Je to celkem jedno v kolik se ti to hodí my tam budem viděl bych cca 9-10 dopol.
Náměstí klidně může být. Napište čas a je to daný i kdybych tam měl být sám, podle motorek by to asi šlo snad jich tam tolik nebude aby jsme se našli. A pokud někdo znáte pěknou cestu s výhledem a tak klidně můžete nás provést moc to tam neznám.
Upravil Piky dne 30.08.2007 17:11
R1150 GS Adventure
ještě mě napadlo-nevím kolik vás bude,ale jestli nevíte kam hlavu složit,tak by šlo založit stanové tábořiště u nás na zahradě.Mohli bychom zapálit oheň,dojít do hospody pro pivo,atd.A ještě je u nás v dědině chovatelská výstava,což by vás asi nezajímalo,ale je spojená s výstavou stabilních spalovacích motorů.
Poslední závod MČR dragsterů 2007http://www.sporto...ok=0&text=ja mam jasno jedu tam
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Hele holube by mě zajímalo, jestli si někdy neco v těch chotusuicích koupíš nebo jestli tam jezdíš jen tak? Ale jezdíš tam často co?
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Luboss napsal:
ještě mě napadlo-nevím kolik vás bude,ale jestli nevíte kam hlavu složit,tak by šlo založit stanové tábořiště u nás na zahradě.Mohli bychom zapálit oheň,dojít do hospody pro pivo,atd.A ještě je u nás v dědině chovatelská výstava,což by vás asi nezajímalo,ale je spojená s výstavou stabilních spalovacích motorů.
Dík za nabídku je velice lákavá ale zajedem někam do kempu, kolik nás bude ještě nevím počasí je u nás tak porůznu a někteří se bojí zimy a vody
R1150 GS Adventure
Já teď nemám na čem jezdit bo Helmut už má jinýho tatínka.A tak kam v sobotu?Já bych jel do raichu pro 1150.Nepojede někdo,nemá někdo kontakt?Německy si umím říct tak o pivo,tak mě je mobile i s motoscoutem k ničemu.abbe
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
abbe: pokud to myslíš vážně, mám kámoše co mi vozí motorky, auta z německa. Za kompletní servis si bere tušim 12litru + cena za naftu. Kompletní servis = ukážeš fotku, za 14 dní máš přihlášené moto na českých značkách v garáži bez jakékoli starosti. Většinou usmlouvá cenu, umí dobře německy, takže to vlastně 12 litrů ani nestojí ... Je spolehlivej a šikovnej.
jarax.Škoda,že ses neozval dříve.Tuto službu bych využil.Ono půjčit si panvágl,vzít dovču,někdo to musí domluvit,někoho sebou,teď strach jak to dopadne,benzin zaplatit,dovozovou STK 1000kč,čistopis 2000kč,tak do 12 000kč moc nezchází,a jestli motorkám rozumí a umí sehnat eura za slušnou cenu,tak není vo čem mluvit.
Dík za nabídku,ale už mám.abbe
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW