Tak mi do včerejška hrozilo, že vůbec nedorazím. Začíná nám hokejbalová sezóna a golman bohužel chybět nemůže. Včera byla schůze a na vedení jsem kladl požadavek ať hrajeme v neděli. Takže pokud mi na to přistoupí tak dorazím určitě z Pá-So. Neděli uvidím podle toho v kolik budeme hrát
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Bajlak napsal:
Tak mi do včerejška hrozilo, že vůbec nedorazím. Začíná nám hokejbalová sezóna a golman bohužel chybět nemůže. Včera byla schůze a na vedení jsem kladl požadavek ať hrajeme v neděli. Takže pokud mi na to přistoupí tak dorazím určitě z Pá-So. Neděli uvidím podle toho v kolik budeme hrát
Tak v Sedle (a tím i u Vidžína) budu o týden dřív. To nevypadá dobře s tím, že bych se stavil i další týden. Ale kdo ví, co nastane? Třeba se na vás na chvilku juknu.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bajlak napsal:
Skvělá zpráva!
No ještě to není úplně rozlosovaný takže ještě není vyhráno. Pokud to dají na sobotu je vymalováno a nemá smysl někam jezdit, ale myslím si, že mi vyjdou vstřící. Doufám, že budeme hrát v neděli co nejdéle, abych s Váma mohl pobít i ze sobotu na neděli
Upravil Bajlak dne 03.09.2013 10:58
Medik napsal:
Tak v Sedle (a tím i u Vidžína) budu o týden dřív. To nevypadá dobře s tím, že bych se stavil i další týden. Ale kdo ví, co nastane? Třeba se na vás na chvilku juknu.
Snad ti to vyjde. Čím víc tím líp a rád tě poznám osobně
Já, ale neuchopil jsem, kolik ti mám poslat.....nocleh je jasnej, ale těch 150 je k tomu za vyjížďku či jak? Asi su tupé....nejde o ty prachy, jen to potřebuju polopaticky ( já teda na vyjížďku nepojedu, bo musim v sobotu na svatební hostinu)
Pink Floyd - Coming Back To Life
kaca napsal:
Já, ale neuchopil jsem, kolik ti mám poslat.....nocleh je jasnej, ale těch 150 je k tomu za vyjížďku či jak? Asi su tupé....nejde o ty prachy, jen to potřebuju polopaticky ( já teda na vyjížďku nepojedu, bo musim v sobotu na svatební hostinu)
Jednoduše - mě pošli 150,- za registraci a zbytek si vyřešíš s paní majitelkou dle toho, jak dlouho se zdržíš, co sníš, kde budeš spát atd.
kaca napsal:
Jednoduše - mě pošli 150,- za registraci a zbytek si vyřešíš s paní majitelkou dle toho, jak dlouho se zdržíš, co sníš, kde budeš spát atd.
a tak to off-šem jo :-)
Pink Floyd - Coming Back To Life
TomR1 napsal:
Včera jsme najeli kousek toho Offíku a bude to fakt jednoduchý,spíš takovej výlet přírodou ....
Špunty to ale asi chtít bude-jsou tam mokrý louky a to je na silničních trápení...
Tom
Díkec, pak se slezeme a mrkneme na to nad mapou a se stopkama... Dej mi vědět, až budeš osvobozen od té svatby a já se zastavím.
Ok po víkendu už to budu mít za sebou....každopádně najeli jsme takovej kousek a udělalo tak 3 hodky opravdu pohodvým tempem....a je ještě potřeba se vrátit zpátky..
Hlavně pokud se to nepojede jako závod a pojedeme jako skupinka-můžeme se tam kdekoliv motat dokud bude chuť a síla )
2 TomR1: To je asi něco, co se domluví až den před vyjížďkou podle skutečného počtu lidí. Třeba si někdo nakonec řekne, že místo onroadovky pojede off či naopak. Tak či tak pořád je tady možnost toho závodiště, které by mohlo lidi zajímat.
Jo tak trať je určitě dobrá,ale je to tak vybrat si jednu pasáž-do kola bych ji na dvanáctce objíždět nedoporučoval...je tam výjezd kde měl Jirka starosti na KTM na špuntech...
No uvidí se potom na místě...každopádně počasí zatím drží tak by to měla být pěkná akcička...
pro Toliho nejaky podium sice tam nebude 45 000 lidi, ale myslim ze bude aktivni
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček