:
ja jim tam v noci z trucu obcas trvale troubim.
mistni se snazi nasi sikanou zhodnotit si sve nemovitosti, ktere koupili casto za par korun vedome u magistraly.
Konecne Ti zacinam prichazet na chut :-))).. Moje rec!!!
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure