Já je mám taky od Schreka a taky z Honkongu. Trvalo to 5hodin(zapojení světel) dlouho protože jsme museli odstrojit předek a dopájet nové dráty na ty ledky a mám to zapojené přes vypínač a dvě relátka takže nehrozí abych když zapomenu vypnout vypínač, vymlátila baterka. Navíc jedno relátko spíná i dálkové světla(ledky) a když origo přepínačem vypnu dálkový hlavní světlomet tak to zhasne i ty ledky. Nechtěli jsme něco dokurv.it tak jsme radši moc nespěchali.
LukyGs přiložený následující obrázek:
si tě budu plést s americkými trucky. Styl jako kenworth.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Neboj nebudeš....ty dálkový horní ledky budou svítit jen když budu mít zaplou dálku v hlavním světlometu a to většinou dáváš jen když doprotivky nic nejede. Jinak standardně na potkávačku budou svítit jen ty spodní ledky
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Neboj nebudeš....ty dálkový horní ledky budou svítit jen když budu mít zaplou dálku v hlavním světlometu a to většinou dáváš jen když doprotivky nic nejede. Jinak standardně na potkávačku budou svítit jen ty spodní ledky
Schreku díky, světla jsou doma.
Zkusil jsem je doma jen pro zkoušku přidrátovat k baterce a svítí teda luxusně.
Mladá dostala v momentě zapnutí přímou dávku do očí a může potvrdit.
A co mě mile překvapilo je, že kužel světla je oválný, takže můžou svítit buď do šířky nebo do výšky...
Upravil Popi dne 14.06.2013 18:02
F800GS
Tak jsem se konečně po dvou měsících dostal k montáži a narazil jsem na problém, že nemám žádný solidní vypínač. Nejraději bych ho dal na řídítka. Nemáte někdo nějaký tip?
tracer napsal:
Tak jsem se konečně po dvou měsících dostal k montáži a narazil jsem na problém, že nemám žádný solidní vypínač. Nejraději bych ho dal na řídítka. Nemáte někdo nějaký tip?
Hele, já jsem to dal na své 1100 normálně do palubky, kde je spínač ABS, které nemám. Ale ještě tam mám přidaný jeden dole. V podstatě, když koupíš kterýkoliv kolébkový, tak na něj vyřízneš v nějakém plastu dírku (jde to i pájkou a nebo odvrtata a pilovat a pak ho tam jenom vmáčkneš a pěkně drží. Prodávají i podsvícené. Mrknu, jestli mám někde fotku, ale nejsem si jistej.
Fotku jsem našel. Ještě staré zapojení, jsou tam jen dva - na mlhovku a xenon (dálkou). Přibyl k nim ještě jeden na ledkové světla a mám je zaopojené jako denní svícení. Ten poslední vypínač je užší a přesně tam pásnul do díry. Kupovat ty chráněné a pouzdřené je nesmysl. Obyčejný vydrží několik let a stojí pár korun. Když odejde, vyloupneš ho a dáš tam novej. Za pár korun. Jen to chce mít díru přesně, aby ti tam nekloktal a nyvysouval se.
Medik přiložený následující obrázek:
[91.41Kb]
Upravil Medik dne 20.08.2013 19:26
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz