Waltr napsal:
Nevím jestli je to téma v prvním příspěvku to o co tu jde. Ale za mě je to celkem slušný výkon. Nečetl jsem její komentář, takže pokud se tam vysloveně nechvástá (ale i na to by měla asi trošku nárok) tak zvedám palec. Je to slušný výkon, opravdu myslím že není moc žen které takto vyrazí. A to atˇ už je všude kolem 112 a internet.
Ten zbytek mi vykouzlil ůsměv. Hicks není v pořádku, ale každý máme nějaký zádrhel. On prostě tenhle, potřeuje bojovat a naučil se i vítězit...po svém. Prostě se dosadí do pozice vítěze. Možná něco z mládí, starší sourozenci, šikana ve škole, nezájem holek..kdo ví.
Tadyhle bych to viděl na ty holky.
Je od vás pěkné že se učastníte jeho virtualního světa, a pomáháte mu v něm najít kousek štěstí. Jsou totiž mnohem horší varianty jak všem ukázat (se) a bohužel ne vždy virtuální.
Waltre chtel jsem ti napsa delsi odsavec, ale prejdu rovnou k veci.
jses taky cu.rak.
jses cu.rak proto, ze si vicemene pokazdy prihodis jak je nekde nejaka rezba se mnou... tomu se dokonce rika podvratactvi.
jses cu.rak protoze vytahujes tak ****ni argumenty jako baby, coz je navic zrovna tema, o ktery jsem zatim taknejak nemel nouzi ale vetsina z nich by si o hlupaka s minimalnim rozhledem a povahou ratlika neoprela ani kolobezku.
jses cu.rak protoze teoretizujes o naprostejch nesmyslech o kterych nemas ani paru
a naposledy
jses cu.rak protoze jsi porusil primeri mezi nama.
takze.. na.er si... a venuj se radeji samohane nad fotkou nejaky pekny jihopsoncky ovecky... jde ti to urcite o dost lip, nez rozumovani na foru
Já znám Hickse pouze z fóranaživo jsem jej ještě neviděl,ale podle toho jak jede proti babám tak bych i věřil že je na chlapy
Waltr napsal:
Nevím jestli je to téma v prvním příspěvku to o co tu jde. Ale za mě je to celkem slušný výkon. Nečetl jsem její komentář, takže pokud se tam vysloveně nechvástá (ale i na to by měla asi trošku nárok) tak zvedám palec. Je to slušný výkon, opravdu myslím že není moc žen které takto vyrazí. A to atˇ už je všude kolem 112 a internet.
Ten zbytek mi vykouzlil ůsměv. Hicks není v pořádku, ale každý máme nějaký zádrhel. On prostě tenhle, potřeuje bojovat a naučil se i vítězit...po svém. Prostě se dosadí do pozice vítěze. Možná něco z mládí, starší sourozenci, šikana ve škole, nezájem holek..kdo ví.
Tadyhle bych to viděl na ty holky.
Je od vás pěkné že se učastníte jeho virtualního světa, a pomáháte mu v něm najít kousek štěstí. Jsou totiž mnohem horší varianty jak všem ukázat (se) a bohužel ne vždy virtuální.
Waltre chtel jsem ti napsa delsi odsavec, ale prejdu rovnou k veci.
jses taky cu.rak.
jses cu.rak proto, ze si vicemene pokazdy prihodis jak je nekde nejaka rezba se mnou... tomu se dokonce rika podvratactvi.
jses cu.rak protoze vytahujes tak ****ni argumenty jako baby, coz je navic zrovna tema, o ktery jsem zatim taknejak nemel nouzi ale vetsina z nich by si o hlupaka s minimalnim rozhledem a povahou ratlika neoprela ani kolobezku.
jses cu.rak protoze teoretizujes o naprostejch nesmyslech o kterych nemas ani paru
a naposledy
jses cu.rak protoze jsi porusil primeri mezi nama.
takze.. na.er si... a venuj se radeji samohane nad fotkou nejaky pekny jihopsoncky ovecky... jde ti to urcite o dost lip, nez rozumovani na foru
Jj porad stejny,kde je Hicks tam to jede aspon se clovek pobavi. Porad lepsi nez jakej olej nebo kdo na to jak strikate" hadici nebo wapkou". Jinak holka dobry.
Tak když to tak pročítám ,tak mám nápad co kdyby jsme toho Hickse popravili(nadsázka).Na začátku diskuze pouze vyjádřil svůj,opakuji svůj názor.Diskuze se podle mého názoru dostala hodně pod čáru.Výroky typu : tlusťochu,věřil bych že je na chlapy je nedůstojná(pokud to nejsou osobní přátelé a berou to jako hec).Osobně toho kluka neznám,ale z diskuze na mě dělá dojem kluka kterej má v hlavě jasno.Forma je pro většinu dost těžko zkousnutelná.Na moje gusto by neměl bejt vulgární.Přeju mu v životě hodně štěstí,bude ho možná potřebovat.
Když houska, tak se salámem, když salám, tak turistický!
houska napsal:
Tak když to tak pročítám ,tak mám nápad co kdyby jsme toho Hickse popravili(nadsázka).Na začátku diskuze pouze vyjádřil svůj,opakuji svůj názor.Diskuze se podle mého názoru dostala hodně pod čáru.Výroky typu : tlusťochu,věřil bych že je na chlapy je nedůstojná(pokud to nejsou osobní přátelé a berou to jako hec).Osobně toho kluka neznám,ale z diskuze na mě dělá dojem kluka kterej má v hlavě jasno.Forma je pro většinu dost těžko zkousnutelná.Na moje gusto by neměl bejt vulgární.Přeju mu v životě hodně štěstí,bude ho možná potřebovat.
mám podobné pocity, navíc podle stylu psaní mu to pálí a baví mě si jeho reakce číst. Neříkám, že se ztotožňuji se všemi jeho názory, výroky či pohledem na skutečnost, ovšem jako jeden z mála dokáže dobře pobavit i to se na fóru cenní.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Jasně hoši. Vždyť i já napsal jen svůj názor a odpověď je poněkud vymykající se standartu. Poznáte v čem? Určitě mu to pálí, ale ne na ůrovni empatie.
Je tedy fakt že jsem vlastně se do něj vlastně navezl, ale udělal jsem to co on slečně o kterou tady jde především. Bohužel nebo bohudík, ona patrně o jeho plodné kritice nic neví. Základem všeho je naše disciplína číslo jedna. Uznání.
Waltr napsal:
Jasně hoši. Vždyť i já napsal jen svůj názor a odpověď je poněkud vymykající se standartu. Poznáte v čem? Určitě mu to pálí, ale ne na ůrovni empatie.
Je tedy fakt že jsem vlastně se do něj vlastně navezl, ale udělal jsem to co on slečně o kterou tady jde především. Bohužel nebo bohudík, ona patrně o jeho plodné kritice nic neví. Základem všeho je naše disciplína číslo jedna. Uznání.
Waltre MNE budes vycitat nedostatek empatie? To ses asi fakt docista zblaznil.
furt mne nutis mluvit o sobe, i kdyz to fakt nesnasim, ale Hixe, co nezere roky maso ze solidarity se zviratkama, krome Waltroklasteni ma jeste 2 neziskovky krome jineho pomahajici babam nenechat se zabit Abdulem ktereho si narazili nekde ve Sharm-al-Sheikhu a kterej posila rok co rok v zasade desetitisice vsemoznym dalsim neziskovkam a utulkum?
kde beres tu nebetycou DRZOST ... zrovna Ty, VUBEC A JAKKOLIV mluvit v mem pripade o empatii?
k jakejm konkretnim cinum ta TVOJE empatie dotlacila tebe?
to jss fakt tak neuveritelne hloupej s tak otresnym odhadem?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Waltr napsal:
Základem všeho je naše disciplína číslo jedna. Uznání.
hele jestli je tohle tvoje intelektualni nirvana, tak... tak k tomu asi neni co dodat
Snad jen, ze to je štěk a je hodne mimo... základní disciplína to muze byt mozna tak pro nekoho, kdo po tom uznani bezpezne touzi.. ale hlavne... cenne je myslim ZASLOUZENE uznani, nikoliv tahle trapna generalizace, cos predvedl.
