Bajlak napsal:
Zeptám se pokud je enduroškola pro začátečníky. Je podmínkou mít špunty? Mám silničky Continental Trail Attack.
Není potřeba. Když bude "normálně", tak stačí jakékoliv gumy...
Upravil hobr dne 03.02.2014 13:05
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Bajlak napsal:
No tak to bych si asi zúčastnil do kdy je poslední možnost přihlášky? Nebo to stačí na místě?
Vítaj z hub. Je to tu vyvěšené už od 4.12. 2013, a Ty se ptáš, jak se můžeš přihlásit?
Upravil hobr dne 03.02.2014 21:30
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Já určitě přijedu, jenom přemýšlím, zdali jako člen enduroškoly, a nebo jako člen Alkoholškoly...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Bajlak napsal:
No tak to bych si asi zúčastnil do kdy je poslední možnost přihlášky? Nebo to stačí na místě?
Vítaj z hub. Je to tu vyvěšené už od 4.12. 2013, a Ty se ptáš, jak se můžeš přihlásit?
Já se neptám jak se můžu přihlásit, ale do kdy a zda to bude stačit na místě, protože pořád nevím jestli dorazím a kdyby nebylo počasí tak tam toho se silničkama stejně moc nepředvedu
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
VojtechPolicky napsal:
Já určitě přijedu, jenom přemýšlím, zdali jako člen enduroškoly, a nebo jako člen Alkoholškoly...
Jjj taky o tom stale premyslim, jelikoz letos bych chtel navstivit enduroskolu v BMW parku kazdej ju vychvaluje. Ale asi se nahlasim i zde malej trening nikdy neuskodi
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Já na radarku dorazím stopro. Už jen abych se potkal s ostatními a zapařil. A byl bych ráth, kdybych tam potkal toho šílence co tam plave v tom rybníku.
Závist je nejvyšším uznáním úspěchu