UPŘESNĚNÍ SRAZU V HRADCI KRÁLOVÉ:
Po dohodě s Vacis bude sraz v pátek 22.8 v 17:00 na daném místě (viz URL - benzinová pumpa ESSO), čekáme do 17:30 a následně hlásíme odjezd po silnicích "druhé třídy" směrem na sraz
Pro ty co pojedou od Prahy ke kruháku nahoře (rovně na Náchod, doleva nahoru na Jičín) - ať sjedou doprava na Hradec a otočí se na penzínové pumpě po směru jízdy (JET) do protisměru. Jestli někdo neví kde to přibližně je, ozvěte se mi na ICQ (UIN 2474304) a nebo PM tady, domluvíme detaily.
Jop - technická, jedu s manželkou, tudíž si nejsem jist jak budu schopný zvládnout sobotní offroad vyjížďku, snad to někdo plánoval i s ohledem na tanky
Best-Lucie napsala: Čáááj Hehe, tak oznamuji svoje zmrtvýchvstání a nahlašuji se, že zavítám v sobotu večír. Ale až fakt večír. Máme rodinnou oslavu a dřív jak v osm se nevypařím. V pátek nemůžu, jedu si pro motorku do Hrobu a přijedu o pár kilo těžší Tak ne, že se zlískáte už v pět, žejo , Staňko s Batmanem. Abyste mě pak vůbec poznali!
Lucie-Bestie... ty nevíš, že gentlemani před 17 hodinou ZÁSADNĚ nepijí?!?!?!
Uf - ještěže nejsem gentleman! Tak si pospěš! Přilívej rodině do vína vodku a budeš moct vyrazit i dříve....
Lucie napsal:
Čáááj Hehe, tak oznamuji svoje zmrtvýchvstání a nahlašuji se, že zavítám v sobotu večír. Ale až fakt večír. Máme rodinnou oslavu a dřív jak v osm se nevypařím. V pátek nemůžu, jedu si pro motorku do Hrobu a přijedu o pár kilo těžší Tak ne, že se zlískáte už v pět, žejo , Staňko s Batmanem. Abyste mě pak vůbec poznali!
Tak jsem dneska dotah 3 lavice ke stanum,aby bylo kde sedet,kdyz nahodou nebudem v hospode.A taky jsem se pokousel o hrabani sena,ale to me moc nebavilo.Ona je ta trava dost krizova,tak to stejne nema cenu.A jak by rekl Alda:Vetsina z nas ma rada outdorovy styl zivota,tak takove malickosti resit nebudem.Jo sprchy jsou celkem 2 dohromady pro pokoje i stany.Vzhledem k tomu,ze u Aldy jsem nemel cas pouzit sprchu ani jednou,tak to snad nebude problem.A tece tam potok.
Jo v patek odpoledne nedoporucuju dojizdet hradeckou dalnici az do konce.Jsou tam dvoje ucpany semafory.Muzete sjet na Nove mesto a po stare hradecke,nebo sjet na Nechanice,jet smerem na ne a az budete krizovat starou hradeckou,tak doprava a jet po ni.Nebudou jezdit kamiony,je to tam v poho,a dojedete bez semaforu az do Hradce.Konec dalnice je nedodelanej a v patek kapacitne nedostacujici.Ale mate motorky tak si nejak poradte!
Upravil vevis dne 21.08.2008 22:14
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Vevisi, ja se omlouvam, ale tuhle akci vzdavam. Vsichni si to uzijte, za 14 dni pevne doufam prijedu...
V zasade mi totalne rozes*ala program autoskola kdyz mne nenapsali na dohodnutej termin, takze AZ TED utery si jedu na 80% pro osmikilo.
A protoze se mi to ukrutne nehodi tak vikend budu muset zavenovat praci a priprave.
Mozna bych se ale stavil nekdy na projizdku
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Killingman napsal:
UPŘESNĚNÍ SRAZU V HRADCI KRÁLOVÉ:
Po dohodě s Vacis bude sraz v pátek 22.8 v 17:00 na daném místě (viz URL - benzinová pumpa ESSO), čekáme do 17:30 a následně hlásíme odjezd po silnicích "druhé třídy" směrem na sraz
Pro ty co pojedou od Prahy ke kruháku nahoře (rovně na Náchod, doleva nahoru na Jičín) - ať sjedou doprava na Hradec a otočí se na penzínové pumpě po směru jízdy (JET) do protisměru. Jestli někdo neví kde to přibližně je, ozvěte se mi na ICQ (UIN 2474304) a nebo PM tady, domluvíme detaily.
Jop - technická, jedu s manželkou, tudíž si nejsem jist jak budu schopný zvládnout sobotní offroad vyjížďku, snad to někdo plánoval i s ohledem na tanky
TO kilingman: Nevím, jestli mi dají volno v práci, ale jestli ano taky se přidám. Kudy pojedete? Nešlo by to domluvit po telefonu? Díky
Lucie napsal:
Čáááj Hehe, tak oznamuji svoje zmrtvýchvstání a nahlašuji se, že zavítám v sobotu večír. Ale až fakt večír. Máme rodinnou oslavu a dřív jak v osm se nevypařím. V pátek nemůžu, jedu si pro motorku do Hrobu a přijedu o pár kilo těžší Tak ne, že se zlískáte už v pět, žejo , Staňko s Batmanem. Abyste mě pak vůbec poznali!
Randolf napsal: Copak copak, ze by vybavicka Grave?
Jasněže Grave! Od "hrobníka".... Už jsem zvědavá, jak vypadají, jestli by třeba slušely Dakárkovi.... Já viděla jen ty "mega", co má Batman na Mandelince a ty jsou fakt SUPER!!!
Takže Best-Lucie: né že je v sobotu necháš doma!!!!! Chci je vidět!!!
Upravil joni dne 22.08.2008 09:15
No paráda Ještě, jsou povolený baťůžky? ..a je popřípadě volný ještě nějaký to vnitřní spaní? Pojedu totiž od Prahy a nechce se mi moc zajíždět domů pro stan, natož netuším, kam bych si ho na motorce dal ..no a když mě nepodržej moc dlouho v robotě, budou dveře prvnímu srazu a raní kocovině s Váma dokořán otevřené
Upravil lullu dne 22.08.2008 10:02
Batuzky povoleny musej bejt, bo ja toho svyho doma nenecham.
Jestli to teda dopadne podle ocekavani, psal jsem vevisovi ze mam v haji zada, dneska uz je trosku lip tak pevne doufam a verim, ze aspon so - ne dorazim.
Nene. Pred 8mi lety to byla TV, to ses trefil. To bylo ale hodne zly, 2 mesice jsem se nehejbal.
Tentokrat jsem se nejak blbe hnul pri cisteni motorky (uz na ni kaslu), krup a pruser. Ale neni to tak zly, v sobotu prijedu ikdybych mel jet celou cestu ve stupackach!
Takze se dneska moc nevozer at mas zitra naladu :-)
hele Randolfe... co je zajimave, ja tam mam Anakee...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
zdar, je tady nekdo z Brna a okoli, kdo se tam chysta v sobotu (asi az po obede)? Predpokladam, ze ubytovani uz volny neni, takze bych se tam otocil aspon na chvilu. Bohuzel jsem to nemohl planovat, bo jsem mel moto v servisu :-(