Hledal jsem to na mapě, ale není tam zaznamenaná. Projede se po výpadovce na Svitavy kolem Globusu do kopce a je hned malá benzinka.Souřadnice z www.mapy.cz jsou: 49°16'14.398"N, 16°34'33.275"E
To Aldaoufám,že nebude problém s ubytováním když přijedeme v pátek,pokud ano nevadí vemu stan,nedelej si stím hlavu.Už aby to bylo.
To Bečka + Pepe z Brandejsa což takhle v 17hod u mě na Horkách a potom krásama Kokořínská nahoru no a večer si udělat malou předsrazovou privátní besídku s tulamore příchutíBob
Ok přijedu teda pátek do Dřís za Turbym a pak pojedeme společně za Bobem na 17hod,jo po cestě se můžeme ještě srazit z bečkou jestli bude chtít.Kokořínsko to bude super cesta Bobe….Bobe hlavně hodně tulamore já vezmu coca-colu
Nepujde nekdo na Slovensko po našom sraze.Nechce sa mi íst do Banky menit penize tak by som vimenil nekomu z vás ale len do 3000 kč lebo mi to bude asi stačit.Už musím pomali na to mislet a nemožem sa nekedy s prace odtrhnut.
to zahorak: proč měnit? vem to z bankomatu. Kousek před benzinkou, kde bychom mohli mít sraz je Globus a tam bankomat je. Nebo udělejme sraz před Globusem - aspoň uděláme nákup potravin a nápojů (jak doporučuje Alda) a můžeme připraveni na vše vyrazit.
Vita nevím či sa oplatí brat z bankomatu u vás.Kreditku si zoberem ale je lepši mat u seba nejaku hotovosť.Na cestu smerem k vam budem mat nejaku hotovosť.
Vita napsal:
[Zkus upresnit, kde ta benzinka je...
Hledal jsem to na mapě, ale není tam zaznamenaná. Projede se po výpadovce na Svitavy kolem Globusu do kopce a je hned malá benzinka.Souřadnice z www.mapy.cz jsou: 49°16'14.398"N, 16°34'33.275"E
Fajn, to vypada docela v pohode. Uvidime, kolik nas bude... urcite se pridaji jeste i jini, z Brna nas je docela dost. Takze rekapitulace:
- Patek 14:00 na tomto miste: 49°16'14.398"N, 16°34'33.275"E
- Pojede se mimo dalnice, predbezne tudy: http://www.mapy.c...%20Liberec
Pokud nekdo bude mit lepsi napad, popripade dle pocasi, dopravy a jinych okolnosti by se trasa operativne zmenila.
Nikdy nered whisky vodou,a nikdy nepij vodu bez whisky!A s tou coca colou to asi byla prdel nee!?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Pokud budu stíhat na stavbě, možná bych se urval dřív a zajel se na vás podívat. Nepůjdete doufám brzy spinkat, aby to mělo ještě cenu, přeci jen to mám lehce z ruky.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /