Taky telky od Sharpu jsou perfektní..Super výbava,luxusní kvalita a nejsou to žádný ušmudlaný Korejci ale Japonci..A ještě mají nejmodernější fabriku na výrobu panelů na světě..U nás je bohužel reklamama přetluče Samsung a pod.ale jinde ve světě je to špička..
per aspera ad astra
LG neni usmudlana Korea, ale Jizni Korea..to je velkej rozdil..
Jinak souhlas, Sharp ano, ale ne ukor ceny, pokud ma mit stejnou vybavu jako Jizni Korea a Madarsko.
Koupil jsem před x lety právě Sharpa za bambilion. Televize po roce začala trochu pískat. Ne moc, ale slyšet to jde. Reklamoval jsem to a poslali mě k šípku. Už nikdy více.
Nahoda.. bohuzel muze se to stat uplne u vseho.
A bohuzel je i takova doba, ze skoro nemas sanci chtit po servisu to, co ti patri.
Ja takhle reklamoval v A3 sportu znackovy drahy boty, kde byla vyrobni vada nad slunce jasna a stejne jsem nepochodil.
Jasně, ale za tu nenáhodu jsem si připlatil řádově desítky tis. Kč. Kdyby to začalo dělat LG za pár švestek, nadal bych si do spořílků a tím by to skončilo. Ale když přihodíš 40% ceny navrch, aby tomu tak nebylo, tak Tě to prostě krkne.
Určitě není Korea jako Korea ale ty mnohaleté zkušenosti a preciznost Japonska nenahradíš pár lety sice usilovného nakupování patentů a levné pracovní síly..Toť můj názor..
Například zrovna na Ťamťung nedávno prasklo že falšoval zprávy o prodeji teď přesně nevím jakého produktu..Podle nich byl prodej obrovský ale ve skutečnosti byl ztrátový..A pak jim věřte..Nehledě na to že lžou i v parametrech u svých produktů..A to jsou fakta
per aspera ad astra
Známej má velkou prodejnu elektro a prostě říká, že by nejradši Samsung ani neprodával ale že lidi to chtěj, jak je to cool ale taky to nejvíc odchází... Což se u panasonicu nestává... a jen z mého okolí vím minomálně o 3-4 televizích Samsung co odešli - buď kompletně nebo např. vady obrazu (např. na bílém ledě problikává růžová v takové míře, že na to jde sotva koukat atd... a to je rok stará tv...)
Osobně bych o ničem jiném než o LED TV od Panasonicu neuvažoval. Nejsou tenké jak ty samsungové, takže má alespoň slušnější zvuk.. jsou obykle tak o 10-15% dražší ale vydrží - mám doma 12 let starý Panasonic HDD/VHS/DVD rekordér a pořád funguje... digitalizuje VHSky z dovolené lépe než většina ripovacích karet...
Upravil HonzaGS-SV dne 27.05.2014 14:28
HonzaGS-SV napsal:
Známej má velkou prodejnu elektro a prostě říká, že by nejradši Samsung ani neprodával ale že lidi to chtěj, jak je to cool ale taky to nejvíc odchází... Což se u panasonicu nestává... a jen z mého okolí vím minomálně o 3-4 televizích Samsung co odešli - buď kompletně nebo např. vady obrazu (např. na bílém ledě problikává růžová v takové míře, že na to jde sotva koukat atd... a to je rok stará tv...)
On ti taky asi znamej zapomnel rict, ze ma na Samsungu minimalni marzi. Taky ho nerad prodavam, ale lidi to chtej a spatny to neni. Obchodni politika je vec druha.
Kazdopadne se docela divim ty poruchovosti co pisete, ja mam na Samsung naprosty minimum reklamaci. To uz se vic sype LG, ale taky je to proad zanedbatelny procento.
Zetore vždyt tu televizi nepotřebuješ postav si místo ní do obýváku tvou naleštěnou KTM a až tě to nebude bavit tak at ti kolem ní tančí tvá draha polovička a žes to ty tak za tuhle radu ani nebudu nic chtít protože nejsem jako eman