Rány na duši se začínají zacelovat a mysl se začíná obracet k možným variantám pokračování mise.
Možnosti jsou asi jen 2.Koupit "něco" v JAR a naroubovat to na papíry z nebožky,což je ale podnik dosti ošemetný.
Možnost druhá je poslat motorku do JAR odsud,což je ale finanční nesmysl.
Jediné co by tuto vyriantu posunulo na přední příčku by byl sdílený transport
do JAR s někoho zbožím.A teď přichází moje prosba.Nemáte někdo někoho
kdo obchoduje s touto destinací,či se tam chystá vypravit kontejner a byl by
ochoten přibalit 2 motorky?
Také se mi poštěstilo a dvd jsem dneska shlédnul... Včera jsem objednal a dneska bylo ve schránce, neskutečná rychlost... Je to fakt skvělý, vřele doporučuji. Krásný záběry, dobře zvolená hudba a Jirka Kornů také dobrý... Kluci jste vážně frajeři, smekám...
Gabon je skvělý (etapa č. 2). Moc hezký puchýře nebo co to bylo na těch zádech. Brr...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Druhý díl Around Africa je hotov a připraven k distribuci.Kdo má zájem můžu poslat.
Myslím,že se povedl a je důstojným pokračováním 1ky.
Upravil sadilek dne 23.06.2014 10:51
Tak včera DVD dorazilo a samozřejmě jsem si ho musel ihned pustit.
Jedním dechem PÁNOVÉ, TO JE PECKA !!!!!!! Co víc by si mohl chlap přát, otázkou je kdo by to skutečně dokázal !!!!!! Čert vem komplikace a složitosti, ale neumím si úplně představit tu lítost a zmar na zemřelou VRÁNOU před stanoveným cílem. To musí být fakt k nasrá** a k breku.
Všichni jste fakt borci 1***, dál už snad je smeknout klobouk dolů !!!!!
Pochopil jsem, že původní plán cesty na sever po druhém pobřeží nevzdáváte, tak držím palce, ať se Vám to podaří !!!!
Upravil DRS-GS dne 25.06.2014 12:06
Ahoj,
objednány oba díly najednou a shlédnuto na jeden zátah..
Rychlost dodání odpovídá schopnosti naplánovat takový projekt.
Všechna čest.
Dobrá práce
Dnes jsem po roce shlednul po třetí první díl stále mě to bavilo a o to více jsem se těšil na druhý díl, který stejně jako první díl dorazil v rekordním čase od objednání. Všem mohu vřele doporučit výborně natočený cestopis a myslím že většina z nás si musí říct: Tam se někdy musim podívat!!!