Chlapci, v klidu, všichni mi říkají že nejsem tlustej, jsem prý na svojí váhu jen moc malej . Jo a díky za tip na váhu, mohlo by se to hodit, už mi párkrát ta moje do 150 ukázala Err , nevíte co to znamená?
no tak to je husty, tak bobe, mne nejlip sedi hadry 46, 48 jsou uz takovy volnejsi
ja se nemerim ani nevazim, ale takovej konsensus je 170/65
momentalne nejvic jezdim na scarvrovi, to je spravny vozitko pro skritky
Chlapci, v klidu, všichni mi říkají že nejsem tlustej, jsem prý na svojí váhu jen moc malej . Jo a díky za tip na váhu, mohlo by se to hodit, už mi párkrát ta moje do 150 ukázala Err , nevíte co to znamená?
Peacemaker napsal:
no tak to je husty, tak bobe, mne nejlip sedi hadry 46, 48 jsou uz takovy volnejsi
momentalne nejvic jezdim na scarvrovi, to je spravny vozitko pro skritky
Tvl to je nářez hadry 46,48 už jsou mě volnější,dlouho jsem se tak nezasmál
momentalne nejvic jezdim na scarvrovi, to je spravny vozitko pro skritky [/quote]
No pěkný --Dakar je trochu větší - než scarver ale maj stejnej motor- takže já jsem vlastně skřítek 194/110 kg...no jo ...až našetřím tak bud zhubnu, nebo kupím 1150 no nezhubnu zas moc
Hele klucí, bude sranda, když každý do svého příspěvku doplní aktuální hmotnost tak kolem 3. ledna.
Já bejt prase, tak mě JZDáci klonují. Umím příbírat tempen 1kg/den s minimálním zpětným úbytkem.
No, né vždy to považuji za šťastnou výhodu
Ale mnozí z vás mě ukázali, že jsem ještě chcípák a mám perspektivu zdárného růstu, než překročím nosnost svého Bobše
První krok jsem už udělal, tlumiče mám u Berana a na cestě jsou hyperpra
Hubenýho mě zubatá nedostane
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak co týče váhy a výšky jsem šedivý (a to i doslova ) průměr.. 180/87 Ale prozradím ještě, že Emil ho má o 8 cm a 15 deka menšího... Jinak se mi s 1200 jezdí dobře..
Upravil bluesbery dne 09.12.2012 21:58
Kasak napsal:
Pedr,jsme na tom stejně,akorát mám o tři cenťáky víc.
Kasak, ked to tak beriem tak, si v podstate krapet štihlejši ako Pedr. No jen aby o sviatkoch Pedr trošičku sa nezmenšil!!!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
No nic proti tomu ale vyska se udava na zemi a ne na masine ve stupackach,Kasaku
R 1200 GS Adventure Ps: Jsem spokojen s tím co mám ale pokrok nezastavím.