Ano mylis sa. Da sa tam dat kombinacia vela map az do uplbeho zaplnenia pamäte
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Diky za info. Protože návod co jsem dostal v krabici je víc než žalostný, tak nemám dost informací. Mapy musím koupit a přes program podobný POI loaderu tam nahrát?
Tak nejak. Ale kontaktuj Tomase z TT on delava bezva seminare ogladom garmin navigacii. A dost dobre to tam popisuje ako na to
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
marda napsal:
Zdravím vespolek,chlapi co dělám blbě,BMW Navigator5+Interphone F5MC neslyším nic u přehrávání hudby přes media player s navigace .Vše spojeno, spárováno,zvuky tlačítek a mluvení z navigace normálně slyším,ale přehrávání hudby ne.Media player normálně jede ale neslyším nic..Co s tím mám dělat?Přehrávání hudby s telefonu jelo normálně v F5tce.
Ještě dodám že přeskakování na následující skladby pomocí F5MC funguje,na displeji navigace normálně vidím jak skladba přeskočila ale slyšet nejde nic..
Nejde. Čeká se na nový BT firmware do navigace. Neřešitelné dokud to neopraví. Není to pouze problém F5MC.
Všechny zdravím a zajímalo by mě zda se něco změnilo na kompatibilitě F5MC s BMW Navigatorem V a media playerem? Buď dělám něco špatně a nebo to pořád nefunguje...
Zvuk z navigace slyším, ťukání na displej taky, ale hudba nic...
Ahoj,
Je v niečom 590-ka lepšia než nav V? Má zmysel odmontovať orig. držiak a nahradiť to celé 590-kou?
Spolupracuje bmw nav V s MapSource?
Dík
Upravil gete dne 28.04.2015 22:04
590tka ma lepsi display,väčšiu vnutornu pamät. Podporu garmin kamery a snimacov tlaku pneu. Ale zase ma absenciu obladania z LC
marda napsal:
Zdravím vespolek,chlapi co dělám blbě,BMW Navigator5+Interphone F5MC neslyším nic u přehrávání hudby přes media player s navigace .Vše spojeno, spárováno,zvuky tlačítek a mluvení z navigace normálně slyším,ale přehrávání hudby ne.Media player normálně jede ale neslyším nic..Co s tím mám dělat?Přehrávání hudby s telefonu jelo normálně v F5tce.
Ještě dodám že přeskakování na následující skladby pomocí F5MC funguje,na displeji navigace normálně vidím jak skladba přeskočila ale slyšet nejde nic..
Nejde. Čeká se na nový BT firmware do navigace. Neřešitelné dokud to neopraví. Není to pouze problém F5MC.
Všechny zdravím a zajímalo by mě zda se něco změnilo na kompatibilitě F5MC s BMW Navigatorem V a media playerem? Buď dělám něco špatně a nebo to pořád nefunguje...
Díky
Minulý čtvrtek jsem o tom mluvil s produktovým manažerem OEM divize Garminu. Bohužel oni jsou v tomto případě jen OEM výrobce, to znamená - dělají to, co si přeje jejich zákazník a tím je BMW. Až si bude BMW přát, aby BT fungoval tak, jak funguje na Zumu 590, tak to udělají (moduly jsou identické). Ale oni měli jiné požadavky a BMW nejspíš jiné značky interkomů nezajímají. Prostě dokud nepřijde požadavek BMW Motorrad, že mají zajistit funkčnost takovou a takovou, tak nic měnit nebudou. Každá změna firmware, každá úprava v menu - všechno schvaluje BMW. Reálné to moc není, byť mají Interphone F5MC k dispozici (od nás - v USA není Interphone vůbec rozšířený).
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Když si přečteš FAQ u Navigatoru V, tak je tam specificky uvedeno:
Is it possible to use Bluetooth communication systems from other manufacturers with the BMW Motorrad Navigator V?
Yes, this is fundamentally possible, but there is no guarantee that it will work perfectly at all times. For optimum functionality, the use of a BMW Motorrad communication system is recommended.
Je možné použít Bluetooth komunikační systém jiných výrobců s BMW Navigatorem V?
Ano, v zásadě to možné je ale negarantujeme že to bude vždy perfektně fungovat. Pro optimální funkčnost doporučujeme používat BMW komunikátor.
