Tak jsem tam včera zajel. Škoda jen že ji nebudou mit letos na predvadecce.
Ale za me Dobrý. ....
Jo a co se tyče plexi shreku tak to na starý model nepujde dat. Dival jsem se na to a vypadaloby to i blbe. Ten plast ke kteremu je to prichycene je vetsi a u nas mmenší a byla by tam fuga. To lešení je uchycene na šroub na konzoli co drží budíky.
Jinak esa zbytečnost a kontrola trakce taky.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Shrek: detailne jsem dnes kontroloval rozdil v uchyceni hrazdy na klasicke osmistovce a na adventure a myslim, ze bez jakych koliv uprav plexisklo pujde pouzit... Mam to komplet nafocene
sedel jsem v patek v Inveltu na tom a vypada to DOBRE!
bude to mit brutal dojezd (cca 600-700km), ma to USD, 21ku vepredu, protiprokluz, rezimy...
plexi nutno vyzkouset.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mě se líbí sedlo a design nádrže. Plexi v praxi šílený, mám 186cm a vítr šel naprosto přesně do očí, zvedalo mi to helmu nahoru (měl jsem normální enduro se štítkem), takže jsem si musel sedat dozadu...
Motorka nám pořád chcípala v nízkých otáčkách a to samé se stávalo 20 dalším lidem co s F800GS Adventure (se třemi kousky - všechny fungl nové) jezdili finále GS Challenge. Asi děláme něco blbě, nevím...
Jak jsem psal v tématu o TA 2013 v Niedereschachu, tak jsme viděli tyhle motorky v offroadu a po třech jízdách byly dvě mimo provoz a pobitý tak, že to vypadalo jak kdyby se vrátily z rallye. Řídítka ohnutý do písmene L uprostřed v místě kde je uchycený kryt rukojeti, pomlácený plasty v nejširším místě nádrže, ulomená stupačka, všechny tři motorky měly po 20 jízdách řídítka zkřížený, jediná nebyla rovná. Na dvou motorkách prasklý plexi v délce asi 10cm ve stejném místě.
Je fakt, že nikdo z těch lidí na F800GS nejezdí, takže to byly pro ně nové motorky ale nebyla to masakrální trať. Dost to nechápeme.
1. ANO F800GS pokud na ni nejezdis tak ty nizky otacky jsou problem a me to dela dodneska casrtecne problem např. pri klickovani mezi gumama atd , proste takova ta jeman prace a pomala, musi se s tim plynen a spojkou clovek naucit, ALE kamarad co sme ho o vekendu potkal rikal , ze prave vy v TT jste mu doporucili zmeni retezovyho kolecka a dost to pry pomohlo, ted si musim spomenout jestli o jeden zub min nebo vic , ale chystam se na to taky
2. poredpokladam ze ulozeni riditek je steny, silenblok a hlinikova trubicka a ANO staci malej pad a riditka se vyhnou , ale hne se to v ulozeni a ne riditka , takze povolit a srovnat a jedes hned jak z novyma, prihnejhorsim se to da srovnat i rukama , potrebujes trocha vic sily, ale jde to, neni to idealni ale sem to dela ted o vekendu taky
3. to plexi me mrzi cekal jsme ze bude lepsi a neco vydrzi, to GIVI co sem mel sem do neho mlatil dost a drzelo dobre , asi stejne pujdu do Desierta, ale az nasetrim
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek: hele ty řídítka byly fakt ohnutý a ne že se to hnulo v uložení. Bylo to uprostřed té větve, ne uprostřed řídítek. Asi to byly fakt blbý pády přímo na to řídítko, nevím..
Ty druhý se ohly po pádu ve výjezdu do takovýho kopíčku, ale myslím že tam bylo kamení, tak asi o kámen.
Byly to všechno seriový motorky se sériovými rozetami atd.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
No tak ze by spatna varka riditek ja uz padl vickrat a vzdy to bylo jen v tom ulozeni , jednou to bylo i v 50km/h ale celkem do mekyho
Jo jestli to byly seriovky maji tam seriovy kolecka , a ver ze stim je to mazec uz sem se to trocha naucil , ale beztak mi to ted o vekendu kdyz sem klickoval mezi gumama taky zdechlo a padl sem
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Jinak to plexi mě trošku taky zklamalo - že nejde vůbec nijak nastavovat a hlavně jak to ****ně trefili přímo do obličeje. Zase sedátko je příjemný překvapení.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Z toho plexi som bol fakt aj ja veľmi sklamaný, vyzerá moc dobre,ale nefunguje, čo je ozaj škoda. Ale som rád že som nemal taký zlí pocit z plexi len ja, ale aj Tomáš.