no bylo to prece jen do mekkciho.. ale nic moc mu neni
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pri vyberu cestovni motorky je pro me prioritou informace, kolik padu "pres strechu" vydrzi.
Motokrosovou motorku nebo ostry enduro zase vybiram podle toho, jak se na tom cestuje a choppera podle toho, jaky ma casy na okruhu.
Ani by me nenapadlo vybirat podle neceho jinyho, dobre vam radim.
Alda napsal:
Pri vyberu cestovni motorky je pro me prioritou informace, kolik padu "pres strechu" vydrzi.
Motokrosovou motorku nebo ostry enduro zase vybiram podle toho, jak se na tom cestuje a choppera podle toho, jaky ma casy na okruhu.
Ani by me nenapadlo vybirat podle neceho jinyho, dobre vam radim.
17 cm
Tak jasně bylo to do takovýho měkčího, ale čekal jsem že se osápe aspoň plexi, prasknou ty trčící plasty, ale ono nic a to se mi líbí
btw.: zvuk s tím akrapem je parádní, ale to jak to startuje? Kde jsou ty rány sakra?
Zvuk mi prijde super i bez Akrapa a startovani mi jednoznacne pripomnelo vsechny ostatni dvouvalce, uplne to jde mimo BMW. Presne takhle startovala moje Aprilia RSV, stejne startujou vsechny dvouvalcovy Hondy, Suzuki... To me zklamalo, pravda. Ale zase jsem si pripadal drsnej jak Zetor na KTM
Tak jasně bylo to do takovýho měkčího, ale čekal jsem že se osápe aspoň plexi, prasknou ty trčící plasty, ale ono nic a to se mi líbí
btw.: zvuk s tím akrapem je parádní, ale to jak to startuje? Kde jsou ty rány sakra?
Zvuk mi prijde super i bez Akrapa a startovani mi jednoznacne pripomnelo vsechny ostatni dvouvalce, uplne to jde mimo BMW. Presne takhle startovala moje Aprilia RSV, stejne startujou vsechny dvouvalcovy Hondy, Suzuki... To me zklamalo, pravda. Ale zase jsem si pripadal drsnej jak Zetor na KTM
Je třeba to roztláčet a je po problému.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Dohodl jsem se s kolegou z USA na vzájemném využití nějakých fotek pro reklamu. Jim se líbily některé z našeho Travel Eventu a z letošního Maroka a my jsme potřebovali něco nového na tiskovou reklamu...
Takže tohle je záběr z Utahu a vyjde to v katalogu Motorbike 2014
TomasTT napsal:
Pro ty, kdo mají facebook a líbí se jim 1200GS LC - jestli chcete, podpořte známého a potažmo kolegu ve foto soutěži a dejte této fotce lajka:
done.
17 cm
tak v tvoji generaci prece jen FB uplne bezny neni...
17 cm
tak v tvoji generaci prece jen FB uplne bezny neni...
to není o generaci ,měl jsem ale smazal..veřejně onanovat nepotřebuju..a tolik kamaradů co jsem měl jsem ani neznal..tak jsem smaznul a dobří přátele na mě mají mail nebo číslo
Upravil czunik dne 19.12.2013 21:32
http://czunici.ra...