K poradne odmakanemu treninku patri i poradna muzika. Ja posloucham Gym Radiowww.gymradio.cz. Muzete si stahnout apku na foun a uz to frci... zadny reklamy a kecy je muzika a motivacni hesla!
Upravil BURE dne 13.12.2014 10:42
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
To CZ_boci: Hele zapsal jsem Tvé míry. Můžeš se hecovat s ripperem. Máte stejný obvod pasu:-)
Tak týden do startu. Má strava dnes byla odstrašující. Na oběd bageta s kuřecím masem ze subway a na Helmutové přednášce pizzu. Stydím se:-(
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
Tak týden do startu. Má strava dnes byla odstrašující. Na oběd bageta s kuřecím masem ze subway a na Helmutové přednášce pizzu. Stydím se:-(
Styd se, takhle tu lidi demotivovat! Ale ofiko to zacina az 20.12. ...
Hustej borec! Ale pri jeho "povolani" je to asi kontraproduktivni, ne? Ja videt takhle zdatnyho bezdaka, tak mu reknu at jde makat a nezebra!
Mám tady jediný opačný problém, než většina? Ještě nedávno 110kg, dneska pouhých 93kg
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Moc tomu video nevěřím..má relativně slušnou svalovou definici a na to cvičení nestačí - na tohle už je potřeba relativně velmi slušné stravování.
Jinak - já už ze zlepšováním skončil, není čas..
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Jedno selfí:
Nevypadá tak hrozně, ne?
167 cm, 81 kg, pas 102 cm
Doplněno:
Nejdřív mi to obrázek otočilo (stejně jako ten níže).
Tak jsem chtěl obrázek vložit znovu, ale už mne to odmítalo, dostal jsem ho až po zmenšení pod 200 kB...
Suky přiložený následující obrázek:
Nechci tady zasíra.t vlákno, ale pro ty co chtějí zhubnout ať mají motivaci.
Loni jsem navštívil výživovou poradkyni a poprosil ženu o vaření balíčků, protože jsem od přírody svi.ně líná :-) Tady je jak to dopadlo:
Dnes 87.5kg , Takže se držím, nežeru žádný srač.ky ale maso a né škroby a emulgátory a codím občas cvičit a běhat. Když jsem hubnul tak 3x týdně 5km běh na pásu a pak posilka třičtvrtě hoďky toď vše. Takže čuměním na bednu to nepůjde chlapi.
Zduř
Svata pravda! Mate cas cumet na telku? Nevymlouvejte se pak, ze nemate cas na cviceni!!!
Ted je fakt jedinecna prilezitost zacit, protoze kolektiv dokaze tahnout...
Ja docvicil ted. Kdyz se chce, vsechno jde:-) JDu dat ledovou sprchu a jdu spat.
Jen ja nejsem uplne dudkedny ve strave, tak jdem zvedavy,jestli na tom zapracuju:-)
Splněný sen moje 1100GS
Ale v tom jsou prave ty kouzla!
Pratele apeluji na Vas, kdo jste se rozhodl do tehle souteze nastoupit, zkuste to alespon jednou v zivote! Alespon jednou ve svem zivote na pitome 3 mesice dodrzovat DUSLEDNE stravu. Protoze ten, kdo to opravdu vydrzi, tak konecne pochopi, jak jeho telo funguje... Fakt to urimne doporucuju, budete ohromeni! Pak si treba zerte po zbytek zivota jen bucek a husu s knedlikem. Ale kdo prekousne ty 3 mesice, uz se k prasarnam na trvalo nevrati.
Hodne zdaru a pevnou vuli!