Takze... metu ze stolu Mas tam konecne neco, co ma hlavu a patu?
jestli jo, sem s tim.
17 cm
Michal + Houska + Spitfire + Fanos:+ hele hosi mam takovej svedivej pocit, ze tech rezeb je tady posledni dobou nejak malo.. nekterym to evidentne nedela dobre, a moc rychle odvykaj .. toz kam bychom dosli... treba je to nejaka nanapadna Cenduří klika, co se nas vsechny snazi prevychovat na hodný, milý kluky, co se vsim souhlasej, kazdou kravovinu pochvalej, odnesou nakup, poprejou manzelce dobrou zabavu na firemnim teambuildingovym weekend kurzu a pak si vezmou pyzamo s hrochama a jdou presne v 9:30 spat
Upravil hicks dne 26.08.2012 09:03
17 cm
člověče Kubo, mám pocit, že teď už jsi trochu vedle (tedy mimo mísu, abychom si rozuměli). Waltr zřejmě nemyslel uznání sebe sama nebo uznání pro sebe. Předpokládám, že měl na mysli naše vlastní uznání činů, skutků nebo jednání druhých osob - tedy něco jako respekt.
On je to takový začarovaný kruh: abys mohl vyslovit uznání k činům někoho jiného, asi k tomu potřebuješ empatii (tedy schopnost vcítit se do pocitů někoho jiného), trochu pokory, trochu respektu a pak to už jde skoro samo - stačí jen chtít.
Takhle odsud přes monitor to skoro vypadá, že jsi skvělý, až vyjímečný. Jsi šikovný, peníze vyděláš i se o ně s potřebnými podělíš, maso z lásky ke zvířátkům nejíš (tedy, co ta klobáska k snídani na Radarce??? ), přítelkyni asi máš, motorku máš, nic ti tedy nechybí, jsi mladý a perspektivní...
Jenže takhle odsud přes monitor to taky skoro vypadá, že ti chybí uznání od ostatních, jak jsi dobrý a vyjímečný.
Tím že budeš snižovat hodnotu činů jiných, tím však hodnotu svých činů nezvýšíš a uznání se jen těžko dočkáš. Tím že popíšeš své dobré činy a skutky sám (skoro to vypadá, jako by jsi se vychloubal), tím spíš jejich hodnotu snižuješ, protože to pak může vypadat, že je děláš třeba třeba i pro to, abys je pak mohl vynášet na světlo a dožadovat se za ně uznání...
Tím však nechci hodnotu tvých činů snižovat - vážím si jich - je dobře že se najdou lidé, kteří myslí i na ostatní. Jen by to chtělo trochu té pokory, uznání, respektu atd... Již jsem zmínil, že je to takový kruh
PS: Mrkni na Mrazíka, tam je to popsaný názorně od A do Z, i s návodem, jak se z toho dostat.
BMW GS = stroj na radost
hicks napsal:
Michal + Houska + Spitfire + Fanos:+ hele hosi mam takovej svedivej pocit, ze tech rezeb je tady posledni dobou nejak malo.. nekterym to evidentne nedela dobre, a moc rychle odvykaj .. toz kam bychom dosli... treba je to nejaka nanapadna Cenduří klika, co se nas vsechny snazi prevychovat na hodný, milý kluky, co se vsim souhlasej, kazdou kravovinu pochvalej, odnesou nakup, poprejou manzelce dobrou zabavu na firemnim teambuildingovym weekend kurzu a pak si vezmou pyzamo s hrochama a jdou presne v 9:30 spat
buboGS napsal:
Jenže takhle odsud přes monitor to taky skoro vypadá, že ti chybí uznání od ostatních, jak jsi dobrý a vyjímečný.
to urcite plati, ale jenom selektivne od nekoho... ale to je snad cca normalni, ne?
navic nezapomen, ze ja řádim i na FB.. nejsem zdaleka jenom tady.
musim letet...
