Barborina napsal:
Tak já jen rychlofku k židlím z Lídlu (třeba někomu pomůže při rozhodování), po koupi,vybalení a poskladání je prvotní dojem po usednutí zklamáním, sédák je krátký tak sezení je takový neuvolněný možná až křečovitý (ale nikdy jsem na podobný židli neseděl tak třeba to u takových židlí je), jináč ale, přijela nám návštěva a já si sedl na rozloženou židličku a zhruba po hodině se přistihl jak sedím a neřeším jak nepohodlná ta židle je, tož tak, já jen že židle je pohodlná jak moc chceme a co po ní chceme, já si ji nechám, na to moje cachtání ....
Tak si říkám, proč si motocestovatelé kupují na motorku židle a když, tak proč v Lidlu. Třeba karavanisté kupují venkovní nábytek do svých domů na kolech převážně značkový, kvalitní a drahý, prostě aby byl komfortní a dlouho vydržel. Je ale fakt, že jim nezáleží na váze a velikosti...
Kdysi dávno, když jsme jezdili do Rumunska 2-3x ročně a spali pod širákem nebo plachtou mezi motorkami, kamarád Zámek přitáhl skládací rybářské židle, s opěradlem a loketními opěrkami, kde byl držák na flašku. A že prý se to dá napříč na zadní sedadlo a ani to nebude přečnívat přes obrys hliníkáčů. Vezli jsme je jednou, každý večer někde na louce seděli v židlích, pohoda, ale přesto už jsme je pak nikdy nebrali, nevím proč a raději seděli jako dřív na kládě, šutru, dece nebo sundaném kufru. Později jsem začal vozit lehkou drátěnou stoličku s plátěným sedákem, dost nízká, ale vejde se všude a vydržela 8 let než se rozpadla. Drákula má tu samou a používá ji, ale přiznám, že pro mne je ideální sundaný kufr - bytelný, nic navíc nestojí ani neváží a sundaný je dřív, než z něj vyndám stoličku...
Ivane, mám tu původní verzi z USA a jsem s ní spokojen. Vozím ji na moto, ale i autem, když jedeme se synem na kolozávody a spíme v Sharanu, pak se mi její malé rozměry hodí (v autě mám většinou dvě kola, různý kraviny na kola a ještě tam spíme). Sedíš si na pohodu u auta, na zemi vařič a žádný problém. Na kufrech jsme seděli jednu dovču, ale pak jsem to vyměnil za tyto stoličky a kufr/ry slouží jako stolek. Za mě jsem plně spokojen. Ty z Lidlu jsem neviděl/neměl v ruce, ale jak bylo uvedeno, více materiálu (plastového ve spojích) taky přeci nemusí být zárukou bytelnosti, záleží na jeho pevnosti/křehkosti atd.. Uvidíme jak kolegům židličky vydrží ;o).
www.jantruhlar.cz
Ano Ivane máš pravdu, koneckonců jsme leckde seděli i spolu a co pamatuju tak takový druh výbavy jsme na našich cestovatelských začátcích nepotřebovali, přiznám se, já jsem je koupil z několika důvodů a nejsou primárně určené jen pro moto, mám též velké rodinné auto s kterým v rámci možností také cestujeme a tudíž je využiji i jinak, a co se týče kvality výrobků z Lídlu ? Zpravuji rodinný dům a když se mi pokazilo nářadí které jsem potřeboval tak při finančních možnostech a náhodě (zrovna byla v nabídce) koupil z Lídlu drážkovací frézu, nyní už mám 3 el. nářadí z Lídlu a zatím prošli zatěžkávací zkouškou na mé stavbě i mých přátel. Nikomu nic nenutím, i já ctím a uznávám značky ale toť jen má malá zkušenost. Na to moje cachtání.....
Ivane, i já mám taky hodně věcí z Lidly a fakt si nemůžu na nic stěžovat, na domácí kutění všechno dlouhodobě funguje, samo že na profi použití bych hledal lepší značky, a tak to mám i s tou židlí, vemu jí 2-3x za rok někam autem
říkám si hurikán
WanChuan napsal:
Tak z toho bych se chtěl zvedat -)))
Wan-Chuan
KRLESS!!!
V pohodě né - na bok na čtyři a postavit - tedy pokud nejseš společensky unaven. V tom případě pouze na bok a lehnout.
Upravil rusak dne 26.08.2016 10:11
R 1100 GS
Hola hej, chci koupit skladaci kresilko. Chci aby melo operku a chci aby bylo relativne pohodlne a sbalene aby bylo sikovne ,,male".
Co kdo pouzivate? Dekuju
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.