Selver napsal:
Myslíš Pánov u Hodonína? Jestli je to on tak vzhledem k tomu že jsem byl nucen tam lítat s blembákem, lopatkou a samopalem tak moje dojmy nic moc...
presne ten. skoda, ze jsi tam tenkrat nemel 1150, urcite bys na to misto mel lepsi vzpominky. kdyz se budes nekde kolem pohybovat, dej vedet, muzem zajet.
jinak vidim, ze jsou tady kvalitni lustici, takze uz zhruba vime kde budem. a super, tim smerem jsem byl kdysi jeste na rf, rad se tam zase podivam.
Peacemaker napsal:
[quote]Selver napsal:
Myslíš Pánov u Hodonína? Jestli je to on tak vzhledem k tomu že jsem byl nucen tam lítat s blembákem, lopatkou a samopalem tak moje dojmy nic moc...
presne ten. skoda, ze jsi tam tenkrat nemel 1150, urcite bys na to misto mel lepsi vzpominky. kdyz se budes nekde kolem pohybovat, dej vedet, muzem zajet.
Já se tam pohyboval po svých v přijímači a pak transportérem ve výcviku takže si to s géesem dovedu představit. Chtěl jsem se tam stavit minulý týden cestou z maďarska abych to po tolika letech shlédnul, ale pak mi to časově nevyšlo.
vevis napsal:
Slatinany.Mesta Hradec a Pardubice,pivo Pernstejn,Orlicke hory,reky Ticha a Divoka orlice.
Naprosto špičková odověd. Máš obrovskou jedničku. Takže oblast kde bude sraz jsou Východní čechy. No a večer se podiváme na okres v kterén se to bude odehrávat.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Jestli ten týden opravdu pojedu do švajcu,budu to mít tedy z ruky....
Dozvím se přesnou oblast tak týden dopředu,bo pak už nebudu online???
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
vevis napsal:
Slatinany.Mesta Hradec a Pardubice,pivo Pernstejn,Orlicke hory,reky Ticha a Divoka orlice.
Naprosto špičková odověd. Máš obrovskou jedničku. Takže oblast kde bude sraz jsou Východní čechy. No a večer se podiváme na okres v kterén se to bude odehrávat.
Zase tak špičková nebyla, ještě ti tam chybí Helenka Vondráčková tímto tu našé slavici zdravim
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Nechybí. To jsou ty Slatinany. Jméno jsme už věděli, tak si myslim, že to je stejně super. A taky jsem si Vevise prověřil a zjistil jsem, že Machov je nedaleko odsud. Tak proto ty odpovědi.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Cycli napsal:
Nechybí. To jsou ty Slatinany. Jméno jsme už věděli, tak si myslim, že to je stejně super. A taky jsem si Vevise prověřil a zjistil jsem, že Machov je nedaleko odsud. Tak proto ty odpovědi.
aha, no jo, to sem si akorát blbě pročetl historii vzkazů, tak se omluvuju
PS: ale Helenku stejně zdravim a přeju jí všechno nejlepší k dnešnímu svátku
Upravil falcons dne 18.08.2008 13:18
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Autobusy jsou Karosa/Iveco (co já vím jak mají ty akcie :-) a SOR Libchavy, jedna fabrika je ve Vysokým Mýtě a druhá v dědince Libchavy a okres je to Ústí nad Orlicí. Cycli, co Ty na to??
Upravil NP dne 18.08.2008 20:33
Karosa a Renault byla jedna firma. Ted je Karosa s Ivecem nebo s kym. Střídá se to jak ponožky. S okresem máš pravdu. Schválně kdo uhodne tu druhou firmu na autobusy. Je česká.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Cycli, já jsem to už zeditovala a obě firmy jsou už teď správně, neb doba, kdy nám tam páni inženýri ukazovali jak tvořej bus je už pár let zpátky, a to byl holt ještě Renault.
Cycli napsal:
Karosa a Renault byla jedna firma. Ted je Karosa s Ivecem nebo s kym. Střídá se to jak ponožky. S okresem máš pravdu. Schválně kdo uhodne tu druhou firmu na autobusy. Je česká.
Firem, co vyrabej autobusy znam hodne, ale nejsou cesky (Honda Goldwing, Yamaha FJR, BMW LT,...)