a pak by Hicks škemral,že chce svést a Kadel by ho poslal do dža,páč je Hicks nevěřící A Kadel by vozil jen mě,Zetora a Pertlu
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
apropo, mam doma sadu E10 na velky enduro, nemel by nekdo zajem? cenu se dohodneme a moh bych je vzit na Cihost... tak kdyby nekdo, tak se ozvete...
Jezdím tak, jak umím...
No to je prů..r. Chtěl jsem pŕijet Tatrou, mám to jen 20 km, ale pŕi parkování v obyváku jsem o židli utrhnul korbu, tak nevím, jestli to stihnu opravit.
KUKY se vrací
Vevis,napiš sem kdo jede......no a když budeš mít čas,tak napiš i kdo nejede,jenom z nás registrovaných zde na fóru.....
To nepocitam,ale jede i dost lidi,kteri to sem nenapsali.Tipuju,ze nas bude min.30.
Predpokladam,ze to Hanibal opet podceni.Ale kdyz jsem s nim mluvil naposled,tak rikal,ze je to brnkacka.Z chlastacek u Hanibala si fakt nervy nedelam.Navic vetsina lidi vi do ceho jde a kdo to nevi,tak to zjisti.
Jo rekl jsem mu ze prijede Lopraiz,tak ne ze to nekdo prokecne.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
dobrý den, kozy ven, po pár měsících jsem z5 a dal bych si nějakej pojezd, neplánuje tu třeba někdo jet z Čihoště do Machova? já bych se svezl a navrhuji revoluční zkratku přes Orlické hory, tedy jestli nejdu pozdě...
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
jsem rád, hoši, že jste si mě takhle dobrovolně zvolili za největšího myslivce
...že by se lapl Pertla, to by minepřišlo divný, ten homá prejmalýho, ale že se takhle lapne Zetor... no halt chlast dělá svý...
V podstatě musíte jet pŕes Náchod kolem mně. ZČihoště odjedu dŕiv, abych mohl vybírat mýtné.Tak se na to pŕipravte, jinak bude Tatra napŕíč cesty.
KUKY se vrací
KUKY napsal:
V podstatě musíte jet pŕes Náchod kolem mně. ZČihoště odjedu dŕiv, abych mohl vybírat mýtné.Tak se na to pŕipravte, jinak bude Tatra napŕíč cesty.
nemusíme, objedem Tě přes náves