Když jedu plechovkou, taky na sebe nemáváme s každým protijedoucím řidičem. Proto mi i na motorce připadá mávání na každýho jednostopáka trochu divný. Nejsme sekta bratří a sester. Radši koukám na silnici a věnuji se řízení. Ovšem pokud vidím pěknýho veteránka, stejnou motorku na který sedím a nebo malorážky (ti z toho mají upřímnou radost), tak si mávnu rád, ale jinak je mi šumák, jestli ten co jede naproti náhodou nezapomněl na mě mávnout, to opravdu neřeším a je mi jedno jestli to je zmrzlina, prašivka nebo cokoli jinýho. Tož tak to je no ni?
oblečte si na motorku kozy a minisukni, pak vám při problému zastaví každý))
zdravím, letos mě překvapilo, že se zdraví taky kabrioletisti...
pod trvalým dohledem
Zdraví se aji Alfisti,Volvisti (většinou teda se starejma dobrejma krabicemi,né ty dnešní plečky), BMW E46 a E39 a dřív se zdravili dodávkáři s Mercedesama. Toť moje zkušenost...
Motorky zdravím pořád,furt mám na paměti,jak mě to dělalo před 20ti lety radost,tak to posílám dál.
Upravil Vikec dne 30.08.2018 15:31
Před měsícem jsem jel domů a ve vedlejší vesnici si to na poli valili dva malí špunti, každý na svém stroji. Bylo jim tak max 6 let. Mávli na mě, já na 1150gsa a když sem zvednul ruku, tak se úplně rozářili a začali za to víc tahat. Taky mně to zahřálo u srdíčka, jak pookřáli.
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
vsezved napsal:
Před měsícem jsem jel domů a ve vedlejší vesnici si to na poli valili dva malí špunti, každý na svém stroji. Bylo jim tak max 6 let. Mávli na mě, já na 1150gsa a když sem zvednul ruku, tak se úplně rozářili a začali za to víc tahat. Taky mně to zahřálo u srdíčka, jak pookřáli.
Tak tak, mládež potřebuje podporu a člověja to zahřeje taky :-)
Jinakl takové to zdravení jsem prvně zažíval jako kuk, když jsme s mámou proháněli naší feldu. Feldy se vzájemně zdraví počítám dodnes, i když už ji jen potkat je opravdu vzácnost.
Škoda, že nám ji ukradli. Ale těch pár let, co jsme jí měli (předtím naše první auto byla octavia super) bylo krásných. I když jsem jí pomačkal blatník o plot. Ale to mě bylo 12, tak to se dá omluvit :-D
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik - byl jsi už tenkrát "pod vlivem"?
Myslím při té bouračce..
(Jen jsem se blbě zeptal...)
Upravil hobr dne 30.08.2018 19:22
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Krapet tuhle debatu nechapu. Zdravim vsechny motorkare protoze predpokladam ze maji stejny konicek a maji srdce pro motorky. No a pokud to tak neni tak jejich probrem. Ja budu zdravit vzdycky.
Ono uz doma mi rikali ze zdravit je slusne
Pája
paja1 napsal:
A "navážet" se do prezidenta, který byl řádně zvolen podle zákonů ČR je taky "slušné"?
Upravil hobr dne 30.08.2018 20:21
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
paja1 napsal:
Krapet tuhle debatu nechapu. Zdravim vsechny motorkare protoze predpokladam ze maji stejny konicek a maji srdce pro motorky. No a pokud to tak neni tak jejich probrem. Ja budu zdravit vzdycky.
Tak opatrně, byl jsem svědkem jak týpek mával tak vehementně až skončil v kukuřici. Naštěstí škodu utrpěli pouze zemědělci
Já osobně jezdím skoro celý rok a povětšinou zdravím. Pokud někdy mám plné ruce práce, tak se na to raději vykašlu a jen pokynu hlavou, takže tímto se vyhýbám kukuřici.
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
paja1 napsal:
A "navážet" se do prezidenta, který byl řádně zvolen podle zákonů ČR je taky "slušné"?
zvolenost neznamená nekritizovatelnost. ta doba už byla.
Souhlasím, ale slušně.
hele at si rikaj co chtej. Nevhodna vulgarita imho urazi predevsim autora toho komentare...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
paja1 napsal:
Tak opatrně, byl jsem svědkem jak týpek mával tak vehementně až skončil v kukuřici. Naštěstí škodu utrpěli pouze zemědělci
Tak to je ještě dobrý. Já jsem viděl před pár lety na čerpačce, jak mával jeden chopperista, až skončil v kufru superba a to už taková pr.del nebyla... ale pozdravil... byl to srdcař a slušňák
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
hobr napsal:
Medik - byl jsi už tenkrát "pod vlivem"?
Myslím při té bouračce..
(Jen jsem se blbě zeptal...)
Kdepak, to jsem se teprve rozchlastával. Ono to bylo tím, že felda stála celou zimu (sebrali nám OTP za utrženou zástěrku a špinavý motor) a já ji posouval kvůli blokovému čištění a ono to řízení přes zimu krapet zatuhlo, cítil jsem, že zatáčku nějak nemám sílu dotočit, tak jsem dupnul na brzdu a on to byl plyn Od té doby už jsem se nikdy nespletl :-D
Sprátelený mechanik vyklepal blatník, našrouboval novou zástěrku a já měl o víkendu s arvou a kýblema vody o zábavu postaráno. A jezdilo se dál až.....zbyla jen zimní střecha. Tu jsme po pr letech prodali. A ještě náhradní nárazník.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Já osobně zdravím už jen když dotyčný pozdraví první.Jinak první už nezdravim,protože když pozdravím jako první a dotyčný neopětuje,tak sem akorát vytočenej.
Takže asi tak.
BMW R 1200 GS Adventure
Taky názor.... podotýkám, že jezdí jinou značku.... já zdravím (pokud můžu) každýho a pokud to nejde, tak kývnu hlavou na pozdrav... jestli mne někdo pozdraví, nebo ne mi je jedno - neřeším to.... nemusel ne třeba vidět, když se řítil svou závratnou rychlostí (pro někoho je i 80kmh neskutečná rychlost) v protisměru a měl co dělat, aby se na tom udržel..
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...