Díky
Nemam F5MC, tak budem mozno trochu mimo, ale na komunikatore od Nolanu (B4 N-com) musim najprv zapnut A2DP, az potom mi ide prehravat hudba z Navigatoru V. Ak nemam zapnute A2DP, tak vsetko funguje ako popisujete. T.zn. pocujem vsetky navigacne povely, odozvu ked tuknem na displej, telefon atd. Hudbu z Navigatoru V ale nie.
Ked zapnem A2DP tak vsetko funguje ako bez A2DP az na to, ze mozem pocuvat aj hudbu.
Supi: na F5xx je A2DP zapínané automaticky (na přání připojeného zařízení). Pokud to připojené zařízení v profilech podporuje A2DP audio, tak mu F5xx odpoví, že to umí ale blbne jim právě to přepínání profilů, takže F5xx neví, že má jet v A2DP.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tak začínám bojovat s Navigatorem V, Interphonem F5MC a Samsungem S4. Telefon s interphonem funguje dobře, co dobře - bezchybně! Má to jen jednu vadu, když jedu na mašině tak jsem chtěl telefon obsluhovat přes Navigatora. Přidal jsem tedy třetího do party. A tady nastávají výrazné komplikace.
1 z navigatora slyším pípání když ovládám klávesy, ale už ne hlasové pokyny z navigace, o MediaPlayeru ani nemluvím - není slyšet taktéž.
2 Dokážu přes Navigátora hovor přijmout pokecat si a hovor vypnout, nezobrazuje se mi ale jmenný seznam z telefonu, jen číslo volajícího. Pokud si chci zavolat a ovládat telefon přes Navigatora tak to už nejde.
Mám telefon spojený přes BT s Navigatorem a zároveň s F5MC. Navigatora s telefonem a také s inerphonem. Takže takový pěkný trojúhelník.
Když mám telefon spárovaný přes navigatora do interphonu tak sice na navigaci vidím jméno volajícího, hovor přijmu, ale navzájem se neslyšíme, stejně tak neslyším hlasové pokyny z navigace ani z mediaplayeru.
Slušně řečeno - jsem nas..ný. Není tu někdo kdo by mi poradil, musím něco dělat blbě, ostatním to přeci mimo mediapleyeru funguje, nebo ne?
Honda Africa twin 750 (1992), BMW R1200 GS Adventure (2015)
ousek napsal:
Tak začínám bojovat s Navigatorem V, Interphonem F5MC a Samsungem S4.
...
Za svuj vztah ke korejskym kramum se nestydim, ale necham averzi vuci nedodelkum stranou (pekne rypnuti ze?). Pouzivam uspesne Garmin 390, Interphone F5MC a iPhone 5s, v BMW System6 helme (napasoval jsem tam ten set co ma byt do Schubertha).
Domnivam se, ze Tvuj trabl je v tom, ze ty zarizeni se snazi komunikovat s telefonem najednou.
Zkus tedy neparovat HF s Tel, ale prave a jen pres Navigatora.
V navigaci vidim seznam volani (posledni prijate, volane, seznam...).
Co jsem nezkousel tak prehravat muziku.
iPhone a Interphone jsem naprimo nikdy neparoval.
Otevrena vyklapecka mi pro telef. hovor funguje tak do tech ~100 (ale to uz je na hrane a mozna i lehce za, takze ~90 'to be safe'. Volal jsem do ~180 a spise problem byl, ze jsem uz poradne neslysel a museli na me zvysovat hlas - me bylo slyset dobre, zadne pazvuky kolem. Podbradnik na ten suchy zip jsem prestal pouzivat prave kvuli mikrofonu, ktery by prez nej prochazel asi sloziteji.
Jinak mi hlema teda piska...., kdyz jedu ~160 a mam otevrene sani vzduchu na brade. Tak to zaklapnu (stejne na me pak uz dost fouka) a pridam plyn.. pak slysim jen sevelit Akrapa...
teď když to po sobě čtu, tak zjišťuju jak jsem to popsal nesrozumitelně. Telefon i interphon jsou propojeny přes Navigatora. Tak to funguje nejlíp. Už se tady psalo, že Garmin a Navigator ač od jedné firmy tak nedělají to samé, někdo od BMW prostě nechce aby to fungovalo s ostatníma značkama. Holt když si člověk připlatil za motorku i navigaci tak by si měl připlatit i za interkom. Jenže to pak by si zase nepokecal s ostatníma co nemají origo HF od BMW.
Honda Africa twin 750 (1992), BMW R1200 GS Adventure (2015)