ruku na srdce -pokud jeste nejake mas...
osobne jsem ti psal, co na kufrech- detaily mas stejneho a neschvaluji argumentaci, ze jsi na to prisel sam... uz jen datum vyroby a tva historie vyroby "originalu" je podezrele KRATKA. To same jsem resil i s taskama, ktere v dobre vire vyrabi stejna svadlenka. a je toho vice...
vyrobce je jen ten, kdo neco vyrabi, ten co si nechava veci vyrabet se jmenuje prodejce - prekupnik.
Co dodat - nejsi majitelem domen, ktere jsi nezaplatil a ani o ne nepozadal!
Domeny jsou registrovany na soukromou osobu, vcene konktatnich udaju a v pripade, ze jsem nebyl jakkoliv pozadan o prodej a nasledne prevedeni domeny, povazuji to za cileny utok a poškozeni dobreho jmena firmy p. Marcelem Šurabou /Marcel Šurab - marselus/
V opacnem pripade mohu jakoukoliv petici povazovat za poskozovani jmena firmy Bighusky/sro/
jelikoz jsem majitelem Bighusky sro, mam pravo se k tomuto plne vyjadrit.
/Roman Polednik/
marselus napsal:
Jsem ochoten ty kufry kdykoli a kamkoli přivézt a porovnat je s těmi jeho když má pocit ,že jsou stejné . mslím,že i z fotek je to člověku se zdravým rozumem jasné ,že jsou si podobné jako oko vejci. Madlá mám prý stejné ,takže mu to vykradli v tt (zega) i Begr mu je skopčil . ten má taky madla pokud se nemýlím a našlo by se asi více výrobců. Postavme všecky kufry k sobě a všude budou rozdíly. Co tedy dodat? Zřejmě mu šlo o to jen se svézt po tom jmeně marselus ,když to náhodou někdo dostane jako tip a pujde s tím do vyhledávače,aby vyskočili jeho stránky.
to Bighusky: kdyby sis ty domény alespoň nepřesměroval na svoji stránku, tak dejme tomu, ale tohle je prostě sviňárna, kterou jsi sám uznal tím, že to přesměrování jsi zrušil ...
lidé si tvé chování budou pamatovat, jak píše Zetor, udělal si si tu nádhernou reklamu
bighusky napsal:
o reklame se nebudem bavit, ja nezakladal tuto diskuzi.
Zetor tou reklamou nemyslel tuto diskuzi, ale tvuj cin...
Myslim, ze tys urcite nebyl prvni na svete, kdo vymyslel Al kufry na motorky. Takze jsi stejne jako tvoje konkurence vyrobil kopii toho co jsi videl a drobet poupravil. Na tom neni nic spatneho a delaji to i mnohem vetsi firmy, ale vycitat to Marcelovi, to neni rozumny...
V mem oboru jsem zazil i vetsi prasarny, ale **** vzdyt tady my sme motorkari, ne? !!!
U me (potencialniho kupce) jsi zkoncil, to jsi chtel?
Pokud Bighusky zrušil přesměrování na svoje stránky (což jak jsem si momentálně ověřil udělal) tak udělal krok vpřed, to že má domény zapsané na sebe až tak negativně nevidim. Vadilo mi hlavně to přesměrování.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
PS: I tak já za sebe můžu říct že si žádný výrobek Bighusky už nekoupim.
A je mi fuk že to panu "Bighuskymu" je úplně jedno
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
JohnyT napsal:
marselus mel hned jak to zjistil zvednout telefon
... a zavolat R. Poledníkovi a říct mu co si myslí a udělat mu nabídku na převod té domény pro svojí firmu. Přijde mi to normální postup.
Já jsem to udělal taky a sice to trvalo nějakou dobu ale nakonec jsme se dohodli tak, že toho nelituju. A je to i poučení - když začínám něco dělat (nedělám jen touratech ale podnikám i v jiných oborech), tak ze všeho nejdřív registruju všechny možný kombinace domén, co by se k tomu mohly hodit. Někdy to nejde, protože spekulanti nebo jiné firmy už mají domény registrované, to je smůla a záleží na mě, jestli chci nebo nechci domlouvat odkup a kolik případně do toho chci dát a jestli mi zaparkovaná doména na nějakém registračním serveru vadí nebo nevadí apod.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Co takhle, že byste si udělali ještě nějakou petičku, na které si odhlasujete, kdo už nic nekoupí od BH a toto vlákno uzavřeme a budeme se věnovat jiným, např. "příprava na první vyjížďku? Hm? Protože diskuze je neplodná, je to vztah mezi Marselusem a BH, o kterém mají páru jen oni dva a veškeré rádobynázory v tom dělají ještě větší bordel.
Upravil kejda dne 31.01.2013 14:55
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
JohnyT napsal:
marselus mel hned jak to zjistil zvednout telefon
... a zavolat R. Poledníkovi a říct mu co si myslí a udělat mu nabídku na převod té domény pro svojí firmu. Přijde mi to normální postup.
