PavelDR napsal:
Nechci vrtat a ani se mi nechce číst celé vlákno,ale na úvodní stránce jsem nešel odkazy na zajímavá místa v okolí.Máte tam i zámek v Lednici,Kolik tam jede lidí na vyjížďku?Jestli jsem něco nepochopil,tak se předem omlouvám.
Nevrtáš... Už na to Míšu někdo v PM upozorňoval. Nebyl ještě čas to opravit...
Na vyjížďku se do Lednice určitě nepojede. je to trošku z ruky. A odkazy na zajímavá místa jsou jako "lákadlo" pro ty, kteří by nechtěli ject ON/OFF road vyjížďku a chtěli cestovat třeba sami
PavelDR napsal:
Nechci vrtat a ani se mi nechce číst celé vlákno,ale na úvodní stránce jsem nešel odkazy na zajímavá místa v okolí.Máte tam i zámek v Lednici,Kolik tam jede lidí na vyjížďku?Jestli jsem něco nepochopil,tak se předem omlouvám.
Na vyjížďku se do Lednice určitě nepojede. je to trošku z ruky. A odkazy na zajímavá místa jsou jako "lákadlo" pro ty, kteří by nechtěli ject ON/OFF road vyjížďku a chtěli cestovat třeba sami
No já jsem si to myslel.Kdyby se někdo rozhodl pro Lednici,může mě ve Znojmě vyzvednout a pojedu taky.Přeju,ať se akce povede.
Upravil PavelDR dne 02.09.2012 20:43
PavelDR napsal:
No já jsem si to myslel.Kdyby se někdo rozhodl pro Lednici,může mě ve Znojmě vyzvednout a pojedu taky.Přeju,ať se ake povede.
PavelDR napsal:
Pozvánka opravena na 1. straně vlákna. Na zbylých místech to musí udělat Miloš, tak prosím o trpělivost, je tuším na dovolené.
Copak copak, není zájem nebo nevíte na 100% jestli dorazit? Na začátku vlákna je plno lidí, co psali, že by dorazili. Prosím o registrace dle strany 1...
prouky napsal:
ale copak o to, zájem by byl z mé strany, ale u mě platí člověk míní pánbůh mění mnohokrát více, takže jsem přestal plánovat a jen monitoruju.
Objednávky jsou potřeba kvůli jídlu... Oni v tom penzionu nevaří minutky ani jiná jídla. Vaří pouze podle počtu hostů dopředu domluvené jídlo... S ubytováním by problém být neměl, ale pokud mapuješ a na poslední chvíli se rozmyslíš, že pojedeš může se stát, že pak budeš odkázán na restauraci v jiné vesnici
Na místě budou k jídlu nějaké klobásy, utopenci a taková ta klasika, takže nikdo hladovět nebude. Nedaleko je vyhlášená pizzerie, jak jsem psal v pozvánce, takže o jídlo se bát nikdo nemusí.
V případě, že by dorazilo hodně lidí a počasí přálo, složíme se na pronájem pergoly a můžeme grilovat. Pro flákoty bychom zajeli, není problém.
Kluci díky za zájem a taky díky za to, že jste vyslyšeli moje přání se závaznými přihláškami. Až to budete vědět na 100% a že Vám nebude vadit počasí, které může či nemusí být dobré, tak proveďte registraci na sraz.
Tento týden bych rád najel min. onroadovou trasu. V neděli asi i off, uvidím jak budou moci kluci, co mi s tím pomáhají.
nojo píšeš kdo to ví na 100 ale to je ten problém třeba u mne to kolikrát nevím do poslední chvíle tím chci říct do pátku po práci u nás je pořád nějaká změna ,, ale pokud se nic nepokazí rád bych přijel,, a počasí my ze Šumavy neřešíme
když ho miluješ není co řešit
fifa napsal:
nojo píšeš kdo to ví na 100 ale to je ten problém třeba u mne to kolikrát nevím do poslední chvíle tím chci říct do pátku po práci u nás je pořád nějaká změna ,, ale pokud se nic nepokazí rád bych přijel,, a počasí my ze Šumavy neřešíme
jako jak říkám pokud nevleze něco , co nechci tak sem tam
a zetore jedem spolu pokud teda nepojedeš o nějakej ten den napřed a spátky no nevím už jsme měli jet spolu 2krát a nějak se tobě nedaří v neděli vstávat a to mluvím o aspoň ,,,10 hodina nesmíš tak tančit v sobotu to Tě asi unaví
když ho miluješ není co řešit
fifa napsal:
jako jak říkám pokud nevleze něco , co nechci tak sem tam
a zetore jedem spolu pokud teda nepojedeš o nějakej ten den napřed a spátky no nevím už jsme měli jet spolu 2krát a nějak se tobě nedaří v neděli vstávat a to mluvím o aspoň ,,,10 hodina nesmíš tak tančit v sobotu to Tě asi unaví
Samozřejmě mluvím o cestě tam...zpátky se mnou nepočítej...
Já a Melizoy to máme v "deníčku", ale měsíc dopředu fakt nemůžeme ani jeden říct na 100%, že přijedem. Důvodů je více, povětšinou jsou rodinné... Takže, jestli to k něčemu je, tak předběžně: od soboty do neděle, dvě motorky, dva chlapi, přespání asi domluvíme až to bude tutovka (předběžně chatka). A ke společné vyjížďce po silnici se asi přidáme.
Upravil Woodman dne 21.09.2012 09:16