sanko napsal:
Spifire: myslím si že 650ka má celkom dobrú zadnú brzdu. Daj si ju pozrieť a používaj ju
u 800 je slabsi hlavne ta predni.
i kdyz APcka jsem daval i dozadu a co si pamatuju, taky slusny rozdil.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
zvuk super uvidime co udela bez homologacni vlozky, jiank vykon neresim, spis ta diskutovana vaha, a hlavne lepsi odvod spalin a tepla od motoru , celkove se mi zda ze motor dostal lepesi zvuk i tizssi chod
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
ja som mal ten REMUS, ale po montazi certifikovanou firmou, mi spaliny z vyfuku opalili zadok motorky a SPZ. seriozne. vratil som to .
teda nedoporuzujem
Cena co byla pro me neni uplne standartni, jednak stihnul objednat jeste pred koncem roku takze sem ho dostal za starou cenu a jeste mi ta cena byla upravena specialne pro me
Ale nej cenu co jde ted sehnat je 16900,- a maji ji kluci z www.motech.cz (kluci nemaji spoustu veci navedeny v obchide, ale stacilo se zeptat a ejhle sehnali a navic to je primo v Olomouci) a nebo pak stejnou cenu ma mistni clen www.doplnkynamoto.cz. Seriozni jednani je u obou zminenych.
Jinak pozor original vyfuk pro BMW Akrapovic co dodava primo BMW pro sve motorky ma jednu odlisnost a to tu , ze tam nema tu nalepku nebo co to je, ale ma tam laserem vypaleny napis Akrapovic.