Já jsem to udělal taky a sice to trvalo nějakou dobu ale nakonec jsme se dohodli tak, že toho nelituju. A je to i poučení - když začínám něco dělat (nedělám jen touratech ale podnikám i v jiných oborech), tak ze všeho nejdřív registruju všechny možný kombinace domén, co by se k tomu mohly hodit. Někdy to nejde, protože spekulanti nebo jiné firmy už mají domény registrované, to je smůla a záleží na mě, jestli chci nebo nechci domlouvat odkup a kolik případně do toho chci dát a jestli mi zaparkovaná doména na nějakém registračním serveru vadí nebo nevadí apod.
jenze BH není spekulant s doménama
říkám si hurikán
Vyjadřovat se k doméně ani nebudu, napsali za mě jiní.
Ale vinit Marseluse za kopie některých řešení kufrů je docela úsměvné. Jen připomenu že to je hliníková bedna se zámky ... stejně jako u dalších výrobců a není mi jasný s čím bych měl třeba já přijít, aby kufry byly jiné než všech ostatních. To mají být kulaté? Marselovi kufry se mi líbí, mají svůj styl ... mají svoje řešení. Ale pořád to bude bedna na věci, na které fakt nevymyslíš víc než vymyšleno bylo...
[quote]bighusky napsal:
ruku na srdce -pokud jeste nejake mas...
osobne jsem ti psal, co na kufrech- detaily mas stejneho a neschvaluji argumentaci, ze jsi na to prisel sam... uz jen datum vyroby a tva historie vyroby "originalu" je podezrele KRATKA. To same jsem resil i s taskama, ktere v dobre vire vyrabi stejna svadlenka. a je toho vice...
vyrobce je jen ten, kdo neco vyrabi, ten co si nechava veci vyrabet se jmenuje prodejce - prekupnik.
Musím asi po padesáté něco panu huskimu vysvětlit co je to výroba??
Já vytvářím geometrie a veškeré výkresové dokumentace jako podklad ,podle kterých se všecky výrobky vyrábí pomocí cnc technilogii. Firma vlastnící cnc technologie v hodnotě mnoha milionu mi pouze zprostředkuje výrobu(pálení na laseru,ohraňování atd) - Bez těch podkladů neudělá nic a nemá žádné své vlastní výrobky - pouze vlastní ty stroje,. Firma jako taková pouze zprostředkuje zadanou práci dalším desítkám firem jako jsem já. Také musím platit třeba vrorkovou výrobu -né vše se podaří napoprvé a je to opravdu drahé. .Překupník je ten ,který někde něco koupí a prodává to dál Nevím proč vám to musím asi po padesáté vysvětlovat. Nebo jste snad někde ty moje kufry viděl ,že by je nějaká firma vyráběla abych je koipil a prodal dál??
Copak vy ty plechy stříháte ručně? Zámky jsem bohužel u nás jiné nesehnal a navíc je narozdíl od vás poupravuji a prodávají je u nás v krámě. Co se madel týká jsou jich desítky modifikací a nevšiml jsem si ,že byste měl stejné. Taky nevyrábíte stejně jako zámky. Co se tašek týká - ano dostal jsem tip na švadlenu a veškeré rozměry jsem opět zadal ,ale vaše tašky jsou jiné byť je střih podobný jelikož kufry mají všecky podobné rozměry a navíc v té době jsem neměl potuchy ,že něco šije i vám. Bylo mi řečeno ,že ten bílý kedr se kupuje min po 50kg . Navíc jsem měl čevenobílé logo s černýma kuframa a tím byla barevná varianta daná Byl jsem tam s vlatníma kuframa i s jinýma - otravuji lidi co mi zapujčí padáky ,které obkresluji nebo je vezu osobně stejně jako motorky zapůjčené tady od lidi s fora .Měl jste naprosto stejné možnosti a mohl jste jich využít. Z velké části děláte totéž jako já ,akorát já to jako dělám špatně?? Veškeré zkušenosti jsem si přinesl z bývalého zaměstnání (11)let kde byl vývoj trochu na jiné úrovni mj. i strojní firma roku,kde jsme vyráběli podtatně složitější věci než jsou nějaké kufry. Ano pokud jde o vlastní úložný prostor ve víku kufru tak ten považuji za svůj nápad. Nedovedu si představit co by se psalo, kdybych udělal jen obyč víko ,jako většina výrobců. Takže pokud dokážete ručně vyrobit třeba kryty nádobek pro gs 1200 tak jen směle do toho. To zaregistrovaní domén jsem bral jako podraz,přestože jsem s vámi nikdy žádný problém neměl.
Upravil marselus dne 31.01.2013 15:26
www.marselus.com
muzemi nekdo rict co je to za cloveka za toho BIGHUSAKA kdyz nekomu vycita ze pouzil stejny zamky, ktery pouzivaji asi vsichni na kufry a nejen moto kufry
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
mam KOPII plotny big husky. Sundam ji a obradne spalim
EDIT:
renonc... je to grave... vecpal mi ji zlabek za 300 a celou dobu hledam motiv ji sundat... tak zase nic...
Upravil morabo dne 31.01.2013 16:00
Maiali nel Fango!
marselus: tak když se ale oháníš tvým návrhem a designem v tomto případě, můžeš okomentovat tohle?
Ten kryt hlavy válce 1150 používáš na fóru v reklamě, takže je evidentní, že se ti to líbí. Ale ten návrh jsi ukradl Touratechu, který to vyrábí od roku 2003, předpokládám že nebudeš chtít tvrdit, že jsi to před 10 lety vymyslel ty.. Tak s těmi tvrzením o kopírování opatrně prosím!