Michale, já předběžně zatím vím, že dorazím....v pátek možná na otočku s povickou a v sobotu pak sám hned ráno a prespim
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
Jen Vás prosím všechno mi to pište do mailu. Budu 14 dní na dovolené s omezeným přístupem k netu (jen kempy, kavárna atd.), tak ať se informace někde neztratí.
Proč jsi smazal tu původní anketu?
Jsem se docela pobavil tím poměrem,kolik lidí naslibovalo,kolik lidí možná a teď reálný počty přihlášených
Jeden tlučhuba vedle druhýho
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
vis jak to je, anketa je anketa a kdyz je hodne dopredu tak spousty lidi napise, ze dojedou, me taky asi 10 lidi odreklo jelikoz v srpnu naplanovali dovolenou a pojedou hold v terminu sleziny , ale je pravda, ze tady je to masakr ubytek
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Já a Joe s největší pravděpodobností přijedeme a s námi asi až 4 další kamarádi - neodpískali jsme to - takže tak nějak předběžně jihomoravská parta dorazí. Problém je, že nikdo z nás ti to na 100% nepotvrdí, jelikož je to prostě ještě za dlouho a minimálně 2-3 lidi z této naší partičky to budou vědět třeba až v pátek ráno v den odjezdu - prostě takovej punk - tak to u mě a Joa a těch dalších je a bude. Nedělej si s náma hlavu - buď nějaké ubytování a jídlo zbyde nebo se zařídíme nějak jinak. Jak, to ještě nevíme - to budeme řešit až to přijde. Spát se dá třeba i na autobusové zastávce a hladem u nás už pár let nikdo neumřel
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
majklbiker napsal:
tak momentalne jsem na tom stejne jako Tonda, nedokazu rict na 100 % co bude za tyden
Chápu, ale aspoň se to trošku začalo hýbat. Budu to z dovolené sledovat, i registrační maily. Akorát nebudu mít možnost editovat tabulku, takže to budu případně dopisovat textově.
Koukám, že volno přeci jen mám. Na tuhle stranu jsem jel na motorce jen jednou v životě (WS na sněhu), tak možná přijedu. Vědět bych ale dal tak týden dopředu.
JirkaHK + Tomass, oba z HK, zatím předběžně to vypadá, že přijedeme, v pátek, využijeme místa konání a v sobotu si objedeme Chebsko-Ašsko kde jsme sloužili na čáře , do neděle, snídaně večeře, spaní-pokoj. Ještě potvrdím v PM.
No vids jak se ti plni seznam a u me je to po dnesku definitivni, byl jsme dneska pozvan na svatbu takze nemam sanci dojed.
Upravil schrek dne 19.08.2014 11:54
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Mohl bych taky přiject?
Já to ale v tuto chvíli také nemohu slíbit na 100%, protože nevím, co se mi kde podělá a co mi naplánujou v továrně.
Prosím tedy nepočítej se mnou, případně se vyspím v čekárně s Tondou a k jídlu případně něco cestou přejedu nebo koupím.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /