Paul napsal:
Já bych řekl, že je nám po tom h*vno, ať si dělá co chce..
jenomze dost mozna tu nejakymu chlapovi bude ta jedna zenska chybet, vis?
slimani si baby hlidaj a my se k nim moc nedostaneme.
Neni to nakonec uplne jedno. Pokud je holka spokojena a podle tech jejich rozhovoru co jsem ruzne cetl, byla nezadana, tak asi po teto strance ji tady postradat zadny Honza/Jano z CeskoSlovenska postradat nebude
ale bude. Nebo se tu snad rodi PODSTATNE vic bab, nez samecku?
ja narazim na to, ze u nas je co se tyce vztahu volny trh, na ktery maji slimani jen jednosmerny pristup a to ke svemu uzitku.
Imho, neco delame blbě.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
Ty o tom mluvíš jak kdyby tady měl vyhynout ženskej druh . Nemyslím si, že kvůli jedný holce, která se zabouchla do araba je potřeba takovej humbuk.
arabel neni uplne malo... a vetsinou jsou to baby, co normalne chodi s namachrovanejsima macho chlapama.
Precti si schvalne Kanecka.. podle mne by taky nejspis chtela sát muslimsky péro, ale jenom na to nema dostatecnou odvahu
Upravil hicks dne 17.06.2013 16:00
17 cm
hicks napsal:
arabel neni uplne malo... a vetsinou jsou to baby, co normalne chodi s namachrovanejsima macho chlapama.
V ten moment je to ženská co ji jde akorát o prachy a tím, že by si tady s ní někdo začal by si akorát nas*al do bot, takže škoda celkem nulová. Tím nechci říct, že je to tenhle případ.
hicks napsal:
V ten moment je to ženská co ji jde akorát o prachy a tím, že by si tady s ní někdo začal by si akorát nas*al do bot, takže škoda celkem nulová. Tím nechci říct, že je to tenhle případ.
ja myslim, ze nenasral... podle mne je (skoro) kazde baby, co skonci v arabii skoda.
17 cm
Paul napsal:
Neni to nakonec uplne jedno. Pokud je holka spokojena a podle tech jejich rozhovoru co jsem ruzne cetl, byla nezadana, tak asi po teto strance ji tady postradat zadny Honza/Jano z CeskoSlovenska postradat nebude
ale bude. Nebo se tu snad rodi PODSTATNE vic bab, nez samecku?
ja narazim na to, ze u nas je co se tyce vztahu volny trh, na ktery maji slimani jen jednosmerny pristup a to ke svemu uzitku.
Imho, neco delame blbě.
Par samecku se taky sebere a odjede nekam jinam... Ani nevis jestli ten klucina je fakt muslim. Mozna je to evangelik, nebo neco podobneho. Treba buddhista, nebo hiduista... Nezacinejme tady nabozenske debaty, nema smysl se tady o tom hadat, protoze nikto nikoho neprimeje ke zmene nazoru a jen to zbytecne dela na foru nepratele.
Jak tak koukam venku, nevim jak v kraji Ceskem, ale tady ve meste BMW sviti oskar a nejradsi bych vypadl ven
Par samecku se taky sebere a odjede nekam jinam... Ani nevis jestli ten klucina je fakt muslim. Mozna je to evangelik, nebo neco podobneho. Treba buddhista, nebo hiduista... Nezacinejme tady nabozenske debaty, nema smysl se tady o tom hadat, protoze nikto nikoho neprimeje ke zmene nazoru a jen to zbytecne dela na foru nepratele.
Jak tak koukam venku, nevim jak v kraji Ceskem, ale tady ve meste BMW sviti oskar a nejradsi bych vypadl ven
v Kahire je bud sliman, nebo kopt.
Vzhledem k tomu, ze baleni bilejch holek je opravdu ZAMERNYM a VEREJNE DEKLAROVANYM CILEM nemalo muslimu, kteri si proto navic hledaji teologickou podporu, imho to NENI ok.
A nase baby misto aby nas podrzely (ted myslim jako ve vsi pocestnosti , tak te bitch jeste tleskaj. Viz Kanecek. Fakt k bliti.
Upravil hicks dne 17.06.2013 16:07
17 cm
v Kahire je bud sliman, nebo kopt.
Vzhledem k tomu, ze baleni bilejch holek je opravdu ZAMERNYM a VEREJNE DEKLAROVANYM CILEM nemalo muslimu, kteri si proto navic hledaji teologickou podporu, imho to NENI ok.
A nase baby misto aby nas podrzely (ted myslim jako ve vsi pocestnosti , tak te bitch jeste tleskaj. Viz Kanecek. Fakt k bliti.
Hmmm a my jsme si v ramci nabozenstvi holky palili a topili... Oni maji lepsi pristup a tedy asi plati zakon prirody, silnejsi vyhrava...
Ale porad si myslim ze proste nevis... Generalizovani je spatne a k cloveku je potreba pristupovat jako k jednotlivci. Pak to totiz ve vetsine pripadu konci spatne - bylo tady par pokusu "hazeni do jednoho pytle" a nakonec se to moc neujalo. Nastesti.
Tvoje prirovnani mi pripada tak trochu jako "Bohumilove Stejskalove": Pro me cikan jako cernoch.
Paul napsal:
Paul napsal:
Honza možná ne, ale Kuba jo
Jo ahaaa, tak ostamtud vitr vane. Kuba se nam do Kacky zamiloval a ona mu utekla za Mustafou z Egypta. Tak a ted je mi to jasne
radovant napsal:
Hmmm a my jsme si v ramci nabozenstvi holky palili a topili... Oni maji lepsi pristup a tedy asi plati zakon prirody, silnejsi vyhrava...
placas nesmysly. my nejsme krestanska spolecnost, ale POST-krestanska a navic mezi bibli a krakoranem, mezi dzizisem a mohamedem je PROPASTNY rozdil.
slimani maji PRIMOU ideologickou kontinuitu uz od mohameda. No reforma, no zmeny. Zmeny a inovace jsou bidá. Bidá je jeden z nejtezsich hrichu.
Ale porad si myslim ze proste nevis... Generalizovani je spatne a k cloveku je potreba pristupovat jako k jednotlivci. Pak to totiz ve vetsine pripadu konci spatne - bylo tady par pokusu "hazeni do jednoho pytle" a nakonec se to moc neujalo. Nastesti.
to jsou takovy polonesmysly.. vzhledem k tomu, ze koran a sunna je NEJAKA a sliman veri, ze to je DOSLOVNE (k.) slovo bozi, tak si klidne posuzuj slimana jako individum, nicmene dost se o nem doctes prave v tom, co on do detailu nasleduje.
17 cm
zetor napsal:
Kuwa Hicksi...že Ty sis na ní dělal zálusk...??!!
ani hygytyčí
17 cm
radovant napsal:
Jo ahaaa, tak ostamtud vitr vane. Kuba se nam do Kacky zamiloval a ona mu utekla za Mustafou z Egypta. Tak a ted je mi to jasne
hele sorry, co je na ty holce zajimavyho? podle mne ma dost vymeteno a navic je podezrela ze chrape s tema, co o nas rikaji, ze jsme spina?
jako fuj fuj.
Upravil hicks dne 17.06.2013 16:18
17 cm
zetor napsal:
Už onehdá se mě Jarys ptal co proti ní mám, když říkám, že to je píč.a a absolutně mě její cesta nezajímá...a už je to tady...
mozna bysme mohli prejmenovat thread na "Katarína už přiráží"
Upravil hicks dne 17.06.2013 16:22
17 cm