Dovolil bych si přičiniti pár poznámek:
1/ Havlova amnestie - jsem staršího data narození a můžu říct, že politických vězňů v roce 89 zas tak mnoho nebylo, , nicméně stačilo vyhlásit amnestii pro ně, havel to podělal stejně tak i se zrušením zbrojní výroby (trhy okamžitě obsadili jeho chlebodárci) Ti okradení a mrtví které amnestovaní zabili či okradli neměli asi žádná občanská práva a nebyli členy nové občanské společnosti
2/ Klausova amnestie - nerozumím jí, jde to přece i jinak - viz Fico. leda že by Vašík (neúspěšný žadatel o členství ve straně a člověk, který studoval v Kanadě v době, kdy mě nepustili ani na F1 do Zeltwegu) měl nějaký záměr, ke kterému by to bylo třeba. Že by si neuměl prověřit dopad do korupčních kauz, do případů, které začal Lessy vyšetřovat a pro které ho cíleně zdiskreditovali?(dneska už zapomínané)
Nejsou náhodou potřeba další sponzoři ve stylu Báčiho? Nebo modrým ptákům došly prachy v kasičce?
Jak praví klasik :"Je to hnus, chce se mi blejt velebnosti" Mě se chce jenom zvracet, ale co práva těch, které ti zmetci okradou, toho človíčka co ho ten kriminálník zabil.....
Tatíček Masaryk říkal že demokracie jednoho končí tam, kde začíná demokracie druhého, nějak na to tenhle režim, který si spíš než demokracie může říkat malá kapitalistická džamahíria, zapoměl......
vorel napsal:
dovolil bych si pochybovat že by prezident uměl zrušit zbrojní vyrobu
Správně.. Asi před dvěma lety jsem v radiu (CR 1) poslauchal debatu, ve které mj. byli i bývalý ředitel a náměstek strojíren v Martině, kde se tehdy vyráběly tanky. Dost obsáhle a podrobně popisovali, co vedlo ke snížení a pak zrušení výroby tanků (mj. se přestaly zdarma nebo skoro zdarma dodávat spřáteleným rozvojovým zemím, jako Irák, Angola, Lybie, atd..) Havel v tom neměl prsty ani v nejmenším..
Tím nechci říct, že pár blbin H. neudělal, to zas jo...
vorel napsal:
dovolil bych si pochybovat že by prezident uměl zrušit zbrojní vyrobu
Chlapci chlapci, jste asi mladšího data narození, a v dějepisu se evidentně toto neučí
Vůbec tak trochu cíleně trpíme alzheimrem, málo si pamatujem, no je to taková doba. Nikdo nepíše o střelbě v polsku, o tom, jak se vypořádali s politiky v Japonsku a na Islandu, tohle se psát nemůže, komentáře se ztrácejí z diskusí byť jsou slušné a pravdivé, , takový je zde život
No s tím martinem to bylo trochu jinak, ale nebyl jen Martin, zbrojní výroby bylo mnohem.
Upravil bobGS dne 05.01.2013 16:33
Co je špatně je špatně, co je dobře je dobře, tohle jsem vyznával jak za komančů (A měl značné problémy) tak dneska. Obarvit tank na růžovo opravdu není můj styl, já i v růžovém tanku vidím tank, pokud ty vidíš něco jiného, je to tvůj boj
Jestli je pro tebe OK 2x vykradený důchodový fond, korupční kauzy bez trestu, církevní restituce, které nemají reálný podklad atd. je tvůj názor, můj je prostě jiný Mě to totiž vadí.
Jak se díváš na oběti těch puštěných zmetků a práva okradených a zabitých? Podle Tebe je to asi v pořádku. Prostě demokracie, prezident má právo, oběti ho asi podle tebe nemají.
Upravil bobGS dne 05.01.2013 16:48
o ničem takovým nemluvim, na to si přišel jak?
psal jsem jen o nesmyslech o zbrojní výrobě a o veku
a mam pravdu bo už mi bylo 50 a byl sem v Moskvě
říkám si hurikán
Před pár dny psal taky toto..... http://www.krausm....cz/?p=870
Kraus je bulvár píše a říká to co chtějí lidé slyšet..
Upravil Lukes dne 05.01.2013 17:20
TAKE IT EASY
vorel napsal:
No to seš mladej kus a o zbrojní výrobě je potřeba si prostudovat tu dobu trochu podrobněji, zbraně jsou koníček kterému už konečně můžu holdovat, jedna debata v televizi pro uklidnění skupiny lidí nebude asi to pravé ořechové, nic ve zlém.
vorel napsal:
No to seš mladej kus a o zbrojní výrobě je potřeba si prostudovat tu dobu trochu podrobněji, zbraně jsou koníček kterému už konečně můžu holdovat, jedna debata v televizi pro uklidnění skupiny lidí nebude asi to pravé ořechové, nic ve zlém.
