cestovně turistická přilba by měla mít clonu, bez ní to není přilba na longway...pak člověk musí řešit nějaké nepohodlné náhradní řešení (sluneční brýle do přilby, tmavé plexi ve kterém za deště, v tunelu nic nevídí....)
Kazdy ma jiny priority jak je videt, ja bych dal prednost vaze pred slunecni clonou. Ale nakonec jsem zjistil, ze vyklapecka ma pro me vic nevyhod-hluk,hmotnost,prisernej vzhled, nez vyhod-pohodli, ze jsem je zavrhl nadobro a uplne ta C3 uz s hmotnosti a i hlukem mozna bude dobra,nevim.
Mám Nolan N102. Proti N103 byla výhoda výrazně nižší cena a hmotnost.Měl jsem strach s vnějšího tmavého plexi, ale nedělá mi preblém. Vyklápěcí přilbu bych za nic nevyměnil. Ve vedru je k nezaplacení.
Mohu jen doporučit.
Pája
To paja1: Mám taky N102 a štve mě na ní, že se mi plexi občas samo sklápí. Číré-velké když dám na větrání (první zoubek před "úplně zavřené), ve větší rychlosti se mi samo zavře. A mračítko když si nastavím "lehce nahoru" (jednu nebo dvě pozice před spodní doraz), opět se mi při větší rychlosti sama zavře na spodní doraz, Tobě to nedělá? Třeba jsem trotl a dělám něco špatně. I když je fakt, že mračítko už jsem 2x měnil. Uprostřed mi prasklo a pak se mi vylomily takové ty aretační zoubky.
Vjetrnik napsal:
není lepšího zapínání než D-kroužek...
cestovně turistická přilba by měla mít clonu, bez ní to není přilba na longway...pak člověk musí řešit nějaké nepohodlné náhradní řešení (sluneční brýle do přilby, tmavé plexi ve kterém za deště, v tunelu nic nevídí....)
přesně pro toto chci C3
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Koupil jsem C2 - snad bude dobře fungovat. Hmotnost mi přijde v pohodě, jen se mi zdá přes tu clonu maličko rozostřenej nebo jakože zamlženej pohled, ale ještě jsem s ní nejel a sluníčko přes měsíc nevylezlo,abych to zkusil v praxi.
Máte jí někdo? Spokojenost?
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
moods napsal:
To paja1: Mám taky N102 a štve mě na ní, že se mi plexi občas samo sklápí. Číré-velké když dám na větrání (první zoubek před "úplně zavřené), ve větší rychlosti se mi samo zavře. A mračítko když si nastavím "lehce nahoru" (jednu nebo dvě pozice před spodní doraz), opět se mi při větší rychlosti sama zavře na spodní doraz, Tobě to nedělá? Třeba jsem trotl a dělám něco špatně. I když je fakt, že mračítko už jsem 2x měnil. Uprostřed mi prasklo a pak se mi vylomily takové ty aretační zoubky.
Na motorce mám velké plexi, takže mi čiré sklo nedělá problém a to mám 190cm. Do 150 km/h to vím určitě. S mračítkem jsem taky problém neměl. Je pravda, že ho mívám pouze v krajních polohách čili otevřené nebo zavřené.
Jediný problém mám s čištěním mezi sklem a antifog folií, kterou se mi nedaří vymontovat. Jednou se mi čiré sklo při demontáži folie zlomilo.
Pája
já jsem použil ten samolepící úchyt co je v sadě a repráček jsem trochu zadlabal do polystyrenu, protože mě to tlačio do ucha a tam přilepil tavnou pistolí, nebo jak se říká té pistolce na takové ty kulatiny lepidla.
Foto vytvořím a dodám.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra