Tome TT výborný.Tohle má úplně jinej směr než to předchozí.Lišák výbornej,Bláža taky a hlavně jede na KTM.Doufám,že se mu něco posralo.Fakt se mi to líbilo a i mým známým co se o motorky vůbec nezajímaji takže to účel splnilo.Víc takových pořadů.
Jenom takovej postřeh. Úvodní skicy motorek jsou z první série, poznal jsem tam Tomášův speciál a u něj titulek Egon Kulhánek
stepan přiložený následující obrázek:
TomasTT napsal:
mel jsem obe kamery v maroku a kazda ma nejake vyhody a nevyhody ale sam jsem si koupil ghost kvuli zasadnimu rozdilu (pro me) - nemusi mit obal a tim padem nahrava naprosto pouzitelne audio a jeste navic ma vstup na externi mikrofon.
datovy tok ma black lepsi ale taky stoji vic penez
Na Gopro je i ,,obal" jen takový rámeček. Je zepředu i zezadu zcela odkryté. Upřímně, já jsem rád že je za obalem a zvuk si v editoru trošku přidám a povětšinou dávám dozadu hudbu.
Tak to me poser. Steve, muj kamarad ji prodal a rekl mi ze Revaiovi do CR. Hele, to mu musim hned referovat Mohli jsme se setkat u prodeje, jen jsem musel sluzebne do anglie. Svet je sakra maly. Jo a ta moto je supr, temer jsem ji koupil, ale nakonec jsem zustal u moji kalaharky.