Pro představu tohle je trasa, kterou při té honičce jeli, https://www.googl...!3e0?hl=cs takže orgáni určitě nestihli použít jakýkoliv méně riskantní způsob jak ho zastavit. Prostě ho chtěli sundat a o nic jiného jim nešlo.
will napsal:
Prostě ho chtěl zabít, když ho tlačil proti sloupu. Tohle není sražení.
Souhlas. Bylo to hodně rychlé, ale nikde ani stopa po brzdění, auto jelo přímo na sloup... Jasný pokus o vraždu!
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
... mě stejně příjde, že hoši policejní chtěli udělat nějaký jiný manévr a prostě jim to nevyšlo a políbili sloupek ... a to rozbitý auto je totálně rozčílilo ..
(ch)stepan
will napsal:
Prostě ho chtěl zabít, když ho tlačil proti sloupu. Tohle není sražení.
Souhlas. Bylo to hodně rychlé, ale nikde ani stopa po brzdění, auto jelo přímo na sloup... Jasný pokus o vraždu!
Jasnej den b.bec.
Nejprve si spletl brzdu s plynem, pak o něj o chudáka zakopl, helma mu sundat nešla, tak jí zkusil rozlomit pěstí a 2x se netrefil.
Tak nějak bych to viděl v protokolu.
Upravil Hrabe_X dne 09.09.2014 14:17
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
kim napsal:
[quote]allroad napsal:
Zajímalo by mě, kdyby to byl syn někoho z fóra ???
Nadruhou stranu -kdyby se jednalo např. o ukradenou motorku někoho z fora?To by mu měli nejmíň prostřílet kolena- tipuju Je fakt že pokud se ti gauneři nebudou oravdu bát tak se zločin těžko bude potírat-zatím se bojí jen policajti aby za nějakou facku nešli od válu a to myslím není dobrý.
Nerad bych, aby mi vraceli motorku zadrženou tímto způsobem.
Souhlas - ale kdyby už nebylo vyhnutí tak bych určitě tim poldum nevyčítal že viníkovi nějakou přišili
GeorgPohodar napsal:
Pro představu tohle je trasa, kterou při té honičce jeli, https://www.googl...!3e0?hl=cs takže orgáni určitě nestihli použít jakýkoliv méně riskantní způsob jak ho zastavit. Prostě ho chtěli sundat a o nic jiného jim nešlo.
já bych to viděl tak že je ten spratek mimo tu hlavní normálně vybrzdil.no jsou to chudáci
kim napsal:
[quote]allroad napsal:
Nadruhou stranu -kdyby se jednalo např. o ukradenou motorku někoho z fora?To by mu měli nejmíň prostřílet kolena- tipuju Je fakt že pokud se ti gauneři nebudou oravdu bát tak se zločin těžko bude potírat-zatím se bojí jen policajti aby za nějakou facku nešli od válu a to myslím není dobrý.
Nerad bych, aby mi vraceli motorku zadrženou tímto způsobem.
Souhlas - ale kdyby už nebylo vyhnutí tak bych určitě tim poldum nevyčítal že viníkovi nějakou přišili
Já bych asi souhlasil i s tím, že mu dali přes držku. Je to **** a zasloužil.
ALE
Ne po tom, co ho takto brutálně srazili, tímse ho prakticky pokusili zabít.
Neschvaluji, že ho nakopli a neurvale otáčeli za hlavu. Mohl mít vnitřní zranění po jejich "úžasném adekvátním" zákroku.
Pokud by tomu zastavení nepředcházelo to brutální sražení, tak by mi neladilo, že kluk dostal přes držku. Být můj a policajt mi ho přivede domů, tak mu přidám a řeknu ať se omluví a drží hubu.
kim napsal:
[quote]allroad napsal:
No právě proto.
Kdyby to byl kluk někoho z fóra.
Dovedu si představit situaci, kdy patnáctiletý kluk na motce otočí před kontrolou, nebo projede hlídce před očima, není to fetka, jen proto, že zazmatkuje, není si jistý zadní gumou, ... a takoví ****i s koltama proklatě nízko ho zabijí.
