Kuci napsal:
Jen blázen jede palici na mokré silnici, a je jedno jestli špunt nebo radiální
Palici samozrejme na mokru nejedu. Ale porovnavam 2 gumy. Z vlastni zkusenosti vim, ze stara 07 byla na mokru (i rannim vlhku) takova nepredvidatelna. Zato 08, s tou uz se jet dalo vcelku dobre. Proto me zajimaji vlastnosti "novy" 07.
Stará byla zkrátka tvrdá jak puk a při vlhku nebo mokru se lépe chladila a neprohřála se proto ta nervozita. V současné době je směs měkčí a lépe drží i při nižších teplotách nebo mokru. Samozřejmě není určena pro sportovní jízdu na vodě.
U mne je zadní pneu E-07 v rozměru 130/80/17 za 1292,- Kč + pošta
kanecek napsal:
To je tedy príma, asi se z ní odhlásím, nemám na to si pořizovat ještě navíc drapáky a vidím to na blato.
To by byla velká škoda se odhlásit. Ničeho se neboj. To video se jen tak tváří Nasbíráš takovejch zkušeností co za celou sezónu.
Vevím co máš za rozměry gum ale být tebou tak dám E-09, kamarád s nimi dal pekelnej výjezd na Boržavu (UA) a sezónu ti na asfaltu daj taky
Kuci napsal:
To: Kanecek
Viděl jsem nějaké video z té enduro školy a tváří se to jako pro drsňáky(bez urážky. No nevím jesly ti stačí E-07...
Enduroškola je určena pro naprosté nováčky v off ježdění. Na na travnatou louku stačí bohatě E-07 i kdyby bylo mokro.
No právě, ta mokrá louka...
Jezdí se převážně pomalu a snahou je naučit účastníky ovládat motorku v téměř nulových rychlostech atd. Občas je to sranda.
Upravil joe dne 29.03.2013 15:34
jinak pro dotazy na minulé straně přikládám kus mého techničkáku kde kromě standartního rozměru předního kola 110/90 mám zapsáno i toto:
Labus01 přiložený následující obrázek:
kanecek napsal:
To je tedy príma, asi se z ní odhlásím, nemám na to si pořizovat ještě navíc drapáky a vidím to na blato.
Vždyť si posledně na radarce byla ne? Tak si to musela vidět že za celej den tam nedáš ani dvojku
Já se ale bavím o pneu a ne o řazení Jinak se v tom houby vyznám Něco podobného jsem tam prováděla poprvé :-P
No právě na jedničku nedosáhneš takový rychlosti aby tě mohli začít omezovat gumy.Já tam byl na uplnejch silničních a ještě k tomu sjetejch anakýčkách ,a uplně v pohodě není potřeba bejt předposranej.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.