Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 6 z 21:   1  ...  3    4    5    6    7    8    9  ...  21  

Volby 2012
Spitfire
Přidané 17.10.2012 07:55

Registrace: 05.06.12
http://www.novink...dnout.html

to je gól. Jestli se tak stane rychle dostuduju a emigruju, něž uzavřou hranice, žačnou vyrabět MBéčka, zavírat všechny kteří si jen dovolili v 20 leté pauze říct něco špatného o komunistickém režimu a ty věrné jistě brzo dosadí do podniků jako ředitele. Jáchymov se opět stane dovolenou pro nevyvolené včetně inteligentnich a dělnická třída v čele s těmi nejhloupějšími ale taky nejloajálnějšími potáhne evropu. Vznikne STB a z výslechu se půjde rovnou na LDNku nebo do márnice (záleží jak moc houževnatí budete). Jóó to tady bude hned lepší.
Ale alespoň bude zase většina znát místní přírodu protože se dál nedostanou.
Upravil Spitfire dne 17.10.2012 08:05
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90

Alda
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 08:09

Registrace: 20.10.07
Biker755 napsal:
Nízká volební účast komunistům nahrává.Já volím při každých volbách a i kdyby bylo sto krát hůře,komanče volit nebudu,mám pro to osobní důvody.Můj děda zažil komunistickou zvůli na vlastní kůži v uranovém dole a nic příjemného to nebylo.Je to zločinecká organizace a bohužel všichni na tuto stranu přispíváme z našich daní,což mne dost mrzí.A pro lidi,co už zapomněli připomínám Národ, který si nepamatuje svou vlastní minulost, je bohužel často odsouzen k tomu, aby si ji zopakoval

clapclapclap

Spitfire
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 08:18

Registrace: 05.06.12
Alda napsal:
Biker755 napsal:
Nízká volební účast komunistům nahrává.Já volím při každých volbách a i kdyby bylo sto krát hůře,komanče volit nebudu,mám pro to osobní důvody.Můj děda zažil komunistickou zvůli na vlastní kůži v uranovém dole a nic příjemného to nebylo.Je to zločinecká organizace a bohužel všichni na tuto stranu přispíváme z našich daní,což mne dost mrzí.A pro lidi,co už zapomněli připomínám Národ, který si nepamatuje svou vlastní minulost, je bohužel často odsouzen k tomu, aby si ji zopakoval

clapclapclap

souhlas
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90

Waltr
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 09:03

Registrace: 27.06.08
Diskutéři kteří si nepamatují své předešlé diskuze, si nezaslouží lepší témata.Grin

peet
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 09:17

Registrace: 09.07.07
Medik napsal:
Některé příspěvky jsem ani nedočetl. Je zvláštní, že někteří průměrně i nadprůměrně chytří lidé dokáží v některých ohledech být neuvěřitelně krátkozrací a proč to balit do slov - prostě blbý.
Co si kdo volí je dnes (prozatím) jeho věc. Ovšem svou stupidní volbou se přibližujeme k nevolbě.
Pocházím z "proletářské" rodiny. Vždycky jsme měli velké kulové a akorát mozoly a ohnutej hřbet. Restituce tudíž nebyly a dědictví se nekonalo. Nebylo co. Jeden děda byl redaktor Rudého práva, druhej původně švec, pak dělník v ČKD a kovanej komouš z přesvědčení. Ovšem více si pamatuji na jeho slova typu: Svinstvo vane z východu. Mladej pamatuj, nikdy se dobrovolně nezbavuj zbraně. Hitler a Lenin se dobrali podobného výsledku podobnou cestou. Lenin zavedl koncetráky a Hitler je pouze zdokonalil..... Od druhého dědy si nepamatuji nic. Nějak nepřežil rok 1968. Asi prozřel. Pozdě. Dodnes mám nějakej kádrovej škraloup, jsem nespolehlivej pro stát. I v dnešní době. A kupodivu, dneska jsem na to skoro hrdej.
A proti komunistům a lidem podobně smýšlejícím nemám skoro nic, jenom devítku, kulovnici, brokovnici a pracuji da dalších výdobytcích, abych nezůstal jako nahý v trní.
Společenská změna je nutná a obávám se, že již neproběhne "sametovou" cestou. Kdyby se místo plyše pár tisíc soudruhů rozvěsilo na kandelábry, mohli jsem na tom být dneska podstatně lépe a jako národ být morálně čistší.
Vřed se dá léčit, ale pomůže pouze jeho vyříznutí.

No a nyní musím makat. A kromě toho, že jsem zaměstnancem, takže otrokem systému, tak i živnostničím. A tam už je to jiné. Dobrovolně státu navíc nedám ani korunu. Lidí se rovnou ptám, zda to chtějí s Kalouskem a nebo levněji. Prostě tuhle vládnoucí elitu a je mě jedno, jestli je to komouš modrej, rudej, oranžovej, zelenej a nebo třeba veverkovatej, nehodlám je podporovat více než musím.

Daleko víc než sytit komoušské nenažrance mě těší, když někomu zase něco funguje a sociálno v sobě má každej slušnej člověk. Třeba tou nižší cenou u ženský, který je sama s dvěma hladovejma krkama navíc a nebo u dvou staříků, kteří by se rádi ještě ohřáli, ale z toho státního sociálna na to moc nemají.Sad

A závěrem - volit chodím. Pravidelně a s volbou menšího zla jsem již skončil. Mám své oblíbené uskupení, kterému dávám svůj hlas. Dokonce dvoje.

Zaujalo mě to o těch "kandelábrech".
Už delší dobu myslím na to, že kdyby se to tenkrát stalo a pár sme jich vzali a rozvěsili, tak by národ ukázal co si o nich myslí a i ti dnešní politici, je jedno z jakejch stran by si možná dali majzla, protože by měli strach, že se jim může stát to samý. Bohužel na to je potřeba národ s poněkud většíma koulema. No, prostě "Jaký si to uděláš, takový to máš"

bystricke
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 09:37

Registrace: 04.11.07
chodím pokaždé a pokaždé je to z bláta do louže,mě už to fakt nebaAngry
v tomto státě přide 20,možná 30 tis. lidí k volbám volit svou stranu,to je většinou dostatečný počet nato aby ta strana ty volby vyhrála,takže 20-30 tis.lidí,kteří poctivě chodí k volbám nám určují pod kým bude 10 mil.lidí ohýbat hřbetShockto mě přide hodně nefér,byl bych pro,zavést volby jako povinnostpray
ptám se kamarádů,byls volit? nebyl,nic se nezmění a ani je to nezajímá,my jsme divnej národShock
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz

www.begr.cz
Sete
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 09:45

Registrace: 23.07.12
bystricke napsal:
v tomto státě přide 20,možná 30 tis. lidí k volbám volit svou stranu,to je většinou dostatečný počet nato aby ta strana ty volby vyhrála,takže 20-30 tis.lidí,kteří poctivě chodí k volbám nám určují pod kým bude 10 mil.lidí ohýbat hřbetShockto mě přide hodně nefér,byl bych pro,zavést volby jako povinnostpray
ptám se kamarádů,byls volit? nebyl,nic se nezmění a ani je to nezajímá,my jsme divnej národShock

Tak těm co nepřijdou je asi jedno, kdo jim bude vládnout. Jistě je pár takových, kteří opravdu nemůžou přijít, ale většina se na to prostě vykašle a pak v hospodě u piva nadávají, jak to všechno stojí za h..no. Ale udělat tu nejzákladnější věc, jako je přijít k volbám, 65% oprávněných voličů neudělá... Z toho je mi taky smutno.

hobr
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 09:51

Registrace: 29.12.10
vlastimil napsal:
[quote]...jen jsem neporozuměl tomu,že se lidí ptáš jestli to chtějí s Kalouskem nebo bez,a že nehodláš sytit komoušské nenažrance....on je teda Kalousek komouš?FrownNebo chceš dát najevo že budeš raději sytit současné nenažrance než komoušské?Takže od teď budeš bez ptaní´účtovat s "Kalouskem"?hmm!

