Milosi,malej dotaz.Budou brody i pri tomto pocasi prujezdny i pro GS se standartni vyskou sani?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis - nerieš brody . Dostaneme sa vobec k nim. U nás je bažina už aj tam kde je vždy spálena tráva a sucho. Len dnes uz prši v kusa 7 hodín. Takže ja neberiem ani gate a dres . Idem v trenkách a chráničoch a na nohy žabky.
jasterica napsal:
vevis - nerieš brody . Dostaneme sa vobec k nim. U nás je bažina už aj tam kde je vždy spálena tráva a sucho. Len dnes uz prši v kusa 7 hodín. Takže ja neberiem ani gate a dres . Idem v trenkách a chráničoch a na nohy žabky.
Ty brody reset nemusis.Tobe staci,kdyz se dostanes k bufetu,aby jsi stihl otviracku.
Dobra zprava.U nas pred chvili prestalo prset.Takze jestli zejtra bude 40°C ve stinu a bude foukat silnej vitr,tak by nam trat mohla trochu uschnout!
Jo dorazily mi gumy od shimanskeho.Takze predek karoo2T.Prej je to taky na hov...,ale lepsi nez sjeta 07.Zadek 07.Stejne by se mi nechtelo jet 300km tam a 300 zpet na crosovejch gumach.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
No nevím,
tuhle jsme byli trénovat na stavbě dálnice a zima rozhodně nebyla. Skoro bych řekl, že bylo až dost horko Jestli bude trasa taková, jakou čekám po zběžné prohlídce roadbooku (poznámky jako výjezd - gazuj co to jde - strží na silnici apod), tak nám asi bude dost teplo
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
vevis napsal:
Milosi,malej dotaz.Budou brody i pri tomto pocasi prujezdny i pro GS se standartni vyskou sani?
Je to v pohodě, dneska jsem to jel a voda dokonce klesla. Nenamočíte si ani podrášky u bot, brody jsou maximálně do půlky kol (teda když nebudou rybáři vypoštět rybníky, to se mi stalo před čtrnácti dny a hned bylo vody nad kotníky).
Fanóšu jestli sebou bereš tento přední pohon , odborný servisní dohled,držák pumpičky a pneu mechanika tak máš vyhráno
Jen navigátor to jsem zvědavej koho tak nahonem seženeš
trošku nám sprchlo, ale dvoudenní déšť s trasou moc nezahejbal. Dnes (po dešti) jsem to naposledy projížděl a docela to šlo. Za zítřek to oschne a v sobotu se někde bude i prášit. Předpokládaný čas prvních do cíle je cca 4h po startu, takže nejpomalejší pojedou cca 6h a možna i déle. Ještě jednou vás prosím doražte na start včas, ať startujeme nejpozději v 9-9:30, za tmy se špatně dojíždí!
Je přihlášen rekordní počet jezdců 30 osmikil, 30 litrů, 20 dvanáctek a 5 sajd a proto by bylo dobré na místo startu přijet s natankovanou nádrží, ať se v sobotu ráno nejezdí sem a tam a tím zbytečně nedráždime domorodce.
Nejbližší pumpy jsou cca 8km v Bechyni, Malšicích a Opařanech, ale ty maji otevřeno pouze 6-20h. Nonstop je v Táboře (Drhovice), Týně nad Vltavou a v Podolí na cestě od Písku. Jen pro představu, moje LC8 vychlastá za 180km (pumpa-trasa-pumpa) celou nádrž. Přímo na trase je cca na 120km (za situací 182) benzínka, kde budete moci dotankovat, aniž by jste si rozhodili kilometry.
Několik lidiček se odhlásilo a pár jich ještě nakonec nepřijede, takže je hodně velká pravděpodobnost, že se všichni vejdem do kempu. Uvidíme zítra touhle dobou!
To je asi tak všechno, zbytek si povíme na rozpravě před startem.
PS: Komu nepřišel Roadbook, tak ať se hned ozve! Vemte DVD a případně i nějakou peprnější muziku.
Ahoj, prosím Vás nemáte nějaký obsáhlý fotoalbum na webu z XLRally? Hledal jsem na google.com, ale nic moc jsem nenalezl... Chtěl bych se podívat do čeho, že jste všichni tak hrrr nicméně ty fotky v diskusi vypadají slibně dobrodružně.
Upravil JanVan dne 01.11.2008 17:50
Vevis utrh stupačku a hodně se bloudilo.Co sem tak sledoval, tak nejenom my
Ale jinak perfektní svezení, díky pořadatelům hlavně, že je pivo ftlamě
kdo se nato dal ,klobouk dolů kdo dojel až do cíle,tak smekám ty klobouky dva,to byl marast opravdu se bylo naco dívat,bylo to těžké,po tom blatě se nedalo chodit,natož jezdit