Jenys napsal:
Když nás je tolik, tak by mohli ještě něco zlevnit. Když už šetříme tak pořádně
Teď jsem psal majiteli obchodu, tak uvidíme
NIC JEŠTĚ NEOJEDNÁVEJTE, ČEKÁME NA SLEVU
Hoďte mi do PM závaznou objednávku za Moravu, Regis to může hodit do Holomóca a snad i dál.
Pošlu vám číslo účtu, po dodání se to rozešle interní poštou
Tak mu napiš i počty lidí za střední čechy ať je nás víc. To se pak nějak udělá s dodáním na 2 adresy....
Jenys napsal:
Hoďte mi do PM závaznou objednávku za Moravu, Regis to může hodit do Holomóca a snad i dál.
Tak mu napiš i počty lidí za střední čechy ať je nás víc. To se pak nějak udělá s dodáním na 2 adresy....
tak jsem mu psal a taky žádal o slevu...Jenys- rozhodni se s kým to objednáš...kde si to vyzvedneš????
Dívam sa do kalendára na najbližšie víkendy a vychádza mi to tak, že 6. alebo 7. by som to vyzdvihol u sadla v Brnisku a doviezol všetkým po trase Brno-Olomouc-Uničov-Rýmařov, prípadne blízke okolie. Potom v piatok 19.4. idem na Slovensko po trase Olomouc-ValMez-Vsetín, v prípade záujmu je možné aj Olomouc-Zlín-Vizovice. Zo Slovenska sa môžem vrátiť v nedeľu 21.4. po trase Frýdek-Místek, Ostrava, Opava, Bruntál.
Takže severnú Moravu mám pokrytú, chcete sa ešte niekto pridať? Ak áno, tak PM a peniaze sadlovi, aby objednal, potom PM s adresou a číslom na mobil mne, aby som doručil
Jenys napsal:
tak jsem mu psal a taky žádal o slevu...Jenys- rozhodni se s kým to objednáš...kde si to vyzvedneš????
Ahoj kluci - vyřešeno
zboží skladem není, pouze poslední kus. ....cena se bohužel zdražila!!!na 312 kč vč Dph....ale nabízí při platbě předem a 10 ks poštu zdarma....
že nelžu přikládám text emailu...
Takže středočeši- Petrguss- 2ks, Plukovník - 1 ks, Karlos - 1ks, Patrik dobřichovice 2 ks A JENYS 1 ks...ještě 3 kusy a pošta grátis....nebo pošta děleno 7....
Oprava sorry Jenys..
Klukům z objednávky píšu kopii do PM kuli zdražení
Plukovnik napsal:
Ahoj kluci - vyřešeno
zboží skladem není, pouze poslední kus. ....cena se bohužel zdražila!!!na 312 kč vč Dph....ale nabízí při platbě předem a 10 ks poštu zdarma....
že nelžu přikládám text emailu...
Takže středočeši- Petrguss- 2ks, Plukovník - 1 ks, Karlos - 1ks, Patrik dobřichovice 2 ks...ještě 4 kusy a pošta grátis....nebo pošta děleno 6....
Klukům z objednávky píšu kopii do PM kuli zdražení
taky sem hleděl na tu kličenku..blbý je že pokud bude přidělana v kokpitu tak bude ovlivněn horkem z motoru..
čím dál víc se mi líbí tohle..přisát to ze vnitřku na plexi a hotovka a je za 121Kč doma..
jinak tady mají za 202 bez pošty.. a je bílej
[img]http://www.nc.cz/solarni-teplomer-1-2-lcd-displej-50-c-az-150-c-nepotrebuje-baterie_i33482.jpg' alt='img06.allegroimg.pl/photos/64x48/31/07/89/58/3107895869[/img]
..hlavně mi přijde takový zvláštní až kosmický[/quote]
taky sem hleděl na tu kličenku..blbý je že pokud bude přidělana v kokpitu tak bude ovlivněn horkem z motoru..
čím dál víc se mi líbí tohle..přisát to ze vnitřku na plexi a hotovka a je za 121Kč doma..
[img]http://img06.allegroimg.pl/photos/64x48/31/07/89/58/3107895869[/img]
..hlavně mi přijde takový zvláštní až kosmický
budeme se odvíjet od počtu 10ks a ceny 286,- vč. DPH s poštou zdarma?
Máte zájem?
Už normálně přemýšlím o té klíčence za 150,-
Měl bych zájem o ten od PUHY.cz
Vyzvednutí buďto Vsetín nebo Zlín, případně když už by konečně bylo počasí, spojím příjemné s užitečným a udělám si výlet na moto
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
ještě do toho něco vložím za mě a za Plukovníka
Mám tenhle návrh:
Sadlo jak to vidíš? : Objednal bych to všem naráz z té Skuteče (taky jsem mu tam volal) /Praha (7 kusů) + Brno (nevím kolik máte kusů vy??)/ - tím se dostaneme na cenu 266 + 1x poštovné, tedy daleko menší,než když to budeme rozdělovat na 2 místa. Navrhuji to, že bych to celé koupil, nechal poslat ke mě, tady bych odpočítal počet na Brněnskou stranu a poslal - cena pošty by byla samozřejmě asi tak 30 Kč ode mě - tedy cca 2 kč na osobu myslím, že celkově by to na každého mohlo vyjít tak asi 280,- k odběru u mě a nebo k odběru u sadla.... co vy na to?
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
petrguss napsal: ještě do toho něco vložím za mě a za Plukovníka
Mám tenhle návrh:
Sadlo jak to vidíš? : Objednal bych to všem naráz z té Skuteče (taky jsem mu tam volal) /Praha (7 kusů) + Brno (nevím kolik máte kusů vy??)/ - tím se dostaneme na cenu 266 + 1x poštovné, tedy daleko menší,než když to budeme rozdělovat na 2 místa. Navrhuji to, že bych to celé koupil, nechal poslat ke mě, tady bych odpočítal počet na Brněnskou stranu a poslal - cena pošty by byla samozřejmě asi tak 30 Kč ode mě - tedy cca 2 kč na osobu myslím, že celkově by to na každého mohlo vyjít tak asi 280,- k odběru u mě a nebo k odběru u sadla.... co vy na to?
co máš za poštu, že je za 30 kaček?
mám akorát strach, aby jsi to nepřebalil na oko a přepravce to někde nerozšmelcoval a taky je to už přes moc lidí. Ty to dáš mně, já to dám dál a ten to teprve možná předá koncovýmu
Nějak mi to uniklo- můžu se přidat k objednávce? Jeden kousek solární, do Brna. Pokud by byla ta možnost
Upravil hobr dne 26.03.2013 16:38
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
no výborně, koukám, že uděláme nějakou slezinu brambor z jihu se slavnostní předávkou teploměrů možná by nebylo od věci, osobní předácačka na eduro školce v Náměšti n/O.
Upravil sadlo dne 26.03.2013 17:49