znám to dobře a proto myslím hodně rozumím Tvé radost z nového krásného motocyklu a moc a moc Ti ji přeju...
Přečetl jsem celou diskuzi a udivovaly mě některé odmítavé reakce.
Věřím nebo doufám ale, že to je jenom takové to škádlení mezi značkama a že to kluci snad nemyslí až tak zle, jak to napsali. Pokud ne, tak by mě to hodně mrzelo.
Myslím si, že by nás všechny měla spojovat láska k našim jednostopým strojům a měli bychom se co možná nejvíc respektovat i ve svých odlišnostech dělajících život pestrým, a bez ohledu na to, co kdo má momentálně v garáži.
A měli bychom si navzájem přát vždycky to nejlepší, a toho druhého v jeho radosti podpořit a sdílet ji s ním, a ne ho naopak srážet.
Měj se hezky a nezanevři prosím na toto forum, vždyť jsme snad všichni jedné krve! :-) __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
znám to dobře a proto myslím hodně rozumím Tvé radost z nového krásného motocyklu a moc a moc Ti ji přeju...
Věřím nebo doufám ale, že to je jenom takové to škádlení mezi značkama a že to kluci snad nemyslí až tak zle, jak to napsali. Pokud ne, tak by mě to hodně mrzelo.
Myslím si, že by nás všechny měla spojovat láska k našim jednostopým strojům a měli bychom se co možná nejvíc respektovat i ve svých odlišnostech dělajících život pestrým, a bez ohledu na to, co kdo má momentálně v garáži.
A měli bychom si navzájem přát vždycky to nejlepší, a toho druhého v jeho radosti podpořit a sdílet ji s ním, a ne ho naopak srážet.
Měj se hezky a nezanevři prosím na toto forum, vždyť jsme snad všichni jedné krve! :-)
dojemný až se hory zelenaj, ale smozřejmě s obsahem naprosto souhlasím
říkám si hurikán
Měj se hezky a nezanevři prosím na toto forum, vždyť jsme snad všichni jedné krve! :-)
Náhodou...mě se NTX celkem líbí.Sice je to Ital ,ale zase,kdyby čistě teoreticky nebylo žádný BMW,tak co si vybrat?Jedinej spolehlivej japonec je suzuki a ti mají prd.Litrovej strom se nedělá a 650 je břichoplaz.KTM je pěkná,ale na cestování 95% silnice nepraktická...tak,když se nad tím zamyslím...asi bych tam taky skončil.Navíc cena je poměrně dobrá
Mám tady z loňska fotku jednoho NTX,co ji přímo na vrcholu Passo Gavia prodával hrdě její majitel i s tím,že projel "celou" Etiopii a ještě se s tím chlubil Ne jak tady-všechno v terénu nejetý a nepadený
Mr GS přiložený následující obrázek:
[124.42Kb]
Upravil Mr GS dne 03.03.2013 19:06
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
.. taky gratuluju k pěknému stroji ... sice se mě od guzziny líbí víc jiný modely, ale to je fuk ... docela mě překvapilo, když jsem na stelviu seděl, jak mám hodně blízko kolena k válcům .. a to jsem prcek ..
Dík, lieta sa fakt dobre, pridal som deflektor takže mám od vetra uplný klud dokonca ho musím dať uplne dole, lebo vyslovene nemám vzduch a motor ten my vyhovuje maximálne, najviac vibruje pri volnobehu. a potom je to také dobré aj žena vzadu hovorí
vlastne vsetko je ok.
chstepan: aj mne sa páčia iné modely ale s Grisom by som asi vela nenacestoval. Ale V7 este v garáži určite bude. " na kávu"
mám 186 ten lavý valec je tak "akurát na mieru" a to rád v zákrutách "sedím na nádrži", a sedadlo mám úplne dole.
40 tisíc km je úplné nic a že se na těch km neobjeví podstatné problémy by mělo být samozřejmostí. Takže jako skvělá recenze to nevypadá, prostě se sešla slušná motorka a fanda značky:-).
MG jsou pěkné, originální motorky s duší, ale já už stáj měnit nebudu.