mě se na tom líbí jedno - prostě jí CHTĚL , tak si jí koupil ...a to je to pěkný :-) nic víc nic míň ..... a vo tom to je ... může na ní klidně koukat v garaži :-) , nebo pučovat sousedovi , půjčujíc si v mezičase jeho ženu
Upravil petr kamennyujezd dne 10.12.2013 20:23
Gratulace... tady není co dodat, vyzkoušíš a uvidíš. Za mě není lepší motorky na zábavu s možností cestovaní do zemi kde chceš jezdit offroad. A na rozdil od malých na ni jedeš v pohodě i ve dvou....
A že TomTT píše o velké spotřebě.. je to plně srovnatelné s jakoukoli jinou LC8, mě přijde že na SE jsem schopen jezdit plynuleji a klidněji než předtím na LC8 střikačce, a spotřebu při normalním ježdení mam o malinko ještě nižší... a kdo jiny než ty Tome přece víš že za kvalitní zážitek je potřeba si taky zaplatit.... :-D
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
petr kamennyujezd napsal:
mě se na tom líbí jedno - prostě jí CHTĚL , tak si jí koupil ...a to je to pěkný :-) nic víc nic míň ..... a vo tom to je ... může na ní klidně koukat v garaži :-) , nebo pučovat sousedovi , půjčujíc si v mezičase jeho ženu
Přesný!
S rozumem se kupujou byty a vysavače, ne motorky