---
doplneni -- tak samozrejme kdo nechce byt zboznovan vsemi? jestli nekdo tvrdi, ze ne, tak keca.
Myslis, ze kdyby mi chybelo uznani, ze se venuju tolik forovym bitkam? To je prece nesmysl... pokud chces uznani, musis peclive budouvat kult osobnosti a byt stravitelny pro co nejvic lidi.. cca neco, o co se snazi Prezi... nekteri zde kseftujici atd. Ja nejsem sjednotitel, jsem spis provokater. A jakoby globalni souhlas mne spis desi, nez cokliv jineho.
Ja sem chodim abych mel aktualni informace o motorkach a abychom se dobre pobavili... nemyslim, ze by za tim bylo neco extra dalsiho.
Samozrejme, pokud bitka, tak ji chci vyhrat... jak jinak?
Upravil hicks dne 26.08.2012 09:49
17 cm
buboGS napsal:
Tím že budeš snižovat hodnotu činů jiných, tím však hodnotu svých činů nezvýšíš a uznání se jen těžko dočkáš. Tím že popíšeš své dobré činy a skutky sám (skoro to vypadá, jako by jsi se vychloubal), tím spíš jejich hodnotu snižuješ, protože to pak může vypadat, že je děláš třeba třeba i pro to, abys je pak mohl vynášet na světlo a dožadovat se za ně uznání...
jenomze ta diskuze uz je dotlacena do takoveho extremu, ze nevim, co mam psat jineho?
Waltr napise totalni nesmysl... tak mu odpovim. Protoze to, co napsal, je nesmysl. A nevim, proc bych se za to co delam mel stydet a ZA KAZDOU CENU, to skryval? Navic mne je tak trochu napul jedno, jak to vyzni.. ti co to pochopi, tak to vezmou.. kazdeho presvedcit nemuzes.
Ty jsi snad videl, ze bych se o tom co delam nejak siril normalne?
Upravil hicks dne 26.08.2012 09:49
17 cm
to urcite plati... ale to je snad cca normalni, ne?
navic nezapomen, ze ja řádim i na FB.. nejsem zdaleka jenom tady.
Ja jsem spis provokater. Samozrejme, pokud bitka, tak ji chci vyhrat... jak jinak?
Trochu jsem tu naši konverzaci v novinářském stylu upravil
mily Bubo.. Blesk neni jedina novinarina, kterou muzes napodobovat
17 cm
PS: Nemusí to být nutně jen z Blesku, třeba by to mohlo být z rozhovoru s nějakým vynikajícím sportovcem. Mohlo by to začínat třeba takhle: "no tak určitě..."
A nebo pro ukázku, jak to může někdo z druhé strany monitoru vidět - vidí a čte jen to, co vidět chce...
BMW GS = stroj na radost
Tak jsem se od patku dostal k PC a paradne jsem se pobavil!
Tleskam vsem a Hicksovi nejvic!
A jestli cekate od Hickse respekt,uctu nebo tak neco,tak to vubec necekejte!
Pokud vim,tak on uctiva a respektuje pouze mne!
vevis napsal:
Tak jsem se od patku dostal k PC a paradne jsem se pobavil!
Tleskam vsem a Hicksovi nejvic!
A jestli cekate od Hickse respekt,uctu nebo tak neco,tak to vubec necekejte!
Pokud vim,tak on uctiva a respektuje pouze mne!
to je tezko zpochybnitelna pravda
17 cm
..to je jak lít do děravýho vědra vodu a divit se že teče.
Když jsem prolouskal těch 7 stran tak jsem se dozvěděl vlastně jen to , že všichni co maj opačný názor než H jsou č..., kre.. omezenci , prostě svoloč, která s podivem vzhledem ke svému IQ píše na PC, možná jim to pomáhá sousedka za nějakou protislužbu.
Už to tu psal Doc -možná by se to mělo zamknout a chvíli by byl klid. Už se v tom vytratila i ta cestá tý dvacetiletý slečny.Chudák možná kdyby věděla co s tím udělá za rozruch tak zůstala doma.
Upravil sved63 dne 27.08.2012 10:36