Být to můj syn, najdu si je a půjdu si to odsedět.
Předpokládám, že tady to vyšumí, špatné rozlišení kamery, nemožnost přečíst identifikaci policisty, není vidět obličej, proti sobě svědčit nebudou, ....atd.
Rád bych se mýlil.
Bez ohledu na okolnosti, tohle si policajt prostě nemůže dovolit za žádné situace.
Pokud fakt nejsme v p....
Myslím to sražení.
To mlácení a neposkytnutí pomoci snad ani nepotřebuje komentář.
Upravil Pe3sko dne 09.09.2014 18:03
mám do taz na ty co se v práci policie vyznaj.
ti ostatní co se tam sjedou tímto plní svou povinost???
ono je pro ty bambuly nějaké zvláčtní nařízení že když si kolega narazí čelo tak tam hned jedem? maj povinost si to fotit na mobily?vlastně za ty prachy co berou,chudáci.
podle mě se tam sjel snad celej okrsek ještě že to tak nemaj hasiči a záchranky ještě že v té Praze je v tuto hodinu od zločinu klid,no jdu guglit.jen tak ještě dotaz,kdyby teda čirou náhodou šel v místě nárazu obou vozidel kdokoliv tak by to ten cvičený policista svým bravůrním manévrem zvládl že?*cla
Nechci posuzovat, co vedlo policisty k tomu, že ho srazili. Ovšem je to stejné, jako by ho střelili do zad. Muselo jim být jasné, že ho nárazem pošlou proti zdi.
To, co se dělo potom, kdy člověka, který se nijak nebrání spoutají, aniž by si ověřili, jestli není v ohrožení života a pak jej naprosto bezbraného zkopou a zbijí, považuji za naprosto neomluvitelné. Velmi přísného postihu by se měl dočkat nejen ten "hrdina", kteý toho kluka zbil ale i všichni ostaní, kteří mu v tom nezabránili.
Místo nárazu jasně ukazuje, že do sloupu šla nejprve motorka a teprve pak až policejní vůz.
j_a_k přiložený následující obrázek:
Ale schvaluju, že po tom jdou. Doufám, že je exeplárně potrestají a napadeného zavřou na 2 roky na tvrdo. Aby to bylo fér na všech stranách, protože obě strany přehnali své reakce.
Čím víc se v houně hrabe, tím víc smrdí.
Díky za fotky... mi bylo divné, že všechny televize mluví o nárazu do veřejného osvětlení, když to vypadá jak nějakej sloup od konstrukce budovy.
Upravil Hrabe_X dne 12.09.2014 08:07
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Jen vydržte, ono se objeví video z policejního auta...
Každý člověk za své rozhodnutí musí nést následky. Jízda bez řidičáku? V 15 by si snad již mohl uvědomit, že se to nemá. Rozhodl se ujíždět? Jeho problém. Namíří si to do jednosměrky? Co tím sledoval? Prostě spratek, co nectí zákony a autoritu. Nic víc.
Souhlas. Spratek co ujížděl. Nectí zákony. Stejně jako ty policajti. Kdyby toho kluka zabil třeba tím jak ho otočil za hlavu, šel by sedět.
Doufám, že dostane adekvátní trest ten kluk i policisté. Tady jsou bohužel vinni všichni.
Nora napsal:
Jen vydržte, ono se objeví video z policejního auta...
Každý člověk za své rozhodnutí musí nést následky. Jízda bez řidičáku? V 15 by si snad již mohl uvědomit, že se to nemá. Rozhodl se ujíždět? Jeho problém. Namíří si to do jednosměrky? Co tím sledoval? Prostě spratek, co nectí zákony a autoritu. Nic víc.
Neobjeví, bude to jako důkaz pro trestní řízení.
Oba policisté, kteří se na předmětném zákroku podíleli, jsou vyňati z běžného výkonu služby
-nejsou postaveni mimo službu, jen vykonávají kancelářskou práci a výcvik
Uvidíme jak to dopadne.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis