jjj a jeste se letos pridlao ten odvod na hasice atd. co si CKP vynutila ze ?
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
jj však uvidíme co si na nás připraví příští rok...,
jak jsem to dneska procházel narazil jsem na pojistku na Simsona krásných 158kč a pak mi to zdražili na 159kč
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
D-A-G-R napsal:
jak jsem to dneska procházel narazil jsem na pojistku na Simsona krásných 158kč a pak mi to zdražili na 159kč
D-A-G-R napsal:
Platím z 650 GS povinné ručení 825kč !
Máš už kmetskej bonus. U mě už taky pojišťovny počítají s tím, že se pravděpodobněji zrakvím infarktrm než na motorce. A ty jsi ještě starší modelový rok než já
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
D-A-G-R napsal:
Platím z 650 GS povinné ručení 825kč !
no jo ještě mě bere jako nezkušený kopyto, ale třeba až se přehoupnu přes rizikovou skupinu, tak to možná půjde strmě dolu co já vím co ještě vymyslí
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
schrek napsal:
jjj a jeste se letos pridlao ten odvod na hasice atd. co si CKP vynutila ze ?
Na hasiče... tak jak to prezentovali na radiožurnále. "Musí se zdražit povinné ručení z důvodu odvodu 3% do fondu pro HZS. Proto se cena pojištění zvedne průměrně o 300Kč. Nynější cena povinného ručení je 2700 Kč." Nejsem ekonom ani matematik, ale 3% z 2700 je 81Kč. Takže pojišťovně jde průměrně do kapsy dalších 219Kč. Takže další hezká výmluva proč se ještě více napakovat.
zdražilo se mimo jiné i kvůli novému občanskému zákonníku, kde jsou ustanoveny vyšší možnosti pojistného plnění.. Psychická újma, ztížení společenského uplatnění atd.. už to není podle tabulek ale jednotlivé případy se budou řešit zvlášť a jdou tam vymoci horentní sumy..
Potřebuji vyřešit havarijní pojištění a pojištění proti krádeži.Mám toto pojištění u Kooperativy,ale bohužel platí jen v EU.Řešíte někdo takovéto pojištění,když jezdíte mimo EU?
Potřebuji pojištění do Gruzie a Arménie.
Dělá takové pojištění vůbec nějaká pojišťovna???
.
Měl jsem to stejné u KOOP a bylo mi sděleno že platí po celé EU včetně Evropského kontinentu Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Ahoj,
dělá tady někdo pojištění, nebo máte kontakt na někoho?
Jedná se mi o povinné ručení + havárku s odcizením.
Mám nabídku z pobočky Koop v našem městě, ale zdá se mi to nějak moooc.