dufino napsal:
Ukrajinske enduro jezdeni konecne sestrihano.
4 blazni - 4 velke motorky (prezili jen dve na konci) a 10 dni nespoutaneho offroadjezdeni
YouTube Video
Pěkně
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Zdravím,
tak po hooodně dlouhé době jsem zkusil zas nějakou Trial verzi softwaru na střih videa...
A musím říct, že jsem byl fakt překvapen, co umí nová ADOBE PREMIERE ELEMENTS 15 (taková osekaná premiera pro hobby využití - cca za 2500,- s přenositelnou licencí). Na cca 2,5 roku starém notebooku s dvoujádrem i5 2,5GHz Haswell (integr. grafika) s boostem na 3,2 GHz to naprosto plynule jde střihat, přidávat efekty i při běhu náhledu posouvat posuvníky různých efektů atd... fakt jsem překvapen...
Navíc má optimalizaci pro integrované grafiky intel (i můj případ), evidentně to funguje... i celkový render trvá chvilku...
Nevím zda na to nemá vliv rozšíření RAMek (vyměnil jsem původní 4GB modul za 2x4GB v dual channelu - prý to u těch integrovaných grafik má celkem znatelný význam...) - nevím... každopádně doporučuji (trialka je zdarma ale má vodoznak)
Malokdo vi ze Mexiko ma jednu z nejvetsich oblastni kanonu na svete, nektery srovnatelny s Grand Canyonem.. s tim rozdilem, ze Mexikem se da projet na GS.
trochu jsem vázl s tím střihem, tak po dlouhé době tady předloňské UA,RO
...je to trochu delší, tak je to na dva díly, ale já nejsem na ty akční 5ti minutovky. Je to příběh, celé naší dovolené
Info pro telefonisty...již tradičně nejde přehrát na tel., tab. atd. kvůli hudbě tak jedině PC
YouTube Video
Upravil Mr GS dne 11.03.2017 18:59
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
trochu jsem vázl s tím střihem, tak po dlouhé době tady předloňské UA,RO
...je to trochu delší, tak je to na dva díly, ale já nejsem na ty akční 5ti minutovky. Je to příběh, celé naší dovolené
Info pro telefonisty...již tradičně nejde přehrát na tel., tab. atd. kvůli hudbě tak jedině PC
Videa hezky, urcite jste si to uzili. ...na telefonu mi prehrat jdou.
Chtel jsem se jen zeptat na jeden tech.delail v prvnim dilu 6:02 ....ty nejhorsi pasaze dolu jedeme s vypnutym motorem s zarazenou rychosti.... neni to trochu hazard s motorem?
Petr gs přiložený následující obrázek:
Dál tady mám loňské Maroko... tentokrát už na 3 díly YouTube Video
k dotazu výše:
Petr gs napsal:
Chtel jsem se jen zeptat na jeden tech.delail v prvnim dilu 6:02 ....ty nejhorsi pasaze dolu jedeme s vypnutym motorem s zarazenou rychosti.... neni to trochu hazard s motorem?
Ne není...samozřejmě jsme měli vymáčklou spojku, tzn. že motor se netočil. Bylo to jen pro jistotu, protože když se stane cokoliv, tak motorka bude brzdit sama místo aby sama začala zrychlovat.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA