vlastimil napsal:
Já bohužel jako obvykle nepřijedujímá mne hrůza z toho že bych tam osobně potkal spoustu lidí kteří zde dopisují a kromě toho nemám navigaci....
na to kašli,nikdy není tak zle aby nemohlo být ještě hůř??
a aspoň poznáš lidi jací jsou jinak než přes monitor...většinou je to uplně jinak..
Upravil czunik dne 29.07.2013 20:36
http://czunici.ra...
vypada to ze dorazim v SO po obede podle toho jak zvladnu rychel tu cestu za Stiavnice mozan jeste se mnou prijede Maty
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
vypada to ze dorazim v SO po obede podle toho jak zvladnu rychel tu cestu za Stiavnice mozan jeste se mnou prijede Maty
Rád Tě uvidím a máme spolu nějaké vyřizování...(neměj strach, je to v dobrém...)
Upravil hobr dne 29.07.2013 21:16
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Chlapi, jsme teď s Joem na dovolené, takže na net není čas. Případné dotazy sdělíme kdyžtak po následujícím víkendu. Jinak chatky na Radarce nejsou - pouze společné velké vojenské stany, kde se dá vyspat (spíše nevyspat). Další dotaz v PM jsem měl, jestli je vyjížďka nějak omezena počtem lidí - NENÍ. Já myslím, že nás pojede zase třeba okolo 20-ti. To se dá úplně v pohodě dát. Nemám moc společné vyjížďky rád, ale po zkušenosti z jarní enduroškoly na Radarce, kdy jsme se jeli projet a jelo nás taky okolo 20-ti (z toho spousta lidí, se ktarými jsem nikdy nejel) z toho nemám obavu - vše klaplo na 1, všichni stíhali a prostě bylo vše OK. Když nás bude víc, tak to taky nějak dopadne
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
V sobotu 10.8. se s Drákulou teoreticky vracíme z alpských šotolin směrem od Vídně, když budou všechny podmínky příznivé, možná se zastavíme... Rozdávaj se nějaké ceny? Kdysi jsem takhle dorazil na sraz BMW cestou z Rumunska, dostal cenu za nejvzdáleněšího účastníka a za nejšpinavější motorku...:-):-)
Upravil Ivan dne 30.07.2013 15:56
Bob napsal:
Toníku rád přijedu,počítej se mnou na vyjížďku + oběd 1 osoba,doufám,že pojede se mnou Eman + Medík ty si zase neber nějakej melouch
Náhodou zatím se držím a termím bráním zuby nechty Manažerka mého času se více méně těší, že Radarkou zakončíme již tak hektickou dovolenou.
Na Bobše mě už stačí jenom nasadit tankvak, abych si měl kam položit mapu Klidně můžeme jet zase v chumlu, ale to se musí sňatkovej podvodník zpomalit, bo jsem si poněkud osvojil kochací tempo
vlastimil napsal:
Já bohužel jako obvykle nepřijedujímá mne hrůza z toho že bych tam osobně potkal spoustu lidí kteří zde dopisují a kromě toho nemám navigaci....
Půjčím ti mapu. Taky nemám navigaci. A nebo to vem přes Prágl a můžeš jet s náma. Do Prahy vedou cesty všechny, nejde netrefit A tyhle akce nejsou zase tak masové, jak se zdají. Případné setkání s blbem nemusí být nevyhnutelné, leč při realizaci se dá použít a prožít třeba ze studijních důvodů. Nebuď srab a doraž.
Tonda napsal:
Waltr napsal:
Tondo budete tam mít Ostravar?
To je nějaká limonáda?
To je šampón. Ten horníci potřebují, když už nemají pívo Ale třeba překvapí, není to tak dávno, co jsme málem polkli šampón, co se tvářil jako rum
Upravil Medik dne 31.07.2013 10:26
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tonda napsal:
Další dotaz v PM jsem měl, jestli je vyjížďka nějak omezena počtem lidí - NENÍ. Já myslím, že nás pojede zase třeba okolo 20-ti. To se dá úplně v pohodě dát. Nemám moc společné vyjížďky rád, ale po zkušenosti z jarní enduroškoly na Radarce, kdy jsme se jeli projet a jelo nás taky okolo 20-ti (z toho spousta lidí, se ktarými jsem nikdy nejel) z toho nemám obavu - vše klaplo na 1, všichni stíhali a prostě bylo vše OK. Když nás bude víc, tak to taky nějak dopadne
Nedá se nasdílet plánovaná trasa dopředu? Mohlo by se to hodit pro odpadlíky z pelotonu
Nedá se nasdílet plánovaná trasa dopředu? Mohlo by se to hodit pro odpadlíky z pelotonu
Pořiď dobrého stopaře
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Půjčím ti mapu. Taky nemám navigaci. A nebo to vem přes Prágl a můžeš jet s náma. Do Prahy vedou cesty všechny, nejde netrefit
Máš tam chybu, všechny cesty vedou do Říma...
To jen Pražáci mají takový náhled na svět..
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Medik napsal:
Půjčím ti mapu. Taky nemám navigaci. A nebo to vem přes Prágl a můžeš jet s náma. Do Prahy vedou cesty všechny, nejde netrefit
Máš tam chybu, všechny cesty vedou do Říma...
To jen Pražáci mají takový náhled na svět..
Nakonec, co ti brání jet do Prahy přes Řím?
tomtom napsal:
No nemyslel jsem zrovna sebe ale ty by sis mohl tužkou nakreslit do mapy kudy kam
To náhodou dělám. Jen je mě líto map a tak si to čárám na šmírák