Vjetrnik napsal:
to Hicks: že je to nesmysl, tolik 800 ani nejede...Tobě jsme naměřili maximálku 114,526 km/hod.....ale to už byl fofr...
je ja uz vim, to bylo proto, ze jsem mel veelky hlad
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
...chlapi, potřebuju poradit padáky na f 650 gs, koukala jsem na givi, TT a sw motech, ale něco mi přijde, že bude spíš k ničemu, než k něčemu a asi nejvíc se mi líbí ty TT, co vy na to? Dík za každý tip...
mony napsal:
...chlapi, potřebuju poradit padáky na f 650 gs, koukala jsem na givi, TT a sw motech, ale něco mi přijde, že bude spíš k ničemu, než k něčemu a asi nejvíc se mi líbí ty TT, co vy na to? Dík za každý tip...
mne se libi original BMW... nevim, jestli jsou moc co k cemu... a taky stoji 10 000,-.. ale jsou pekne...
17 cm
Pokud se týká padáků, mám na 800GS TT, myslím, že jsou v nezměněné formě do teď a ten horní díl se velmi snadno ohne a natlačí na plasty. Stačí k tomu běžné pády ve šnečí rychlosti. Ale na druhou stranu jdou ohnout rukou zase tam, kde mají být, zatím mi to mimo rámu na plastu nic neudělalo, takže asi chrání celkem dobře. A kdyby si dal člověk práci, dají se i vyztužit. Každopádně Milan z TT říkal, že mají i nějakou alternativu a s tou je prý velká spokojenost, takže bych se určitě poptal, cena je okolo 6tis tuším a pokud je pánové z TT doporučují, dal bych na ně.
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
Co tohle ?
http://www.wunderlich.de/frame.php?MakeLang=wunderlich&MakeLangID=1&lay1=2&lay2=5&lay3=2&lay4=1&prodid=8160409
Je to ono, co doporučuješ ? Docela se mi líbí, ale ještě pořád koukám na ty od TT....
Ale tohle je na starší 650GS, tzn jednovál, pokud koukám dobře. CO máš ty? Dvouvál, nebo jednovál?
tak to sorry, mě se líbilo to ,,příšlušenství,, ale už je mi to jasné, su jelito a stejně asi bude nejlíp, když to odvezu to TT, ať tam na to něco vymyslí, i tak dík
Upravil mony dne 17.07.2009 15:32
mony napsal:
tak to sorry, mě se líbilo to ,,příšlušenství,, ale už je mi to jasné, su jelito a stejně asi bude nejlíp, když to odvezu to TT, ať tam na to něco vymyslí, i tak dík
Taky sem myslel ze slo puvodne o dvouval...
Kazdopadne jednoval sem mel taky a nem padaky TT a nemuzu proti nim rict nic spatnyho...
POMOC v Albánii jsem ylikvidoval leve zpětné zrcátko. Nejdřív jsem chtěl vše vyřešit při servisu ve Vídni ale vypadá že by to mohlo počkat až na standartní servis. KDE bych ho u nás mohl koupit?? ORIGO ZRCATKO. Dik Dan
danh napsal:
POMOC v Albánii jsem ylikvidoval leve zpětné zrcátko. Nejdřív jsem chtěl vše vyřešit při servisu ve Vídni ale vypadá že by to mohlo počkat až na standartní servis. KDE bych ho u nás mohl koupit?? ORIGO ZRCATKO. Dik Dan
Autec.
Uz mam take druhe... nestalo moc.. tedy jen ten plast. CCa do tisicovky.
17 cm
Jo, to by taky musely chodit do Autecu díly Pořád mají problémy, chvilku chodí, chvilku ne....zrovna jsem mluvil s kamarádem, který tam pracuje a motorky jsou prý pořád v háji, auta už se vzpamatovaly. Holt, až na konci roku přijde Autec o licenci na dovozce, tak se to snd už nějak dá dokupy.
No jo Ale KDE ho koupím. Autec už nefunguje co vím a na webu jsem nic nenašel. O cenu mi až tak nejde když chci jezdit. Dan se zrcatkem přilepeným lepící páskou.
Jak jsi mohl vyměmit jen ten plast? Ja tyčku samozřejmě mám ale ten plat mi připada nerozebíratelnej i se zrcátkem
jacob napsal:
Jo, to by taky musely chodit do Autecu díly Pořád mají problémy, chvilku chodí, chvilku ne....zrovna jsem mluvil s kamarádem, který tam pracuje a motorky jsou prý pořád v háji, auta už se vzpamatovaly. Holt, až na konci roku přijde Autec o licenci na dovozce, tak se to snd už nějak dá dokupy.
podle poslednich informaci dily CHODI.
Byl jsem tam vcera.. dokonce lze uz i platit kartou.
17 cm
danh napsal:
No jo Ale KDE ho koupím. Autec už nefunguje co vím a na webu jsem nic nenašel. O cenu mi až tak nejde když chci jezdit. Dan se zrcatkem přilepeným lepící páskou.
Jak jsi mohl vyměmit jen ten plast? Ja tyčku samozřejmě mám ale ten plat mi připada nerozebíratelnej i se zrcátkem
kde jsi vzal info, ze Autec nefunguje?
TO se tady zcela PRAVIDELNE objevuje... nikdo nerika, ze problemy nebyly...
aktualne tam mam motorku a pry dily objednane v pondeli prisly ve ctvrtek (na moto).
17 cm