OK já tedy píši do kalendru 24.8 v 15: 00 hodin v Dačicích, v restauraci u Koníčka na náměstí, viz odkaz. Dohodneme detaily, atd. návrhy tras , jak se stravovat, popř. kde kempovat či nocovat s sebou k prodiskutování. http://www.konice...
Upravil fero dne 30.07.2014 17:29
Tohle by měl rozšťípnout zakladatel vlákna,zatím je nás co pojedou na 100% 4osoby,'další 2 se vyjádří snad do toho 25.8. Lafi a PavelDr
Hlásili se už 2 další,tak je třeba říct,kolik osob je maximum.
rick napsal:
Tohle by měl rozšťípnout zakladatel vlákna,zatím je nás co pojedou na 100% 4osoby,'další 2 se vyjádří snad do toho 25.8. Lafi a PavelDr
Hlásili se už 2 další,tak je třeba říct,kolik osob je maximum.
Ríšo neděláš v tom bordel????Je napsáno 24.8.2014 a ne 25.Poznač si to do deníčku správně.Roman by mě mohl vyzvednout ve Znojmě a provezl bych ho po pěkných cestách do Dačic.
.
Tak to trochu spočítáme a vezmeme to podle pořadí hlášení ..... Namork1, Fero, Rick, PavelDR, Lafi a HonzaPopelka. Teď se ještě přihlásil Dastr a Parukar. Lafi to právě odvolal takže jestli dobře počítám a na nikoho jsem nezapoměl dělá to max. 7 motorek. Je to už sice menší zájezd ale když bude rozumná domluva tak by v tom nemusel být problém. Záměrně počítám i ty kteří se ještě rozhodují, protože 100% jistý odjezdem si nemůže být nikdo dokud nebude v pondělí ráno 29.září sedět na motorce. Třeba já jsem ještě před měsícem ležel na stole a kuchali mi shnilý slepák, být to později tak nejedu taky.
namork1 napsal:
Tak to trochu spočítáme a vezmeme to podle pořadí hlášení ..... Namork1, Fero, Rick, PavelDR, Lafi a HonzaPopelka. Teď se ještě přihlásil Dastr a Parukar. Lafi to právě odvolal takže jestli dobře počítám a na nikoho jsem nezapoměl dělá to max. 7 motorek. Je to už sice menší zájezd ale když bude rozumná domluva tak by v tom nemusel být problém. Záměrně počítám i ty kteří se ještě rozhodují, protože 100% jistý odjezdem si nemůže být nikdo dokud nebude v pondělí ráno 29.září sedět na motorce. Třeba já jsem ještě před měsícem ležel na stole a kuchali mi shnilý slepák, být to později tak nejedu taky.
No ty 4.co jsou jasný jsem myslel tebe,já Fanda,a Otu-to je šedá eminence s rejží,ale jede,Pavel musí říct a bylo by na tobě,kolik chceš lidí.
Upravil rick dne 30.07.2014 19:19
oranžová dvanáctka