Vlastimile, připadá mi, že máš krátkou paměť. Kalousek byl u lidovců, což bylo a je komunistický béčko. Dnes je u TOP, zítra bude u někoho jiného, záleží na tom která strana bude u vesla. A co se týče znárodňování, věřím tomu, že když se komanči dostanou k moci tak se znárodňovat bude.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."

hobr
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 09:58

bystricke napsal:

Už jsem to psal dříve - povinnost volit je nesmysl. Jakmile mi někdo začne říkat "musíš", tak jdu od toho. Podobně jsem alergický na řeči typu "je to pro tebe výhodné"....

sadilek
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 09:59

Registrace: 13.12.07
Dost dobře nechápu podnikatele co volil komanče z jednoho prostýho důvodu.
Tohle i když marastem prolezlé uspořádáni mi dovolilo se postavit na vlastní
nohy a dělat věci co jsem dřív nemohl.Jestliže existuje byť malá šance,že bych mohl o tento výdobytek přijít říkám ne!
Svůj protest jsem vyjádřil u voleb a volil piráty.Můj hlas vyzněl naprázdno.Bohužel u nás v kraji je volilo pouze asi 2,6% lidí.Mám však sám před sebou svědomí čisté.

www.jezdime.eu
vevis
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 10:02

Moderátor
Registrace: 05.03.08
LukyGs napsal:
Hele a to si vážně myslíš že jako podnikatel a fungující živnostník se budu mít lépe s touto vládou která nám poslední dobou například ve stavařině jen háže klacky pod nohy i zvyšováním sazeb DPH. Myslíš že se to neodráží na zakázkách jak lidi urputně šetří? Vídám to dnes a deně a je to hnus, né protože by lidi nechtěli ale spousta jich je na hraně s financema. Když si vzpomenu že třeba před třemi lety jsme dělali zakázky ročně v objemu cca 6-8mil. a dnes je to polovina díky krizi a díky vládě která neustále jen zdražuje a pak se to logicky promítne u zákazníků i u nás živnostníků. Kde sou ty doby kdy jsme dávali třeba vanu od ravaku za 100tis. a zákazník byl spokojený.

Asi takhle.Skoro od revoluce jsme meli rodinnou firmu podnikajici v autodoprave a pozdeji jsme meli jeste 2 hospody.Dost let to fungovalo a penize se vydelali.Pak prestali vydelavat hospody,lidi zacly chodit prakticky jenom na pivo a konkurence stlacila ceny obedu hodne dolu.Tak jsme je pustili.V jakem stavu je dnes doprava diky cenam benzinu a konkurenci je vseobecne znamo.Firma uz jen tak nejak doziva a ja jsem se nechal zamestnat.Jsem na tom o dost lip jak financne,tak psychicky a jsem ted mnohem spokojenejsi.A i kdyz my jsme v konkurenci neuspeli,tak je dost firem kterym se to povedlo a funguji.A diky bohu me jedna z nich zamestnava.Jejich majitelu si vazim a nikdy bych jim nepral,aby prisli komunisti a neco jim zabavili,nebo jim do toho treba jenom kecali.
Co se tyce stavebnictvi,tak je treba si uvedomit,ze spousta velkych firem fungovala diky tomu,ze stat stavel a financoval to na co nemel penize a pujcoval si na to.A to neslo do nekonecna.
Co se tyce malych firem,tak je snad kazdemu jasne,ze to s penezma a zakazkama bude cim dal horsi at bude u moci kdokoli.To nema nic spolecneho s politikou.Nez prisla krize,tak bylo vyjimecne obdobi(presto nas vlada zadluzovala,misto aby tvorila prebytky na horsi casy),kdy pracovala generace povalecnych deti,soucasne uz generace husakovych deti a duchodcu bylo relativne malo.A ekonomika diky tomu fungovala.
Ted nastoupili a nastupuji povalecne rocniky do duchodu a ty jim nezajistis jinak,nez ze se pracujici budou mit hur,budou platit vyssi dane atd.Jeste je moznost duchody zrusit nebo snizit a kazdy bude povinen se o sve rodice postarat.Ale furt neni tak zle.
Problem nastane az zacne chodit do duchodu generace husakovych deti.Kdysi mela kazda zena v prumeru 2 deti a v duchodu ma na ne kdo vydelavat.Dnes je to tusim 1,3 ditete.Umis si predstavit az nase deti budou vydelavat na nas?Jedina sance je,ze budem chodit do duchodu hodne pozde a budem v nem jenom par let,nebo se spis bude duchod vyrazne znizovat na existencni minimum a zbytek bude mit clovek nasetreno,nebo si musi vychovat deti tak,aby se o nej postarali.
Takze bez ohledu na politiku je podle mne celej problem v tom,ze lidi si nechtej pripustit,ze dobre uz bylo a ted bude hur a zivotni uroven se bude snizovat.A kvuli volbam to na na rovinu nerekne zacna strana a budou slibovat nesmysly.Bez dalsiho zadluzovani a nasledneho velkeho pruseru se proste soucasna zivotni uroven udrzet neda.
A natoz kdyz jsme stale zhyckanejsi,linejsi a vuci novym nastupujicim ekonomikam stale mene konkurenceschopni.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!Frown

hobr
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 10:09

LukyGs napsal:
stepan napsal:
LukyGs napsal:
stepan napsal:
LukyGs napsal:
Pořád jsou volby snad o tom kterej program které strany mi vyhovuje nejvíc a tu jdu volit.

Bože, jestli věříš na program, tak jsi stejně naivní, jako Stalin, když podepisoval Pakt Ribbentrop-Molotov

Tak já jsem velkej optimista že jo. Já na ten program věřím a podle čeho vybíráš ty? To taháš sirky a když padne kratší tak jdeš do ODS? Smile

Už jsi někdy viděl, že by nějaká strana nezměnila po volbách svůj program?
Snažím se volit spíše napravo, a naposled jsem volil malou stranu, která nedostala ani 1%, protestní hlas jsem dal a komunisty jsem kvůli tomu volit nemusel.

Zatím ho ještě ani jedna nedodržela a více méně se odklání od roviny slibů. Nejvíce mi připadá poslední dobou odkloněná od slibů ODS.
U komunistů se mi líbí že maj v programu podporu mladých rodin, zatímco je nynější vláda ruinuje.
PS. nevolil jsem už tři roky nikoho protože jsem byl pokaždé o volbách v práci Grin

To děláš dobře, že nechodíš volit. Až rudí spolu s oranžovými Ti seberou firmu, tak se nediv.Sad

LukyGs
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 10:10

Registrace: 25.08.11
Medik napsal:
Některé příspěvky jsem ani nedočetl. Je zvláštní, že někteří průměrně i nadprůměrně chytří lidé dokáží v některých ohledech být neuvěřitelně krátkozrací a proč to balit do slov - prostě blbý.
Co si kdo volí je dnes (prozatím) jeho věc. Ovšem svou stupidní volbou se přibližujeme k nevolbě.

No a nyní musím makat. A kromě toho, že jsem zaměstnancem, takže otrokem systému, tak i živnostničím. A tam už je to jiné. Dobrovolně státu navíc nedám ani korunu. Lidí se rovnou ptám, zda to chtějí s Kalouskem a nebo levněji.

Mediku, měl jsem tě vždy za inteligentního pisatele ale sám si přečti cos napsal. V prvním odstavci napíšeš urážku na ty kdo smýšlejí jinak než ty a o kus níže se "inteligentně" přiznáš na veřejném fóru jak podnikáš. helpless
Upravil vevis dne 17.10.2012 10:18
http://www.zednic...
http://luky2.rajc...

www.zednictvilukas.cz
hobr
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 10:10

sadilek napsal:
Dost dobře nechápu podnikatele co volil komanče z jednoho prostýho důvodu.
Tohle i když marastem prolezlé uspořádáni mi dovolilo se postavit na vlastní
nohy a dělat věci co jsem dřív nemohl.Jestliže existuje byť malá šance,že bych mohl o tento výdobytek přijít říkám ne!
Svůj protest jsem vyjádřil u voleb a volil piráty.Můj hlas vyzněl naprázdno.Bohužel u nás v kraji je volilo pouze asi 2,6% lidí.Mám však sám před sebou svědomí čisté.

clap

LukyGs
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 10:16

hobrnos napsal:
To děláš dobře, že nechodíš volit. Až rudí spolu s oranžovými Ti seberou firmu, tak se nediv.Sad

