no hlavne jde o to ze kdyz to clovek pak zkomprimuje tak ten obraz jde taky do kytek kdyz to clovek chce aby to bylo maly
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tyhle závody firem na lepší a lepší kamery skončí tak, že nebude možné s tím množstvím dat na 1 hod. video pracovat. Člověk přestává mít chuť si něco koupit z toho důvodu, že za měsíc to bude už zastaralá věc
Taky že mě dost s... že za něco yvalím balík a za rok je to akorát tak na podložení skříně.
Jinak plnou kvalitu z GoPro HD jsem jen vyzkoušel. Na zpracování by si člověk musel zas koupit nějaké pc dělo aby u toho nezarostl do židle.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
inak ak by niekto chcel upgradnut na gopro hero 3 alebo nieco ine a ma hero2 motorsport tak by som mu pomohol odkupenim za daku rozumnu cenu
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
HonzaGS-SV napsal:
Magix Movie Edit tuším 16-18 něco takového:-)
1280x720 dat tok na web tuším 5 000kbps jinak cca 12-16 000kbps
Honzo je někde k tomuto programu manuál, nejlépe česky. Počítám že bych si asi na jaro tu 2Gpro koupil a zajímá mě třeba možnost zpomalení a pak zrychlení obrazu. Na unleadu jsem nic takového nenašel. Nebo nějaké stránky o střihu. Na fotky jsou hromady, určitě budou i o tomhle.
Waltr napsal:
[quote]HonzaGS-SV napsal:
Magix Movie Edit tuším 16-18 něco takového:-)
1280x720 dat tok na web tuším 5 000kbps jinak cca 12-16 000kbps
jeste by me zajimalo v cem , nebo spis v jakym kodeku to kompresuje jelikoz tohre zozliseni a datovej tok je dost velky na web to bude mit 10 minut tak 300MB nejmin
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ten Magix je dost intuitivní a když ne, tak zadám vždy do youtube MAGIX a anglicky název toho co chci udělat... dělal jsem např. takhle klíčování snímků (krytí SPZky za jízdy atd: http://vimeo.com/... ) a taky pořád odhaluju nový a nový věci:-) ale ten základní střih je hodně jednoduchej a dostanete se do toho během 5 minut:-)
Tak Vazeny dnes som si novu Sony kamerkui tu v NDR prehliadol "je to kus " uz ma nic nezaujimalo ked som ju videl v tom plexi-puzdre 2x cecsia ako GoPro akurat pozdlz ale neviem si to predstavit na prilbe hned vedla mali kamerku Liquid Image Ego Full HD http://translate....amp;anno=2
bubocbr napsal:
Tak Vazeny dnes som si novu Sony kamerkui tu v NDR prehliadol "je to kus " uz ma nic nezaujimalo ked som ju videl v tom plexi-puzdre 2x cecsia ako GoPro akurat pozdlz ale neviem si to predstavit na prilbe hned vedla mali kamerku Liquid Image Ego Full HD http://translate....amp;anno=2
S tou váhou jsi mě zaskočil, už jsem byl rozhodnutý pro Sony kvůli tvaru a lepších záběrech v horším světle. S juniorem jsme to chtěli hlavně na přilbu na naše řádění na lyžích. Jsou u sousedů běžně v krámech ? Příští týden jsem v Berlíně.
https://www.zonerama.com/rop1
Ted mam Sonku doma.
Zatim moje zkusenosti:
+ kamerka je mala a lehka
- v pouzdru uz je docela velka a bez pouzdra nejde prichytit na zadny drzak
- v baleni jsou jen prilepovaci zakladny a jinak zadny pasek nebo polohovaci drzak
- originalni prislusenstvi je predrazeny, lepsi koupit RAM ci jine
+ porad je lepsi tento tvar nez GoPro pokud se bavime o helme (nahore nebo z boku), stejne tak na motorce/kole v primem smeru kde jde o celni plochu
+ ovladani pres WiFi je super, po zkusenostech je lepsi displej externe nez primo
na kamere (kdykoliv muzu zkontrolovat uhel pohledu, nastavit kvalitu snimani,
vypnout zapnout) kameru bez DO uz bych nekupoval (pri ovladani pres telefon je
pro pohodli nutno resit uchyceni telefonu, mam Solu takze ovladani v rukavicich
je bez problemu)
- v obalu nejde nic nastavit takze bez WiFi telefonu nedoporucuju
- vydrz je slaba (pri trvale zapnutem wifi na kamere i na mobilu je za hodinu vycucla
kamera i mobil, berte s rezervou nevim zda bylo uplne nabite)
- navic ty smejdi davaji baterku do adapteru a v baleni je rekl bych mensi baterka
(adaptery jsou dva) proste prijde mi ze setrej jak muzou a ze by sla pouzit
baterka vetsi kapacity, to ze tam neni nabijecka uz nekomentuji
- externi nabijeni neni mozne za provozu, konektor je pod plastikem na spodu
kamery a tedy nelze nabijet v pouzdre, nutno mit zasobu baterek
- chvili trva nez se sparuje mobil a telefon (proste je nutno par desitek sekund)
+ ovladani je jednoduche da se na tom malem displeji i bez navodu
- nejde nastavit moc veci (nebo jsem nezjistil, napr. nejde vypnout pipani pri stisku tlacitka)
++ ted to hlavni kvuli cemu stoji uvazovat o teto kamere, obraz v mistnosti pri HD je pouzitelny a na soucasne venkovni podminky je obraz nechci rict perfektni ale ve srovnani zatim nejlepsi co mohu srovnat (GoPro, Drift, HD fotaky Panasonic a Olympus). Kameru mam na hornim padaku na 1200GS (RAM drzak) kde fotak vibruje a video je pri urcitych otackach nepouzitelne. S touto kamerkou je pri stejnem uchyceni video bez otresu, dokonce prejezd pres koleje, polni cesta bez klepani (tim jsem byl fakt nadsen), otacky od volnobehu az po cervene pasmo.
Drzak na riditkach opet bez sebemensich problemu. Zde omluvte nadseni ale jakmile se obraz "trepe" nebo ruzne "vlni" tak to nesnasim. Kvalita obrazu je pak
prijatelna i na HD televizi (rozhodne nic super ale pri srovnani s HD fotakem to neni
zadna "omalovanka".
+ 120s pri 720p je suprova vychytavka na efektni zabery (napr predni kolo, tlumice...) zde opet pokud kameru tak jedine s touto funkci
- v baleni neni zadna pamet (jinak staci class 4)
- nemam cesky navod (koupeno u alzy)
- cocka vycniva (nebezpeci poskozeni pokud neni v pouzdru)
+ zvuk vcelku dobry, navic stereo
+ prehravat lze primo v TV (HDMI) nebo poslat do telefonu (WiFi), + klasika USB
Kdyby byl nejaky dotaz, napiste zkusim zjistit dokud mam doma (je to darek ktery testuji :-).
Lamarksuper opis presne tych negativ ktore opisujes som sa obaval tvar OK ale bez puzdra nepouzitelna ,bateria vydrz + napajanie za jazdy mozno by z casti tento drziak riesil nejake problemy z ovladanim http://www.precis...les-mount/ ale napajanie je zospodu