Budu netrpělivě čekat ona je otázka kolik těch čepic je 3 kg není zas tak málo na čepice, který váží nulu nula hov*o. Dej hned vědět jak to dopadlo
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
xHackerM napsal:
Spojil jsem se s kurýrem, do půl hodiny předá balík Hugitce.
Na rovinu se trošku obávám, co v tom balíku bude. Má to jen necelý 3kg.
Kluci z okolí Brna, když pošlu balík Odemu, tak vám to bude moci předat až po Novém roce. Vadí vám to nebo to pošlu Petrlovi?
Adresu na Olina už mám, na Odeho taky, ještě ten co to tají mi jí musí poslat (Praha).
Jestli něco posíláš k Milanovi,tak tam pošli i Brno a já to tam vezmu v neděli,když se ti nikdo jinej neozve...ale doufám,že budou místní ochotní se někde společně v neděli sejít a nebudu to muset rozvážet po celým Brně a okolí ...na to kálím
Mr GS přiložený následující obrázek:
Tak já jsem na Vánoce mimo Brno, blbě to vyšlo .. Budu tam zase po Novym roce ... Takže buď zkusit Swata, nebo i Petr pokud by to vyšlo jak by chtěl ..
jezek napsal:
ty vago ještě nic v ruce nemáte a už zase děláte logistiku.. už asi pošestý..
to aby nás náhodou nepřekvapila rychlá dodávka...pokud ovšem paní nepíchla cestou k pumpě, neboť ji docházela nafta...pak v tom spěchu natankovala benzín, neboť se musela vracet, když ty čepice zapoměla ve firmě, která už byla zavřená a teď stojí se zadřeným čerpadlem někde mezi Hamburkem a Moskvou všude dobře.....doma GSA
Balík obsahuje 25ks čistých čepic. Okamžitě jsem jí psal co to má být. Volala zpátky celá rozpačitá a že jede do práce najít ty správné (mimochodem už mají dovolenou). Dal jsem jí čas do oběda, pak volám přímo řediteli reklamky.
xHackerM napsal:
Balík obsahuje 25ks čistých čepic. Okamžitě jsem jí psal co to má být. Volala zpátky celá rozpačitá a že jede do práce najít ty správné (mimochodem už mají dovolenou). Dal jsem jí čas do oběda, pak volám přímo řediteli reklamky.
Ta si z tebe neskutecnou prdel.... to je primo neuveritelny co si ta baba dovoluje
Neco takovyho tady bylo uz pred dvema mesici ne? Tedy az na to,ze je ani neposlala.....no vidim to pomalu tak, ze cepice od teto reklamky proste nebudou.
Upravil lysak dne 20.12.2012 10:04
xHackerM napsal:
Michale pochop uz konecne, ze oni ty cepice NEmaji (to by Ti je uz davno myslim poslali) a chyba je na JEJICH strane (nemuze za to mistni neznamy aktivista, co tam volal).
---
doufam, ze jsi ji to NEzaplatil :/
Upravil hicks dne 20.12.2012 10:03
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
tragikomedie a nekonečnej dallas paní jede v noci,píchne,nafta benzín čerpadlo,vyser se na ní nic jí neplat a ukonči to nevolej tam,pouze osobní jednání s ředitelkou,majitelkou.
Kdo bude chtít kšiltovky s motivem GS,30jahre,z lifestylu München přivezu po novém roce.
Michale mám kolegu co má reklamku osobně s ním jezdím 7 let na moto kup si čisté čepice a on ti tam udělá co budeš chtít dám za něj garanci.
Více PM nenervuj se a už tam nevolej klukům vrat peníze,omluv se a fertig proste s tebou vy...dali. howgh.
hele píchni sem odkaz na tu reklamku...chtěl bych si u nich objednat...třeba 1000 samolepek s reklamou na jejich reklamku
Mr GS přiložený následující obrázek:
Sorry, čtu to pravidelně, ale vyjadřovat jsem se k tomu nechtěl - teď ale kdyby tady byl smajlík, který se směje až se za břicho popadá, tak ho sem dám
Asi to všechno vytisknu, nechám svázat a budu to číst svýmu synovi jako pohádku před spaním Takový rozuzlení příběhu od té "spolehlivé paní" jsem fakt nečekal - myslel jsem, že to pro všechny, kteří si čepici objednali dopadne líp - fakt masakr Naštěstí kšiltovky moc nenosím, tak to nemusím řešit. Jinak s tebou Michale cítím - já mám povahu přejícího člověka - přál jsem ti abys to dotáhnul do konce - ALE NA TU ŽENSKOU ASI NEMÁŠ (leda by ji její nadřízený/á snad z té reklamky vyhodil/a)
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...