Zdenek 1150> ahoj, ďakujem za ochotu, pre mňa tiež jeden na R1150GS
inak už som stratil prehľad, ale ten od Creptusa máte niekto otestovaný? čo L, ktorého fotky som sem vkladal? nie je tam niekde prepad vo výkone s origo koncovkou?
Mam zaujem o Y zvod pre 1150GS,
avsak poprosim aby bola uvedena cena (skusis vybavit zlavu pri tejto hromadnej obj.?)
Info pre vsetkych:
uz dlhsie riesim vymenu vyfuk. systemu a vychadzal mi ze to bude Sharon, ALE:
Y zvod aj s koncovkou od Creptus-u som videl a pocul na vlastne oci na 1150gs a hned vedla bola "obuta" 1150gs s Y a koncovkou od Sharon-u
Pytal som sa na jazdne vlastnosti / vykon odspodu / strielanie / atd.... oboch majitelov, obaja boli spokojny, nenamietali na nic ( uz sa nepamatam ci mali obaja KN Filter )
rozdiel v prospech Creptusu bol v cene a vo vizualnom spracovani a osobne mi lepsie ladill aj zvuk od Creptusu - jak na volno/na bocaku tak pocas jazdy siel som za nim a "naslouchal"
Vyzdvihujem hlavne Y ktory bol naohybany z 1 kusa trubky (ohyby neboli cez kolena) teda minimum zvarov - vizualne to bolo krajsie-uhladenejsie, ci to ma vliv na kvalitu newim Koncovka oboch znaciek bola tak nejak narovnako (oboje boli valcoveho prevedenia)
pozn.: nehanim zn. Sharon, mam za to ze ich systemy su Gut
ALE: rozhodol som sa ze pojdem do Creptus-u - ale pak som zase na to hodil bobek lebo prisli ine necakane vydaje
Preto teraz opatovne sa rad zveziem pri hromadnej objednavke ( mozna dostaneme lepsiu cenu ) pripadne by sa mohli evidovat aj zaujemci o komplet Y + koncovka a dostali by sme lepsiu cenu aj na tuto moznost - co vy na to?
to Zdenek 1150 dal by si sa na to?
...... Mozna by nam este co to popisal "Luboss" myslim ze sa trochu pozna s Creptus-om a mozna by nam nejake fundovane recenzie dodal
Upravil vlk dne 22.03.2013 17:32
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Je to domluveno. Svod ohýbaná trubka, díra pro sondu, rubustní držák pod motor, doraz stojánku, připasováno na výfuk BMW. Vlastně to co je zde na fotkách. Uzávěrka objednávek velikonoční pondělí. Nejpozději druhý pátek po velikonocích musím přistavit mé GS. Cena příznivější než v tomto vláknu výše uvedeno.
Urco beru svod.
Zdenku nemas tam pobliz nekde brzdu?
Zajimal by me ten vykonovej graf pred a po.
Neslo by to s Creptusakem nejak domluvit?
Ja bych neco na mereni prispel a kdyby se to seslo,tak jsme v tom kazdej za 50-100 kc?
Zájemců je 6 zatim. Regis, Herman, Johny T, Pepánek 1150, Irskej, Vlk. Prosím všechny vážné zájemce aby mne kontoktovali na můj e-mail: zpcyklo@seznam.cz . Ale prosím za svých e-mailů ne prostřednictvím BMWGS. Všem pošlu upřesňující údaje.
Tu brzdu odemne teď nechtějte ( snad v zimě). Začíná mě sezona, musím makat, jinak nebude mít rodina co žrát.
vlk napsal:
to Zdenek 1150 - poslal som Ti mail ako pozadujes.
.... kurna hosi to uz nikdo nemate zaujem k Ypsilonu si objednat aj koncovku?
já nad tím přemýšlím už týden, Y objednán a výfuk... se stále rozhoduji, na brzdu kašlu...spíš bych to potřeboval slyšet. Docela bych nerad byl slyšen 10 mim předem a 20 min potom. Pokud Y vytuní zvuk sám o sobě, tak nevím zda je nutné výfuk dávat. Takže je to u mě o zvuku. A tech bych rád aby zněl mezi Manowar a Blind Guardian v určitých pasážích by nevadilo Iron Maiden
všude dobře.....doma GSA
Taky sem se k vám vetřel a o Ysvod mám zájem. Teďka mám na Adv kat a koncovku RP a není to nijak moc uřvaný. Uvidím jak to bude znít s tím ysvodem a kdyby to řvalo moc,tak tam dám orig. koncovku.
vlk napsal:
to Zdenek 1150 - poslal som Ti mail ako pozadujes.
.... kurna hosi to uz nikdo nemate zaujem k Ypsilonu si objednat aj koncovku?
já nad tím přemýšlím už týden, Y objednán a výfuk... se stále rozhoduji, na brzdu kašlu...spíš bych to potřeboval slyšet. Docela bych nerad byl slyšen 10 mim předem a 20 min potom. Pokud Y vytuní zvuk sám o sobě, tak nevím zda je nutné výfuk dávat. Takže je to u mě o zvuku. A tech bych rád aby zněl mezi Manowar a Blind Guardian v určitých pasážích by nevadilo Iron Maiden
pocul som na vlastne usi jak hraju Y+koncovka creptus a sharon a ak si dobre pamatam ten sharon bol kultivovanejsi ale ci to hralo od Manovaru po Iron to newim
... pekne spolu poprosme "L" nech nam napise jak to hra, pripadne zariadi aby to tu bolo napisane
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk