Tenhle vyjezd jsem jel z cca 5ty v poradi a to to jeste slo
kdyz ted na to koukam, ci vic projelo ti hure to vyjet
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
Nedojel jsem.
Priprava na zavod byla v poradku, v patek jsem obul novou MAXISku dozadu a to byla jasna vyhra. Motokrosova guma fakt davala v krasne i v tech hnedejch srac...ch. I diky tomu jsem jel docela v predu, doufal jsem tajne i na bednu. Jenze v pulce zavodu se najednou zacalo ozyvat od zadniho kola plechove krapani. No myslel jsem ze je to retezovka, kt ma uz neco zasebou a tak aniz bych to kontroloval. pokracoval jsem dal - preci jen zavodni duch me ovladl.
Krapani ale stale zesilovalo, az me to donutilo slezt a koukam, zadni kolo plny dratu z chmelnic. Vytrhal jsem co se dalo a jel dal. Ujel jeste cca 20km a uz jsem na ty plechovy zvuky nemel. Dojel jsem na silnici, slezl a koukam, cela zadni rozeta a ulozeni je volne, jako kdyz tam neni lozisko.
Zavolal jsem tedy ORG, kt me odvezli na plataku do cile. Tam spolecne s marTTinem jsem jeli vecer s vlekem domu. On spalil spojku na 12cce.
No v nedeli jsem kolo sundal a vysypali se z kola slovy tri sisate kulicky a par ohnutych plisku. to vse zbylo z loziska. Bohuzel cely stred rozety (pravym jmenem "Držák řetězového kola" byl jak kdyz vezmete vrtacku s smirkovym kotoucem a brousite 2 hodiny. Proste nic. Z vymezovacich duralovych podlozek byla jen pulka...No proste zavod
Ted uz mam objednany novy dily.
Presto vsechno se mi to fakt libilo, mam rad extrem!
Upravil dufino dne 07.11.2012 15:00
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
Nedojel jsem.
Priprava na zavod byla v poradku, v patek jsem obul novou MAXISku dozadu a to byla jasna vyhra. Motokrosova guma fakt davala v krasne i v tech hnedejch srac...ch. I diky tomu jsem jel docela v predu, doufal jsem tajne i na bednu. Jenze v pulce zavodu se najednou zacalo ozyvat od zadniho kola plechove krapani. No myslel jsem ze je to retezovka, kt ma uz neco zasebou a tak aniz bych to kontroloval. pokracoval jsem dal - preci jen zavodni duch me ovladl.
Krapani ale stale zesilovalo, az me to donutilo slezt a koukam, zadni kolo plny dratu z chmelnic. Vytrhal jsem co se dalo a jel dal. Ujel jeste cca 20km a uz jsem na ty plechovy zvuky nemel. Dojel jsem na silnici, slezl a koukam, cela zadni rozeta a ulozeni je volne, jako kdyz tam neni lozisko.
Zavolal jsem tedy ORG, kt me odvezli na plataku do cile. Tam spolecne s marTTinem jsem jeli vecer s vlekem domu. On spalil spojku na 12cce.
No v nedeli jsem kolo sundal a vysypali se z kola slovy tri sisate kulicky a par ohnutych plisku. to vse zbylo z loziska. Bohuzel cely stred rozety (pravym jmenem "Držák řetězového kola" byl jak kdyz vezmete vrtacku s smirkovym kotoucem a brousite 2 hodiny. Proste nic. Z vymezovacich duralovych podlozek byla jen pulka...No proste zavod
Ted uz mam objednany novy dily.
Presto vsechno se mi to fakt libilo, mam rad extrem!
Já zase spálený spojky
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tenhle vyjezd jsem jel z cca 5ty v poradi a to to jeste slo
kdyz ted na to koukam, ci vic projelo ti hure to vyjet
Jj, bylo to tam asi cim dal tim horsi, hlavne v ty dire se obnazil koren, na kterym se potom asi skoro kazdej zasekl... Potom, co mne pomohli vytahnout, tak jsem se nahore chvili zastavil, pil a trochu odblacoval motorku. Celou dobu jsem slysel, jak se tam taky nekdo trapi a v podstate az do dalsiho checkpointu mne pak nikdo nedojel, tak se to tam tipuju mohlo i pekne zaspuntovat...
Maiali nel Fango!
LUKES napsal:
pokud to je oficiální video pak předpokládám že pořadatel si kameramany-a postavil na ty nejvýživnější místa.... tak strašné to zase nebylo... vy co kňučíte by jste se nad sebou měli zamyslet a jít do lehčích strojů pokud si chcete zajezdit v teréně... :-D jako já
Přesně není mi líto Vás....ale motorek....ty lidi co to konstruovali s tímhle nepočítali.Tohle je offroad ....plus 10 nebo jak to píše ten plešatej
Taky nechapu.Mam na ni 115000km a myslim ze jeste sezonu s nekolika off akcema vydrzi.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Vypadá to, že byla fajn zábava - to bych si příště neměl nechat ujít. Kluci na Hápéčkách zajeli pěkně . Kdyby dojeli úplně všichni do cíle, tak by to nebylo rally, ale výlet...
HP2 Enduro http://www.motork...?mid=58357
Trošku to oživím.. Neví někdo o nějakém seznamu lehčích rallye závodu pro velká endura?Moc toho asi nebude ale já nenašel vůbec nic..
per aspera ad astra