Mimochodem ten Kraus se docela trefil.
tak proto si asi nerozumíme, zbraně jsou konicek o který se opravdu nezajímám
nicméně na tom ze Havel zrušil výrobu tanku je blábol si zdovolenim trvám
říkám si hurikán
Rozkrádají ,chčijou na hlavy,vysmívají se a zákony si dělají pro sebe.ČESKÁ REPUBLIKA je v rukou povětšinou zkorumpované politické mafie,nevěřím ve demokracii tohoto státu.Budeme biti jejich beztrestnosti ,samolibostí.Postavil bych je k zodpovědnosti a zrušil všechny stávající strany.Položme si otázku,jsou volby opravdu svobodné za nynejším stavu legislativního volebního zákona?Volební zákon umožňuje volby svobodné a vede to k tomu že si ONI nahoře po volbách učiní tzv.koalice a dělají jenom vše pro to aby se udrželi u moci,nehledě na správu REPUBLIKY.A my si dál platíme již úplně vše.Lesyho zlikvidovali a korunu toho chcaní nám na hlahu udělal ten z lodě j z Pražského hradu touto amnestií,propuštění těch dacanů z jejich řad.A kruh se uzavírá.Už se můžeme jenom modlit k Nejvyššímu.Je mi zle z toho a jsem velmi rozhořčen.
Upravil devolo dne 06.01.2013 04:19
vorel napsal:
možná bychom se snad mohli shodnout na tom ze zbrojní výrobu utlumila doba, které byl Havel tak nějak představitelem,co?
to je nepresne... zbrojni vyroba na konci PRED 89 mela tak nejak zajisteny odbyt, to by chciplo samo i kdyby tomu Venda a jemu podobni pacifisti nechteli pomoct imho.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
baskr napsal:
Rozkrádají ,chčijou na hlavy,vysmívají se a zákony si dělají pro sebe.ČESKÁ REPUBLIKA je v rukou povětšinou zkorumpované politické mafie,nevěřím ve demokracii tohoto státu.Budeme biti jejich beztrestnosti ,samolibostí.Postavil bych je k zodpovědnosti a zrušil všechny stávající strany.Položme si otázku,jsou volby opravdu svobodné za nynejším stavu legislativního volebního zákona?Volební zákon umožňuje volby svobodné a vede to k tomu že si ONI nahoře po volbách učiní tzv.koalice a dělají jenom vše pro to aby se udrželi u moci,nehledě na správu REPUBLIKY.A my si dál platíme již úplně vše.Lesyho zlikvidovali a korunu toho chcaní nám na hlahu udělal ten zloděj z Pražského hradu touto amnestií,propuštění těch dacanů z jejich řad.A kruh se uzavírá.Už se můžeme jenom modlit k Nejvyššímu.Je mi zle z toho a jsem velmi rozhořčen.
Hm....a co uděláš aby to bylo jinak kromě tohodle proslovu?
baskr napsal:
Rozkrádají ,chčijou na hlavy,vysmívají se a zákony si dělají pro sebe.ČESKÁ REPUBLIKA je v rukou povětšinou zkorumpované politické mafie,nevěřím ve demokracii tohoto státu.Budeme biti jejich beztrestnosti ,samolibostí.Postavil bych je k zodpovědnosti a zrušil všechny stávající strany.Položme si otázku,jsou volby opravdu svobodné za nynejším stavu legislativního volebního zákona?Volební zákon umožňuje volby svobodné a vede to k tomu že si ONI nahoře po volbách učiní tzv.koalice a dělají jenom vše pro to aby se udrželi u moci,nehledě na správu REPUBLIKY.A my si dál platíme již úplně vše.Lesyho zlikvidovali a korunu toho chcaní nám na hlahu udělal ten z lodě j z Pražského hradu touto amnestií,propuštění těch dacanů z jejich řad.A kruh se uzavírá.Už se můžeme jenom modlit k Nejvyššímu.Je mi zle z toho a jsem velmi rozhořčen.
Jdu se modlit.
Upravil devolo dne 06.01.2013 04:12
baskr napsal:
Rozkrádají ,chčijou na hlavy,vysmívají se a zákony si dělají pro sebe.ČESKÁ REPUBLIKA je v rukou povětšinou zkorumpované politické mafie,nevěřím ve demokracii tohoto státu.Budeme biti jejich beztrestnosti ,samolibostí.Postavil bych je k zodpovědnosti a zrušil všechny stávající strany.Položme si otázku,jsou volby opravdu svobodné za nynejším stavu legislativního volebního zákona?Volební zákon umožňuje volby svobodné a vede to k tomu že si ONI nahoře po volbách učiní tzv.koalice a dělají jenom vše pro to aby se udrželi u moci,nehledě na správu REPUBLIKY.A my si dál platíme již úplně vše.Lesyho zlikvidovali a korunu toho chcaní nám na hlahu udělal ten zloděj z Pražského hradu touto amnestií,propuštění těch dacanů z jejich řad.A kruh se uzavírá.Už se můžeme jenom modlit k Nejvyššímu.Je mi zle z toho a jsem velmi rozhořčen.