SEK napsal:
Na krtky to chce trpělivého důchodce s motykou. Posadit ho na zahradu a ať číhá. Ve chvíli kdy se zem nadzvedává, krtka vykopnout tou motykou.
Problém je sehnat trpělivého a nepracujícího důchodce. Motyku pořídíš v železářství.
Další problém nastane, pokud toho krtka zabijete, dalších pět mu přileze na funus .... Vše pak začíná znovu. Pak se vyplatí důchodce zaměstnat na plný úvazek.To však znamená, že takový důchodce má nárok na dovolenou, propustky k lékaři a na rehabilitace o státním svátku ho tam taky neuvidíte .. Jo o od nového roku mu nemůžete odpočítat 2070,-z daňového základu, tak že to bude chtít uhradit od Vás. Do pr... to jsem zase někde jinde
ne ne ne, jsi tu správně Kdysi brácha chodil po sadu s rejčem. Je to lepší než motyka, krtek lítal i vzduchem. Ale co jsme již starší, prd vidíme a funíme i když se máme vohnoput, tak o nás ta potvora vím a nevyleze. Ten karbid taky fungoval, ale jak říkáš, na uvolněné území okamžitě nastoupí několik dalších. Někdy mám pocit, že se snad množí dělením a geometrickou řadou.
Upravil Medik dne 09.01.2013 16:22
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
uf ještě, že jsem špatně přečetl název vlákna... trochu mi tam haprovalo písmenko.. to jsem se lek co tu kdo řeší za problém..
Život je krásnej, ale člověk musí bejt pořád trochu nalitej. 11GS rv.97
Přes veškerou snahu svůj boj tento překrásný mladý samec orla mořského před půlnocí vzdal.Kadáver tohoto orla byl poslán na pitvu do Olomouce, kde potrvdili otravu. Nikoliv však karbofuranem, jak jsme se domnívali a jak nám naznačovaly typické příznaky na těle orla, ale pravděpodobnou příčinou otravy, bylo pozření živočicha otráveného jinou látkou obsahující křečový jed. V současné době probíhá testování na různé látky způsobující otravy.
klidne by mohl chodit i sem na forum...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přes veškerou snahu svůj boj tento překrásný mladý samec orla mořského před půlnocí vzdal.Kadáver tohoto orla byl poslán na pitvu do Olomouce, kde potrvdili otravu. Nikoliv však karbofuranem, jak jsme se domnívali a jak nám naznačovaly typické příznaky na těle orla, ale pravděpodobnou příčinou otravy, bylo pozření živočicha otráveného jinou látkou obsahující křečový jed. V současné době probíhá testování na různé látky způsobující otravy.
Mluvíš v jednotné osobě svého množného čísla? Pokud se jedná o někoho jiného, pohrozil by jsi mu pěstičkou a nebo by jsi ho na fóru dehonestoval minimálně 10 odstavci o ničem? Možná by jsi mohl dodat seznam schválených jedů, nejlépe s popisem účinků a odkazy na distribuci Mimochodem, ten karbofuran se už taky ztuha shání, kdyby ho měli v trafice, kilovku si ho koupím. Co kdyby se to mohlo hodit? Třeba bych pozval pár ručníkářů na čaj po modlitbě.
Upravil Medik dne 11.01.2013 07:41
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Možná by jsi mohl dodat seznam schválených jedů, nejlépe s popisem účinků a odkazy na distribuci Mimochodem, ten karbofuran se už taky ztuha shání, kdyby ho měli v trafice, kilovku si ho koupím. Co kdyby se to mohlo hodit? Třeba bych pozval pár ručníkářů na čaj po modlitbě.
seznam schvalenych jedu at si kazdej *** co to pouziva sezene sam.
A s kilovkou cisteho karbofuranu ZABIJES cca 1100 lidi.
17 cm
Medik napsal:
Možná by jsi mohl dodat seznam schválených jedů, nejlépe s popisem účinků a odkazy na distribuci Mimochodem, ten karbofuran se už taky ztuha shání, kdyby ho měli v trafice, kilovku si ho koupím. Co kdyby se to mohlo hodit? Třeba bych pozval pár ručníkářů na čaj po modlitbě.
seznam schvalenych jedu at si kazdej *** co to pouziva sezene sam.
A s kilovkou cisteho karbofuranu ZABIJES cca 1100 lidi.
To ale není vůbec špatná představa Nemáš kilo, dvě ? Odlehčím ti.
Upravil Medik dne 11.01.2013 15:31
allroad napsal:
Nechci to zakřiknout, ale je docela možné, že HOV.. z predátorů zabrala. Zatím není po kunách vidu ani slechu, už více jako týden.
Pro sichr jsem ještě objednal sklopec, kdyby se po čase vrátily
no vidis
17 cm
allroad napsal:
Nechci to zakřiknout, ale je docela možné, že HOV.. z predátorů zabrala. Zatím není po kunách vidu ani slechu, už více jako týden.
Sklopec je dobrá věc, nepoškodí se kůžička....
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
allroad napsal:
koukam na profil.. Jizne od Brna.. no..
17 cm
barokar napsal:
je tohle kuní stopa? foceno proti směru chůze
mel jsi tam prilozit treba zapalovac nebo pravitko pro pomereni...
17 cm
allroad napsal:
koukam na profil.. Jizne od Brna.. no..
A jak ta geograficka poloha souvisi s odchytem kun? To mi vysvetli prosim, jako ze tu jeste lovime kozesinovou zver a smenujeme kuze?
VYSVETLIT PoDRoBNE
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
tak nam dnes umrela kuna.bylo o ni dobre pecovano.krmena byla mladyma slepickama, sem tam si dala i mladou kachnicku, vyhrivala se na teplem motoru a nepohrdla i kablama.abych nezapomnel i koaxial na pude ji smakoval.
toz mej se v pekle dobre
A copak je to takhle zjara postihlo? Chytili otravu olovem?
Také bych rád došel podobného výsledku. Kuřata mizí.....bába brblá a na povale smradu a hov en......
Upravil Medik dne 10.04.2013 14:47
Medik napsal:
Také bych rád došel podobného výsledku. Kuřata mizí.....bába brblá a na povale smradu a hov en......
Mediku na tobe je tedy opravdu hodne ubohyho.
Humus je byt blb a misto vyhaneni kun je travit nebo strilet (to je jeden trestny cin) a druhej je to vystavovat na foru (druhej trestnej cin).
Ty jses mozna rozmerove velkej, ale jako chlap a frajer jses fakt malinkej subíček. Protoze sub se rad vytahuje svoji PREVAHOU nad bezbrannejma.
Upravil hicks dne 10.04.2013 15:00
17 cm
Medik napsal:
Mediku na tobe je tedy opravdu hodne ubohyho.
Humus je byt blb a misto vyhaneni kun je travit nebo strilet (to je jeden trestny cin) a druhej je to vystavovat na foru (druhej trestnej cin).
Ty jses mozna rozmerove velkej, ale jako chlap a frajer jses fakt malinkej subíček. Protoze sub se rad vytahuje svoji PREVAHOU nad bezbrannejma.
Hicksi, kdybych nebyl citlivá povaha a neznal tě už nějaký čas, pravděpodobně by jsi stál na špatném konci některé mé končetiny. Vzhledem k tomu, že tě znám, i tak bych ti doporučoval se buď nemíchat do hovoru, kde jsi stejně šesté kolo u vozu a nebo minimálně vážit slova. Prostě, netoč do červenýho, sic budu sr át atomový hřiby. http://www.youtub...izs0z8CZcgLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.