Zatím firmu stále mám a za lidi kteří pro mě pracují se cítím zodpovědný a tudíž jestli si mám jít vybrat jestli půjdu volit nebo jestli pojedu za potencionálním zákazníkem získat práci pro sebe a své lidi, vyhraje práce.
Jak už tu psal Vlastimil, znárodňování od komunistů znovu hrozit nebude, to spíš začnou znárodňovat ti šmej.i co sou u vesla teď aby dohrabali co rozmr.ali.
Upravil vevis dne 17.10.2012 10:21

www.zednictvilukas.cz
sadilek
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 10:19

Registrace: 13.12.07
LukyGs napsal:
hobrnos napsal:

Zatím firmu stále mám a za lidi kteří pro mě pracují se cítím zodpovědný a tudíž jestli si mám jít vybrat jestli půjdu volit nebo jestli pojedu za potencionálním zákazníkem získat práci pro sebe a své lidi, vyhraje práce.
Jak už tu psal Vlastimil, znárodňování od komunistů znovu hrozit nebude, to spíš začnou znárodňovat ti šmej.i co sou u vesla teď aby dohrabali co rozmr.ali.

Radime zeptej se dědy,ty to pamatovat nemůžeš.Nestraším jen konstatuji!
Upravil vevis dne 17.10.2012 10:24

www.jezdime.eu
LukyGs
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 10:23

sadilek napsal:
LukyGs napsal:
hobrnos napsal:

Radime zeptej se dědy,ty to pamatovat nemůžeš.Nestraším jen konstatuji!

Už není kterýho, bohužel děda před 8 měsíci umřel na RAKA. Jinak právě moje babička byla volit komunisty...
Upravil vevis dne 17.10.2012 10:26

www.zednictvilukas.cz
vevis
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 10:30

Moderátor
Registrace: 05.03.08
Hele borci,naucte se vkladat ty citace.Kazdej druhej prispevek musim upravit,aby bylo poznat kdo koho cituje a na koho reaguje!Angry
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!Frown

Sharki
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 10:30

Registrace: 10.03.09
Přátelé, je úžasné jak se všichni navážíte do těch kteří to raději hodili do kamen než by podporovali tuto vládnoucí garnituru. Kolik poslanců i senátorů tam už zasedali a z hrůzou odešli.Před televizníma kamerama si jdou po krku a v bufíku za komoušské ceny si padaj kolem krku jak nás zblbli. Za koumouše jsme měli různé fígle jak se vyhnout volbám. Tak nějak to ve mě zůstalo a po revoluci mě bylo ctí a byl jsem hrdej na prvního prezidenta,kterýho jsem si vážil. Momentálně si nemohu vážit ani jednoho,protože ti slušní už tam dávno nejsou.Zůstali jenom ti nenažraní,kterým jde jenom o MOC VLÁDNOUT. Levice v politice je legální, ale KSČ jsou vrazy stejně jako nacisti.Divím se národu ,kterej toleruje ,JSME PŘIPRAVENI VLÁDNOUT. Na co jsou připraveni si mnozí z nás dobře pamatujou. Je mě jedno,že jsem prašivej, ale nemohu volit lidi,kteří s komoušama kolaburujou ,ať jsou z jakékoliv strany. Nemohu se podílet na tom jak polovina národa je pod hranicí chudoby a mocipáni nevědí co roupama. Jaké překvapení pro naše poslance je,že 70letá osamocená žena má na den 30Kč a poslanec 30 000kč.
bubak

Bubak
Volby 2012
Přidané 17.10.2012 11:48

Registrace: 26.03.07
... si tady malem navzajem roztrhame obcanky a pozahazujeme klice od motorek do pangejtu a v podstate nas vsechny sere priblizne to samy. Grin

... me se moc zamlouva svycarsky system prime demokracie a dusledne vyzadovani a vymahani nejen prav, ale i souvisejicich povinnosti.....

... volit mensi zlo nebo nekoho na truc necemu... je IMHO nebetycna p.i.c.o.v.i.n.a.... vojak se stara, vojak ma... krome modrych, oranzovych, zelenych a rudych komaru je i cela rada jinych malych stran a uskupeni, ktere slo volit.

... pravice nam tady v podstate nikdy nevladla, bo tady zadna neni.
Upravil Bubak dne 17.10.2012 11:51
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure

Strana 6 z 21:   1  ...  3    4    5    6    7    8    9  ...  21  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 126
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,732
Nejnovější člen: Preker

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.61 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI