Pokud vím tak Held a Modeka dělají zkrácené a prodloužené velikosti.. což pro nás měnší (173cm / 75kg) je super... Konec zařezávání horní hrany chráničů kolen do kolen....
Tak já mám kalhoty Rockway Concept staré cca 3 roky a jsem s nimi spokojen. Jezdím spíš v teplejším počasí, tak oceňuji dobré větráky. Když jedu v chladnějším (cca pod 12 stupňú) tak si beru podvlíkačky a pohoda.
Samozřejmě že asi člověk musí brát v potaz kolik ty kalhoty stáli.
Kamarád má komplet Rockway Adventure a také spokojen.
Za ty peníze je to dobrá volba.
Nicméně pokukuji po něčem lepším. Hlavně bundu mám starou.
Né že bych s tím mým ježděním ještě nějakou sezónu nedal, ale člověk si chce udělat radost a trochu se vykešovat :-)
PsiHubik jsem si nechal ušít. Neb cokoliv vezmu na sebe beztak jsem v tom jak pytel brambor (nahnilech) ...
Za sebe můžu říct, Že naprostá spokojenost. Sedí to jak druhá kůže (mám textil ne koženou kombinézu. Jen přirovnání)
ale najeto v tom mám zatím jen cca 2,5tis. Ale je paráda, když jedeš a ve své podstatě o tom oblečení nevíš.. Netlačí.. netahá.. jen tam prostě je a chrání.
Někdo řeší peníze a tím pádem oželí komfort.. nedej bože dokonce bezpečnost.
A někomu jde víc o pohodlí a je ochotný si za to i zaplatit.
V mém případě zvítězila ještě skutečnost, že je to šité tady u nás doma a né kdo ví kde...
No a co holt dám svoje peníze radši Našim lidem jak cuzákům... Klidně si mne kamenujte mně je to jedno -))
Wan-Chuan
KRLESS!!!
P.S.: Ještě jsem zapomněl, že mne zlomila skutečnost možnosti opravy. Přímo v PsímHubíku. Pokud něco potrháte. Rozumně potrháte-)) né že z toho uděláte hadr na podlahu -))
Upravil WanChuan dne 14.01.2015 12:38
PsiHubik jsem si nechal ušít. Neb cokoliv vezmu na sebe beztak jsem v tom jak pytel brambor (nahnilech) ...
Za sebe můžu říct, Že naprostá spokojenost. Sedí to jak druhá kůže (mám textil ne koženou kombinézu. Jen přirovnání)
ale najeto v tom mám zatím jen cca 2,5tis. Ale je paráda, když jedeš a ve své podstatě o tom oblečení nevíš.. Netlačí.. netahá.. jen tam prostě je a chrání.
Někdo řeší peníze a tím pádem oželí komfort.. nedej bože dokonce bezpečnost.
A někomu jde víc o pohodlí a je ochotný si za to i zaplatit.
V mém případě zvítězila ještě skutečnost, že je to šité tady u nás doma a né kdo ví kde...
A kolik Te to vyslo a jakej mas model nebo co tam vsechno mas. Jen tak pro predstavu. Dekuji.
No a co holt dám svoje peníze radši Našim lidem jak cuzákům... Klidně si mne kamenujte mně je to jedno -))
Wan-Chuan
KRLESS!!!
P.S.: Ještě jsem zapomněl, že mne zlomila skutečnost možnosti opravy. Přímo v PsímHubíku. Pokud něco potrháte. Rozumně potrháte-)) né že z toho uděláte hadr na podlahu -))
Jasná věc. Chvilku jsem tomu nerozuměl. Ale nakonec jsem to pobral, že se tvůj dotaz nějak Spářil s Kopií mé odpovědi -) A trochu mi to trvalo to sepsat. Zase je tu celkem Divočina -) Ale mám to tak rád...
Co se cen týče je to snadné...
Pokud se vejdeš do Konfekce. Platí cena na Webu.
Pokud si necháš ušít. Platí cena na Webu +10% + příplatky za speciální přání. Nápisy nášivky atd. Ale ty jsou v řádech 50,- kus atp.
Nechával jsem si šít neb konfekce mi prostě neseděla. Když bylo tělo akorát tak rukávy nebo ramena neseděly.. atd.. atd..
Cena cca těsně pod 25K +- přesně ti to neřeknu. Ale podívám se ti doma a doplním. Ano?
No jasně.. jen si ťukejte na čelo.. neví co na sobě má a ani kolik za to dal....
Ale tak trochu k mojí maličkosti.
Posledních 5let jsem jezdil v tom co dům dal. Takže jakmile začalo mrznout tahal jsem na sebe 3vrstvy Jégrovek pak jedny/dvoje kalhoty svetry bundy. Policejní zateplenou kombošku (suprová věc !!!!) a Goratexovej převlečník z AČR...
No hrozný obštrukce a ve finále jsem byl pohyblivý asi tak jako první kosmonaut při jeho prvním výstupu do volného prostoru...
Mimochodem byl to Rus -)) A málem ho to stálo život... Rozhodovaly doslova milimetry...
Prvně mne nalomil kolega. Který si koupil věci od RUKKA a pěl na jejich adresu nehoráznou chválu.
Pravda nekoupil je v ČR ale někde na severu. Vyčíhal si nějakou akci u tamějšího prodejce. A tak ho to vyšlo celkem i levněji jak tady u nás. Holt je to klučina shánčlivej. A tak jsem se rozhodl pro RUKKA ale od CZ dodavatele. Abych měl klid -)
ALe těch peněz -)) no co naplat... Chci pohodlí tak se plácnu přes kapsu a bude. Kvalita prostě něco stojí. Ano můžu koupit komplet za cca 6-8000,- ale opravdu splní vše co potřebuji ??
Jezdím celoročně. Jediné co mne zastaví je ten marast co tady okolo práglu udělaj na silnicích ze sněhové nadílky.. tou prašivou solenkou.. ALe jakmile jsou silnice čisté a už jenom mrzne. Nebo je jen mokro. Jsem zpět na silnici. = 8-11 měsíců v roce podle toho jaká je zima...
A pak se staly ve své podstatě dvě věci naráz...
1.) Dohledával jsem na Netu informace a narazil jsem na značku Psí Hubík
2.) Zakecal jsem se na jedné benzince náhodně s holčinou která Psího Hubíka měla na sobě a tahal jsem z ní rozumy.
A výsledek je jasnej.
Přijel jsem do Plzeňské prodejny. Vlezl dovnitř. A stylem. Nic o tom nevím ale chci to. Jsem si objednal kalhoty + bundu. Prostě jsem do toho defakto skočil po hlavě... Děj se co děj...
Strávil jsem tam příjemnou hodinku +- Krásný PROzákaznický přístup. Který je na shopech už hodně málo k vidění. Samozřejmě panáčkování při měření. To byla celkem legrace -)) Dobře jsme si popovídaly o tom co potřebuji co ne. Jak budu oblečení používat co od něj očekávám a co je jen má představivost atd. Pochopitelně jsem měl z Webu a netu něco nastudováno, abych nebyl úplně mimo. Ale znalost pána při objednávce mi byla příjemným společníkem.
A za cca 1,5 měsíce jsem měl ušito. A jak jsem už řekl.. to padlo jako ulité. Nádhera. Do toho oblečení se prostě těším.
Praxe...
Zatím jsem potkal jen jeden pořádnej slejvák. Spíše lehčí potápění se za jízdy-) Opravdu kýble vody... Byl jsem v tom necelých 10min. Než-li se podařilo z té kolony vykličkovat a uject. Nezaregistroval jsem jediný průnik vody skrz. Osazený v tu chvilku byly veškeré vložky.
Jinak pár lehčích přeháněk a deštíků. Opět bez průniku vody. Opět jen krátkodobé jízdy v takovém prostředí 10-30min +-. Několikahodinovou jízdu ve vytrvalém dešti. Jsme v tomto oblečení ještě nemusel ject. Takže nemůžu v tomto směru nijak referovat.
Zda to větrá...
No větrá.. ale v létě jsem to ještě neměl. A teď v zimě to mám pozavírané -)))
Prozatím jsem v tom ochutnal teploty do -5 a v teplotách okolo nuly se dá na krátkou vzdálenost (do 50km) bez potíží jezdit jen v tričku a trentýrkách. Bunda je plně osazená. V kalhotách není nasazená zateplená vložka. Zatím jsem nepocítil nutnost jí nasadit. Ale na delší jízdu bych jí už dal.
No snad je to vše.. A nebo možná ne.-)
A jako vždy... Krátce to nešlo -))
Jo jinak jeste uzivatel Macabe ma usito vloni 2014 komplet od Hubika ten svetlejsi.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Jo pekna vystihujici odpoved. Diky. Super na tom asi nejvic je,ze je to original podle Tebe a sedi Ti to . Perfektni je moznost opravy. To je taky velke plus. Ta cena me po pravde prekvapila,ale holt kvalita a vstricnost,ze to usijou podle Tebe se musi zaplatit.
...že rušim ještě, tohle vypadá solidně, a teď za super cenu, jen toje v poslední velikosti, tak těžko říct...: http://www.rockway-shop.eu/olympia/moab-dual-sport-jacket-bunda-na-motorku
velde toho něco od revitu http://www.rockway-shop.eu/rev-it/textilni-bunda-na-motorku-revit-outback
a něco od modeky http://www.modeka.cz/cz/produkty/#!box/fluotech/276// nebo http://www.modeka.cz/cz/produkty/#!box/off_router/275/1/mk. K tomu odpovídající kalhoty. CO se mi líbí u te olympie je, že ta bunda z toho se dá normálně nosit.
Jde o nějaký bezpečí, větrání a pohodlí ve vedru a při zapnutí a vložce do cca 5 nad nulou. Membránu mimo déšť stejně vyndám, možná nahradím nepromokem.
Upravil TombaRider dne 15.01.2015 00:00
Miluju bublinky
než vložíš odkaz, dole pod rámečkem jsi klikni na url, naskočí ti tam dvě za sebou a mezi ně vlož odkaz
nemít GS, stojím tam ještě dnes https://www.motor...uid=344094
Ahoj, co ted frci za hadry? Vykradli mi garaz takze musim nakoupit komplet novou vybavu. Motorku mi nastesti nechali, protoze ji nemohli vytahnout kolem auta.
Potreboval bych neco co hodne vetra a moc to nestoji, predstavoval bych si tak 10-15tis. za komplet bunda kalhoty.
A boty? Jezdim po silnicich.
Diky za tipy.
Mara
Levný a dobře větrací mají např. MBW nicméně kvalita materiálů nebyla kdo ví co... https://www.mbw.c...-bunda/312
Ale komplet bys měl poskládat kolem 7 tis...
Případně mrkni po něčem u Modeka tam jsou materiály kvalitnější a cenově komplet kolem 15 by neměl být problém...
Upravil HonzaGS-SV dne 10.06.2019 07:42