Tak se nám to pomalu blíží a opětovně na pátek připravuji minitombolu (zdarma). Pokud by někdo chtěl něco přivést nebude mu bráněno. Od Mitasu bude zase jedna zadní pneu E-09 nebo např. jeden lístek od bratra na skupinu Katapult. Doufám, že si to užijem a vyjde počasí.
Upravil joe dne 09.10.2014 20:38
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Jura88 napsal:
Mám dotaz,bude tam možnost přespání v nějakým tom velkým stanu?nebo je mají zbouraný?
Hele, když budeš rychlej a nebo vytrvalej, tak se dá schrupnout i na otom,anu v hospodě (stanu) Já nejedu, bo mě chcípnul kůň, takže plac bude. Taky se dá chrnět na pódiu a štábák tam stojí permanentně. A když ti bude ziminka, tak se dá půjčit ještě erární armádní dekáč na přilepšenou. Neboj vlka nic. Spíš si chraň játra
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
sanca napsal:
Nazdar, mohu vzít sebou kamosa s kawasaki klv ? Prej o radarce slyšel tolikrát že by se tam chtěl podívat
Jeden můj kamarád tam pravděpodobně taky bude s Kawou KLV. Tak ať ten tvůj kamarád klidně přijede. Určitě jim hlavy řezat nebudeme
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
tak bohužel bude o jednu hlavu na řezání míň, KLV má něco s pal. čerpadlem a já včera s půl bawem zaparkoval v bahně a při leteckém vysedani jsem kolenem urazil ovladaní blinkrů a světel, takže nesvítím a neblikam a asi do pátku neseženu náhradu
tak bohuzel to nedam ani v ten patek nejeze musim do prace, ale navic mam nejaky poblbany skoleni v Ostrave a predbezny konec v 17:00 nez se dostanu dom a pak zas na Radarku tak to bych dojel v noci a zas pak nazpatek to nedam, tak snad na jare
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Moje tradicni koupani se presunulo na Slezinu, kde se pridalo i par dalsich odvazlivcu.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Pokud by někdo chtěl na Radarku přivést nějaké pneu, tak se ozvěte. Žena tam pojede vozem
Rudo vypadá to, že po tom, co každej, s kým jsem se bavil na dovolené zmokl, by rozlučka se sezonou mohla být slunečná, tak doufám, že předpověď vydrží.
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
Rudo vypadá to, že po tom, co každej, s kým jsem se bavil na dovolené zmokl, by rozlučka se sezonou mohla být slunečná, tak doufám, že předpověď vydrží.
Doufám, že jo. Zatím jsme měli vcelku štěstí.