milanek napsal:
Pekny! ,ale myslite ze je realny aby to vazilo jen 180kilo ? ja tam vidim tak 210 kilo masa :-)
Litra do 200 kil neumí ani ktm
Natož Japonci
Oni to vymyslej. Ošidí to tu a tamhle a na prvnim hrbolu se to zohýbá víc jak nová Kátéemka.
Ještě budete šťastni, že máte bramboráky,kde se jen mění ložiska úplně ve všem.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Skorpiony 140/80/18 som obúval na moju KTM 625 SXC. 2000km a bola na sračku a to som sa vyhýbal asfaltu a nevedel som jazdiť./bola to moja prvotina/
Myslím že pri tej váhe a výkone - každy víkend guma
Upravil sanko dne 04.11.2014 21:24
No vize pěkná..Ale Kdo z Vás ví jak bude vypadat civilní verze??
Dělal to tým konstruktéru z HRC ..tudíš hondí tuning. Civilní verzi to neprojde ani omylem...zadní blatník atd na všechno jsou předpisy.
Mám dojem,že s toho bude civilní verze ...typu Yamaha 1200XTZ
Úvodem bych chtěl podotknout že je mi šuma fuk jestli nějakou Afriku budou vyrábět a je úplně jedno kolik bude vážit.Tady téměř všichni mají duchaplné řečičky jako váha,výkon,kvalita,jak to ta Honda blbě dělá atd.Podle většiny příspěvků bych tipoval že je psal nějaký několikanásobný účastnk rallye PD.Tak jestli jste opravdu takoví hustí offrouďáci tak si kupte ostré endura nebo krosky a nekomentujte cestovní enduro které je vyrobeno pro obyč. jezdce jako ta původní AT.Ta měla nějakých +-210kilo suchá a 230 provozní a spousta lidí je s ní dodnes náramně spokojená.Nebo čekáte že někdo vyrobí litrové cenduro se 150 kg?Pak na to dáte tři alu kufry naložíte do nich 50kilo sraček a stejně pojedete 99% po cestách které se dají projet na každé motorce.Třeba takový Sjaak Lucassen na R1 projel taková místa a cesty o kterých se vám může jen zdát.
hele a kolik teda kolik musí mit clovek najeto aby sem smel napsat svůj názor ? - 200tis je asi ještě malo ze ?
jen bych podotknul ze 180kg byla deklarovana cilova vaha od HONDY (nerikam ze oficialni) stejne tak jako zamereni "vic OFF" než 990 ADV takze to jen porovnavame s tabulkou která tu kolovala a svým chabym strojarskym okem o nic vic nejde - afrika bude konkurence 800gs ,990ADV a na hrane i triumfa 800 , musí se s nima porovnávat - nemá cenu to porovnávat s koloběžkou , jak rikam co vidim se mi libi
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
milanek napsal:
hele a kolik teda kolik musí mit clovek najeto aby sem smel napsat svůj názor ? - 200tis je asi ještě malo ze ?
jen bych podotknul ze 180kg byla deklarovana cilova vaha od HONDY (nerikam ze oficialni) stejne tak jako zamereni "vic OFF" než 990 ADV takze to jen porovnavame s tabulkou která tu kolovala a svým chabym strojarskym okem o nic vic nejde - afrika bude konkurence 800gs ,990ADV a na hrane i triumfa 800 , musí se s nima porovnávat - nemá cenu to porovnávat s koloběžkou , jak rikam co vidim se mi libi
Když sundáme těch 10kg špeku co taháme na břuchu, hned se nám ta motorka bude ovládat líp :-)
nemyslím si, že ty staré dakarské mašiny byly extra lehké a co s tím ti borci dokázali zajet
Protože to není zas tolik o motorce ale otom co umíš a jak málo máš v hlavě.
To že si koupíš enduro u tebe nedělá mistra světa v enduru. jsou lidi co prostě na motorce jezdí jako nic a jsou lidi co strašně moc chtějí jezdit sice jezdí ale je to snima o život.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
tak tak, (nielen) pri offroade je to predovsetkym o jazdcovi.. az potom o motorke
Upravil raptor dne 05.11.2014 08:37
live fast, die young be wild, have fun
můžete si to přiblížit a pokochat se
Upravil swat dne 05.11.2014 09:46
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
raptor napsal:
ale že jak sa tu koli novej Afrike medzi sebou hasia GSkári
už aby tu bola séria...
Fakt je ten, že největší diskuze o nové AT je na GS foru ..
na foru africatwin pouhé 2 příspěvky
Největší diskuse je na advrideru na africatwin zdechl pes
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
milanek napsal:
No jo potrefená husa se vždycky ozve....jó a 200tisíc je opravdu málo(dokonce bych řekl hodně málo)
som si myslel že keď som už tiež dosiahol 200 tisíc tak disponujem serióznym penisom ale zdá sa, že je to stále iba malinkatý pipík
tak sa pýtam, ....mám vôbec právo čúrať po stojačky alebo si treba v prítomnosti veľkopipíkoidných majiteľov čupnúť "na babu"
live fast, die young be wild, have fun
No nakonec došlo k tomu, k čemu tu dojde vždycky. Co se třeba vratit k tématu? Mě se teda ten koncept libi hodne. I kdyz final bude mozna jinej, tohle je proste peknej stroj, nebo aspon to, co se z nej da videt. Vahu, kone atd neresim, ke koupi se zatim nechystam.