Bob napsal:
poznáváte závodníka naše velké IMHO v první motokáře
...to byl ještě štíhlej kluk, co se vejde do motokáry a dopne rallíčko....
od te doby, co mam na r2p custom deutsche uberocelovej zip tak f pohode
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bob napsal:
Bylo to moc fajn asi to zase zavedeme co ty na to Petas pěkná projížďka a vždy někde dobrá véča.
...víš, že jsem pro každou špatnost...
...zásadní problém dnes bude čas...
staci kdyz pojedes jednou rocne mmch pro jednu vyjezdni stredu tak za mesic az dva jsem.
17 cm
Bohuzel Mirka neznam ale preji mu rychle uzdraveni a hlavne bez komplikaci.Taky sem si jednou nehodou prosel a vim co to je.U me to odnesl jen kotnik s trojnasobnou zlomeninou.Jsou to 3 roky a furt to neni OK.Hlavne ze to prezil!
servisak napsal:
Pry predjizdel nakladak a zanim bylo schovany auto v protismeru.. ale nic podlozeneho auto i moto bylo ve skarpe na jedne strane
Ses tam byl podivat?
Jestli jooo,tak hadam,ze mas foto motorky s autem.....
Jak je to vubec s vyzvedavanim odtazenych motorovych vozidel?
Aby Mira nevylezl z nemocnice a nezaplatil bambilion za parkovny.....
Mela by bejt na policejnim parkovisti. Aspon v Brne to tak je a parkovne zdarma.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
TO JE NAPROSTO VYBORNA ZPRAVA!!!
17 cm
Zrovna jsme o tom s hicksem mluvili - u bouračky takového typu je naprostý zázrak, že je naživu a že nemá třeba zlomenou páteř, zranění hlavy apod. Motorku čert vzal, zlámané ruce a nohy se dají dopořádku ale jak tam je páteř nebo vážné zranění hlavy nebo nějaké utrhané vnitřní orgány apod - tak to je zlý. Takže měl asi z pekla štěstí.
Blbý je, že jsou zranění i v tom autě ale prostě když proti sobě jedou třeba kilem, tak ta energie nárazu je strašlivá. Hlavně aby nebyly nějaké komplikace a ty ruce a nohy mu dají dohromady, viděl jsem kluka, kterému jsem kdysi pomáhal bezprostředně po bouračce v mělnických zatáčkách, kterému ze štěpů stavěli kousek po kousku kosti v noze a dneska chodí a to fakt neměl 30% nohy. Prostě tam byla jen kaše. Doktoři umí zázraky - pokud jde o ruce a nohy. Hlavní je, že nemá nic zásadně zraněného na trupu a hlavě, hlavně tu páteř.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...